Skärminspelare Pro

Fullständigt skäminspelningsprogam

Omdömen ( 0 )
SCROLL

Apowersoft Skärminspelare Pro

Apowersoft Skärminspelare Pro är ett professionellt skrivbordsvektyg som är enkelt att använda för inspelning av skärm- och ljudaktivitet. Det låter dig dessutom spara videos i standard MP4-filer. Genom att använda den inbyggda konverteraren kan du konvertera MP4 till AVI, WMV, FLV, SWF och fler andra format utan att förlora kvalité.

Spela in all aktivitet på skrivbordet

Ett full funktionellt och intiutivt gränsnitt erbjuder flexibla bildtagningsmodes som låter användaren spela in särskilda områden, program, helskärm och mycket mer. Det låter dig även lägga till video från webbkameran i din film för en så kallad video-in-video effekt.

LÄS MER
Utmatningsformat
Exporterar till WMV, AVI, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB, WEBM
Scenarion
All sorts skärmaktivitet inklusive demonstrationer, tutorials, live chatt, datorspel, streamade videos i webbläsare, osv.

Flera inspelningsmodes

Helskärm: spela in vad som sker på hela datorskärmen.
Eget område: låter dig välja en del av skärmen du vill spela in.
Runt musen: följer musen under inspelning.
Välj fönster: välj att spela in ett fönster du har uppe.
Det är uppenbart att dessa olika alternativen är användbara och att användare väljer sin egen favorit.

Spela in skärmen och ljud på samma gång

Det är en fantastisk funktion som låter en spela in skärmen och ljud från systemet, mikrofonen eller båda. Ännu bättre är det att man kan spela in skärm- och ljudaktivitet samtidigt, så gör det enkelt för de som spelar datorspel att spela in spelet och sin röst samtidigt.

Spela in från webbkamera

Om du vill spela in skärmen genom en webbkamera, kan denna skärminspelaren som är kompatibel med Skype, MSN och GTalk, garanterat hjälpa dig. Den spara inspelningar i standard WMV fomar så att du enkelt kan dela den med andra.

Olika videoformat

Video som spelas in med detta verktyget kan sparas i nio olika format: MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV, MPEG, VOB och WEB. Detta är väldigt smart när man måste exportera videos till andra bärbara enheter.

UPPACKNING

Redigera Screencast i realtid eller efteråt

Med sina två redigerar, låter denna mjukvaran sig annotera och polera din video under inspelning och i efterhand. På så sätt kan du förtydliga dig i videon.

LÄS MER

Redigera i realtid

Verktygsfältet som visas under inspelning låter dig lägga till text, linjer, callout, highlights och mycket mer utan att pausa.

Professionell videoredigerare

Du kan också importera inspelade videos i programmet för att redigera dem i den inbyggda redigeraren. Du kan t.ex. klippa, sammanfoga, lägga till effekter, vattenstämplar, osv.

UPPACKNING

Skapa schemalagda uppgifter

Något som är anmärkningsvärt är programmets design. Du kan nämligen skapa planerade uppgifter genom att ställa in en tid och en längd så att programmet spelar in skärmen utan att du behöver sitta framför skärmen.

LÄS MER

Spela in live streams

Skärminspelare Pro kan användas på alla hemsidor och är till stor hjälp om man vill spela in streamed video från Twitch TV, BBC, CNN, Livestream och andra liknande videohemsidor. Programmet är det bästa valet om du vill samla ihop videoklipp.

Spela in webinar

Skulle det var så att du inte kan delta på ett webb-möte så kan du välja att spela in det och titta på det vid ett senare tillfälle. Programmet kan spela in hela förloppet även om du inte sitter vid datorn. Sen kan du välja att titta på det eller dela med dig av det.

Spela in dagligen/veckovis

Mjukvaran uppfyller kraven för de som måste göra regelbundna inspelningar då du kan planera in uppgifter för framtiden med ett par klicka. Mjukvaran kan också användas för att övervaka din skärm när du inte där.

Övervakning i realtid

Ibland kan det hända att du vill spela in vad dina barn gör på datorn när du inte är där, eller så vill du kanske skydda integriteten på din dator när du inte har möjlighet att vara i närheten. Oavsett vad anledningen är kan du använda detta programmet för att spela in skärmen och på så sätt övervaka skärmaktiviteten.

UPPACKNING

Spara och dela Screencast

När du är färdig med din video kan du konvertera dem till önskat format så att du t.ex. kan spela dem på olika system eller eneheter. Du kan också med ett par klick ladda upp dina videos på cloud servrar, dela på YouTube och mycket mer.

LÄS MER

Perfekt videokonverterare

Efter din konvertering kan den inbyggda konverteraren hjälpa dig konvertera videon. Du kan välja en utav de formaten som Skärminspelare Pro erbjuder, såsom AVI, MP4, FLV, SWF, 3PG, MKV och MPEG, eller populära designformat för Apple, Android och Sony enheter.

Ladda upp video på FTP

Du kan ladda upp och förvara dina videos på din personliga eller företagets servrar så länge du uppger kontoinformationen. Du kan också låta programmet komma ihåg dina kontoinställningar för senare tillfällen.

Dela video på YouTube

Om du vill dela ditt arbete på den mest populära videoplattformen i världen, är det enda du behöver göra att dela din inloggningsinformation och klicka OK. Därefter kommer du omdirigeras till YouTube sidan.

Ladda upp video till Showmore.com

Vill du förvara och dela dina online videos på ett smidigt vis? Då kan du ladda upp dem på showmore.com. Denna videoförvaring- och delningssidan erbjuder 10 GB gratis utrymme för videos. Här kan du enkelt hantera alla dina videos och dela dem via länkar eller inbäddade koder.

UPPACKNING

Enkelt gränssnitt

 • inspelningsalternativ
 • göra inspelningar
 • spela video
 • ladda upp video
 • inspelning av bara ljud
 • ta skärmdump

Varför ska man välja Skärminspelare Pro

Betyg: 5.0- baserad på 97 betyg.
 • Jag trycker det här är det bästa programmet jag någonsin använt. Vad som imponerade på mig är de otroliga prestandan. Programmet ger fantastisk bildkvalité - precis som det ser ut på skärmen.

  Hej alla! Jag vet inte ens hur jag ska kunna tacka er för den inspelningslösningen som ni erbjuder. Jag tycker att detta verktyget är fantastiskt och jag använder för att spela in demos. Ljudet och bilden är alltid perfekt synkat.

 • Jag älskar uppgiftsplaneraren. Den spelar automatiskt in skärmen utan att man behöver sitta framför datorn. Jag använder ofta verktyget för att spela in online videos vid specifika tidpunkter.

  Jag tycker att man kan kalla denna produkten för det bästa verktyget för inspelning och delning. Den inbyggda hjälparen hjälper till att ladda upp videos på YouTube och FTP servrar omedelbart, så det är verkligen praktiskt att dela med andra.

 • Det är verkligen en fantastisk mjukvara. Till skillnad från den grundläggande funktionaliteten, är extra verktygen väldigt användbara. Framför allt redigeringsverktyget som erbjuder möjligheter att markera och annontera skärmen under inspelning.

  Det är otroligt att denna applikationen stödjer så många format. Jag kan exportera mina videos till andra enheter utan att först behöva konvertera dem. Det är coolt, tack!

  Kunskapsbas

  Skärminspelare Pro

  Fullständigt skäminspelningsprogam

  new
  Support
  Dela
  Omdöme
  Kommentera
  Tillbaka till toppen
  Klicka nedan för installation