Apowersoft videokonverterar för Mac

videokonverterar för Mac
Betyg:3.7 /5(baserad på 7 betyg)Tack för ditt betyg!

Apowersoft videokonverterar för Mac är ett otroligt bra berktyg för konvertering av video som tillåter användaren att konvertera video till en mängd olika video & ljud format på Mac. Med denna mjukvara kan du även konvertera video till format som passar andra digitala apparater såsom iPhone, iPod Touch, iPad, Apple TV, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, PS3, PSP och många fler.

  • Konvertera video på Mac till en stor blandning format utan att förlora kvalitet
  • Ställ in utmatningsfromatet när du konverterar så att det passa på den mjukvara eller apparat du vill
  • Automatisk upptäckning och konvertering av AVCHD filer direkt i din filmkamera
  • Extrema funktioner för nedladdning av online videos till Mac, smidigt och enkelt
  • Redigera, personifiera och fila på dina videos efter behov
  • Stödjer av flera konverteringar på samma gång på Mac
  • Inbyggd och kraftfull videospelare för Mac

Denna Mac-videokonverterar har förmågan att konvertera video på Mac i väldigt hög hastighet. Dessutom så stöds alla Mac OS X, inklusive den senaste OS X 10.9 Mavericks.

Ladda ner

Till skillnad från liknande produkter så fungerar Apowersoft Videokonverterare för Mac inte endast som en videokonverterar för Mac. Den är också utrustad med en videonedladdare och en videoredigerare. Med hjälp av nedladdning och redigeringsfunktionerna kan du ladda ner videos från hundratals hemsidor t.ex YouTube, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, Hulu etc. och redigera dina videos precis som du vill. Därför kallas det även för ett allt-i-ett videoprogram.

Konvertera video och ljud för Mac

Konvertera video och ljud helt utan förlust av kvalitet

Denna videofil omvandlare för Mac OS hjälper användaren att konvertera olika video och ljudformat. Du kan få dina konverterade ljud och videofiler till din Mac eller PC i önskat format och hög kvalitet.

Konvertera SD och HD filmer: Programet stödjer konvertering av både standard och höguppplösta videos tillsammans med en stor blanding format:

SD format: MP4, M4V, MOV, AVI, MKV, FLV, SWF, ASF, RMVB, WMV, MPEG, 3GP, VOB, DivX, WEBM, MXF etc.

HD format: HD MOV, HD MKV, HD WMV, HD MP4, HD FLV, MTS, M2TS, MOD etc.

Separera ljud från video: Utöver konvertering av video så kan denna Videokonverterings-mjukvara separera ljudspåren från videofiler och omvandla ljudfilen till ett annat format, såsom Mp3, WAV, AC3, WMA, M4R, FLAC, AIFF, OGG, APE, M4A och så vidare.

videokonverterare för apparater

Fulländad videokonverterare för populärar program och apparater

Denna videofil omvandlare för Mac är ett fulländat verktyg för videokonvertering, det tillåter dig att konvertera ljud och videofromat, som är inkompatibla för Mac, till många populärar Appleprogram och bevara kvaliteten i den färdiga filen för alla nedanstående digital apparater:

Appleprogram: iMovie, iTunes, iDVD, FCP, Final Cut Pro etc.

Digitala apparater: iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad den nya iPadden, iPad mini, iPad Air, Apple TV, Apple Generic, Xbox 360, Xbox One, PSP, PS3, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, LG Optiums, Windows phone etc.

Konvertera AVCHD filer

Konvertera AVCHD filer direkt i din filmkamera

Denna videokonverterar för Mac inehåller en MTS konverterar, den tillåter dig att konvertera videos direkt i din filmkamera när den är kopplad till din dator. Det betyder att så länge apparaten är kopplad till datorn så kan du konvertera filer direkt på denna externa hårdisk och spara dem på din hårddisk. Dessutom så scannar denna mjukvara apparaten automatiskt och upptäcker och visar dina AVCHD filer.

Ladda ner videos till din Mac

Ladda ner videos till din Mac från de flesta hemsidor

Denna värdefulla funktion finns inte tillgänglig i de flesta liknande produkter och den tillåter dig att erhålla en stor mängd media. Den erbjuder dig möjligheten att ladda ner dina favorit videos från hemsidor såsom YouTube, Vevo, Dailymotion, Blip TV, Metacafe, Liveleak, Hulu, Veoh etc.

Du kan kombinera denna nedladdningsfunktion med konverteringsfunktionen och spara videos från nätet i ditt önskade format och på sätt njuta av dem utan begränsning. Efter du ladda net videon så kan du lägga till dem i “konverteringsfunktionen” och konvertera dem till ett mer praktiskt format så att du kan spela upp dem på den apparat du använder.

Redigera videorna

Redigera dina eller de nedladdade videorna som du vill

Förutom det perfekta samspelet mellan nedladdning och konverteringsfunktionen så har denna videokonverterare för Mac inbyggd mjukvara för filmredigering. Du kan personifiera och fila på dina videos efter dina önskemål.

Klippa och sammanfoga video: Detta tillåter dig att dela videos till sektioner eller sammanfoga flera klipp till ett.

Beskär video: Du kan bli av med den svarta ramen på video och få den att passa din skärm i 16:9, 4:3 eller helskärm.

Ändra effekter/volym: Tillåter dig att justera ljusstyrkan, kontrasten, mättnaden och volymen på din video.

Lägg till undertexter: Denna inbyggda videoredigerare stödjer undertexter i flera olika format, t.ex SRT, SUB, SSA, ASS.

Hög hastighet

Endastående funktioner

Apowersoft videokonverterar för Mac har ett gränsnitt som är användarvänligt och intuitivt. Vare sig du är en expert eller nybörjare så kan du enkelt manöverera programet och han en bra konverterings-upplevelse.

Hög hastighet: Utrustad med avancerad APEXTRANS™ teknologi, erbjuder denna videokonverterare en underbar 30X konverteringshastighet.

Grupp-konvertering: Programet stödjer videokonvertering i grupp. Med grupp-konvertering kan du omvandla flera videos på din Mac på samma gång.

Kraftfull spelare: Den inbyggda Mac-videospelaren stödjer uppspelning av mediafiler i flera lika format, såsom MP4, MOV, AVI, FLV, M4V, WMV, ASF, MP3, M4A, OGG etc.

Utan förlust av kvalitet: Utöver den enastående konvertering-upplevelsen så garanterar denna mjukvara konvertering helt utan förlust av kvalitet.

främjande annonser

Relaterade Artiklar

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen