Video Converter Studio

Ultra-snabb videokonverterare

Omdömen ( 0 )

Enkel & okrånglig & förlustfri

Konvertera video till alla format med minimal förlust av kvalitet. En allt-i-ett videokonverterare, redigerare, spelare och skärminspelare

SCROLL

Konvertera alla video/ljudformat

Video Converter Studio stödjer konvertering av alla video- och ljudformat. Programmet låter dig exportera videos till många olika format. Du kan ställa in dina egna video-parametrara såsom ramstorlek, bredd, höjd och bithastighet. Nya populära format läggs regelbundet till för att göra programmet mer och mer kraftullt.

LÄS MER
Video
MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, H.264, MKV, 3GP, FLV, HTML5, M4V, MOV, ASF, DV, VOB, OGV, YouTube, ASF, RM, MTS/M2TS/TS/TP/TRP, MOD, TOD
Ljud
MP3, MP2, WMA, M4R, M4A, AC3, AAC, OGG, WAV, FLAC, AIFF, RealMedia
Enhet
Apple, Samsung, HTC, Blackberry, Sony, Nokia, Motorola, Game, LG, TVS, DVD, Android, Archos
UPPACKNING

Konvertera HD-video

Denna enkla videokonverteraren behåller original videons kvalité till 100%. Den låter dig dessutom konvertera till nästa alla populära videoformat, inklusive HD MP4, HD MTS och 4K. Utöver den vanliga konverteringsfunktionen, kan man i rekordfart konvertera flera videos på samma gång.

LÄS MER
UPPACKNING

Flexibel videoredigering

Apowersoft Video Converter kommer dessutom med en särskild redigeringsfunktion som låter användare sammanfoga klipp, beskära/klippa videofiler, lägga till effekter, vattenstämplar, osv. Utan att spendera mer pengar kan du nu skapa hemmavideos som ser professionella ut på ett par minuter.

LÄS MER

Du kan klippa original videon till mindre delar och beskära de tomma kanterna med Crop-funktionen. Du kan lägga till effekter och t.ex. ställa in kontrast, ljustyrka och mättnad. Fast det bästa är att du kan rotera dina videos precis som du vill.

Du kan kombinera flera videos till en enda videofil. Detta är framför allt användbart om du vill se en hel film efter att ha laddat ner delar av den från olika videosidor på nätet.

Du kan enkelt märka din video med vattenstämplar eller effekter. Antingen lägger du till vattenstämpel i form av en bild eller text för att personifiera dina hemmavideos. Vattenstämplar såsom JPG, JPEG, PNG, BMP, GIF, EMF, WMF, EXIF, ICO, TIFF och TXT stödjs.

Denna HD-videokonverteraren stödjer import av externa undertexter. Det är dessutom enkelt för dig att redigera undertexterna med hjälp av den inbyggda videoredigeraren. Du kan t.ex. ändra typsnitt, storlek, undertexteffekter och placering. Den stödjer så klart olika språk.

UPPACKNING

En fel fri uppspelning

Efter att du konverterat kan du få videon till din PC, DVD eller bärbara enhet för enkel uppspelning. Du kan välja att spela upp i format som är kompatibla med iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, iPad, Samsung Nexus, Sony och många andra digitala enheter. Eller förstärka upplevelsen och spela ipp videon på en stor TV.

Njut på din bärbar enhet

Bränn till DVD

Ladda upp på YouTube, Facebook och Twitter

LÄS MER
UPPACKNING

Enkelt gränssnitt

 • främsta skärmdump
 • välj video
 • trim video
 • convert video
 • play video
 • download video

Varför välja Video Converter

Betyg: 5.0- baserad på 97 betyg.
 • Jag tycker det är värt att testa denna mjukvaran. Det som var mest imponerande är den snabba hastigheten vid konvertering och den höga kvaliteten. Jag kan till och med konvertera flera videofiler på samma gång.

  Jag älskar denna konverteraren för HD-videos. Att man kan konvertera MP4 till vilket annat populärt format som helst är helt otroligt!

 • Ni borde alla höjas till skyarna!!! Den inbyggda redigeraren hjälper mig få mina hemmavideos se mer professionella ut.

  Jag är imponerad av ert företag samt er förmåga att erbjuda en så cool produkt. Tack igen för denna fantastiska videokonverteraren!

 • Apowersoft Video Converter gör en stor skillnad för mig och det är anledningen till att jag altid kommer hålla mig till Apowersoft i framtiden.

  Jag köpte denna HD-videokonverteraren för ungefär en månad sedan och jag är förvånad över hur bra den är. Tummen upp för er alla!!!

  Kunskapsbas

  Video Converter Studio

  Ultra-snabb videokonverterare

  new
  Support
  Dela
  Omdöme
  Kommentera
  Tillbaka till toppen
  Klicka nedan för installation