Skärmdump Pro

Skärmdumpsprogram med olika funktioner

Omdömen (0)
Titta på video-guiden
SCROLL

Fånga allt på skärmen

Tack var det användarvänliga gränssnittet kan du snabbt börja använda programmets alla funktioner. Oavsett om det gäller en snabb skärmdump eller en skärminspelning låter Apowersoft Skärmdump Pro dig att använda alla funktioner.

LÄS MER

Flera inspelningsalternativ

Det finns så många alternativ att välja mellan - allt från förbestämda ytor till helskärm. De färdiga bilderna kan sparas i olika format, däribland PNG, JPG, BMP, PDF, etc. Och videos kan sparas i MP4, WMV, AVI, FLV och många andra format.

Olika situationer

Det finns många olika situationer där det kan krävas att du tar en skärmdump eller spelar in en video. Som tur är erbjuder denna skärminspelaremjukvaran en unik möjlighet att gör allt detta och mycket mer.

UPPACKNING

Enkel och avancerad bildredigering

Efter att du skapat en bild kan detta professionella verktyg användas för att göra anpassningar, lägga till annonteingar eller häftiga effekter. Tack var redigeringsfältet och den avancerade redigeringspanelen kan alla ändringar göras snabbt och enkelt helt utan krångel.

LÄS MER

Annotera skärmdumpar direkt

Du kan använda mjukvarans snabba redigerare till att annoterna skärmdumpar med det vågräta verktygsfältet. Med det kan du snabbt lägga till liner, text, pilar, highlights och andra användbara effekter.

Professionell bildredigerare

Denna applikation kommer även med en professionell bildredigerare som kan användas till att göra vad den enkla redigeraren kan samt mer avancerade saker såsom beskärning, ändring av storlek, rotering och effekter såsom skugga, slitna kanter, etc.

UPPACKNING

Schemalägg uppgifter

Schemaläggarfunktionen ger dig möjligheten att planera uppgifter. Det är enkelt att ställa in tiden för skärmdumparna så att du sen kan fokusera på annat och låta programmet ta hand om bilderna. Funktionen kan även användas för att övervaka din dator i bakgrunden.

LÄS MER
Create

Flexibla inställningar för schemaläggaren

Det är oerhört enkelt att skapa planerade uppgifter och du har tillgång till felibla inställningar som låter dig välja tid, intervaller, ytor och utmatningsformat för dina automatiska skärmdumpar.

Planera skärmdumpar dagligen/veckovis

De som behöver planera skärmdumpar dagligen/veckovis kan använda sig av detta verktyg. Allt du behöver göra är att aktivera den dagliga “triggern”.

UPPACKNING

Ladda upp och dela bilder

Apowersoft Skärmdump Pro kommer med integrerade funktioner för uppladdning av bilder och delning på sociala medier för de som vill ladda upp bilder till cloud-förvaring eller dela med sig av sina upplevelser med vänner. Det är garanterat krångelfritt att använda denna skärmdumpsmjukvara.

LÄS MER

Gratis och skyddad cloud-förvaring

Enkel delning till sociala medier såsom Facebook, Twitter, Google+ och Pinterest

UPPACKNING

Enkelt gränssnitt

 • Gränssnitt
 • Annotera skärmdumpar
 • Redigera bilder
 • Se bild
 • Spela in skärmen
 • Schemalägare

  Varför du bör välja Skärmdump Pro

  Betyg: 5.0- baserad på 97 betyg.
  • Detta skärminspelningsprogrammet är fantastiskt! Så många v funktionerna gör det enkelt att hantera och anpassa skärmdumpar och videos. Perfekt!

   Jag älskar det! Utöver den vanliga skärmdumpsfunktionen har den en Schemaläggare som automatiskt kan ta skärmdumpar på utsatta tider. Fantastiskt!

  • Jag gillar de två bildredigerarna. Den enkla varianten låter mig ta skärmdumpar och spara dem enkelt. Den avancerade låter mig redigera mina bilder.

   Jag är riktigt imponerad av de olika skärmdumpsalternativen, framför allt scroll-varianten. Jag använder den för att spara långa hemsidor, dokument i Word, med mera. Underbart!

  • Verktyget var precis vad jag behövde. Jag har en blogg fär jag ofta göra guider och videos för mina läsare. Detta program erbjuder både skärmdumpar och skärminspelning vilket gör det superenkelt för mig att skapa material till min blogg.

   Jag älskar att kommunicera med folk på olika forum. Många av dessa forumen kräver bildlänkar när jag lägger till dem i mina svar. Detta program är perfekt lämpat för just det.

   Kunskapsbas

   Skärmdump Pro

   Skärmdumpsprogram med olika funktioner

   new
   Support
   Dela
   Omdöme
   Kommentera
   Tillbaka till toppen