Online Bakgrundsraderare
Ta automatiskt bort bakgrunder från bilder gratis och online
Filsäkerhet
Alla uppladdade bilder kommer att vara strikt konfidentiella. Dina originalfiler raderas permanent från vår server inom 24 timmar. Det finns ingen risk att dina filer läcker ut.
Ingen installation
Hela processen sker online. Du behöver inte ladda ner eller installera någonting. Så snart du öppnar den i webbläsaren kan du börja använda den för att behandla din fotobakgrund.
Automatisk borttagning
Ingen erfarenhet eller kompetens krävs. Det enda du behöver göra är att ladda upp dina foton, och denna onlinebaserade raderare för foton gör resten åt dig automatiskt.
Otroligt enkelt att ta bort bildbakgrund och erbjuder omedelbart slående resultat
Klipp ut människor med några klick. Fantastiskt för att öka din kreativitet
Ta bort bildbakgrund
Ändra bildbakgrund
Öka din effektivitet med låg kostnad
Online Bakgrundsraderare använder den senaste AI-tekniken för att bearbeta dina foton. Du kan få perfektaresultat med mindre tid och ansträngning. Sparar din tid när du behöver klippa ut en person, görbakgrund transparent eller klistra in den på ett annat foto. Du behöver inte någon specifik kompetens eller professionellerfarenhet. Processen är automatiserad. På bara några sekunder kan du få en exakt utskärning.
Få bättre resultat utan Photoshop
Du kan ytterligare förbättra dina foton med mer kreativitet. Denna fotobakgrundsborttagare ger dig tre sätt att bli kreativ: solida färger, väl utformade mallar och dina egna fotografier, som du enkelt kan integrera med utskärningarna. Oavsett om det är en hälsnings-kort, ett ID-foto, ett socialt inlägg, kan du alltid få det att hända med denna webbtjänst.
Ta bort bakgrunder enkelt
Ladda bara upp det foto du vill ta bort bakgrunden till. Online Bakgrundsraderare kommer då produceras automatiskt ett exakt utklipp med en transparent bakgrund.
Förhandsvisa i realtid
Omedelbart kommer det slutliga resultatet att presenteras på sidan som du kan förhandsgranska innan du laddar ner det. Du kan direkt jämföra den med originalfilen.
Ladda ned filen
Klicka på knappen "Ladda Ned" för att spara bilden med bakgrund borttagen på din dator. Det finns också en Pro-version tillgänglig som ger dig mer kontroll över hur du redigerar bilderna.
De gillar osss. Du kommer också det
 • 5-stjärnor rekommenderad

  Denna API imponerade mig mycket. Det är fantastiskt :). Jag skriver aldrig en recension men det här verktyget hjälpte mig så mycket att jag bara var tvungen att göra det. Det är väldigt intuitivt och gör exakt vad vi behöver. Radera bakgrunden till valfri bild. Om du letar efter en bakgrundsraderare, kör med den här!

  Anna

 • 5-stjärnor rekommenderad

  Fantastisk AI. Gör vad det står och erbjuds gratis! Tack! Jag rekommenderar den här webbplatsen före andra jag har använt. Perfekt för att rensa upp en bakgrund och skapa transparenta filer! Mycket nöjd med det.

  Frank

 • 5-stjärnor rekommenderad

  Den här kan inte bara radera bakgrunder utan också lägga till olika bakgrunder i bilderna. Jag ändrade ett av mina ID-foton till en vit bakgrund. Resultatet är verkligen perfekt!

  Isabella

 • 5-stjärnor rekommenderad

  Jag har laddat ner många bildredigeringsprogram. Detta var den enklaste och mest effektiva någonsin. Det är annonsfritt och fungerar automatiskt. Även om funktionerna är väldigt enkla, är det exakt vad jag har letat efter. Tack!

  Tova

  100% Gratis och Automatisk Bakgrundsraderare
  Recensioner (0)
  Betjänat 1892480 Användare i Världen
  Färg
  Bild
  Online Bakgrundsraderare
  Ändra bakgrund Ladda Ned
  Original
  Bearbetad
  0%
  Bearbetar...
  Recensioner (0)
  new
  Support
  Dela
  Omdöme
  Kommentera
  Tillbaka till toppen