Hur man spela in datorspel
Kommentar

Hur man spela in datorspel

Senast uppdaterad den 05/09/2016 av

TV-spel brukade vara den största favoriten inom underhållning, men de har på senare tid sjunkit i populäritet. Nu förtiden spenderar fler och fler sin tid med datorspel och framför allt att spela in datorspel. Genom att göra det kan de spela in en specifik del av sitt spelande som de av olika anledningar vill spara eller dela med vänner. Vissa spelar också in sitt spelande för att sedan kunna visa upp de som videos tutorials för andra som vill bli bättre på spelet i fråga. Det finns också många som undrar hur man spelar in sitt gameplay. Är du en av dem så borde du fortsätta läsa nedan.

Fantastiska sätt att spela in ditt gameplay

Det finns många olika sätt att spela in sitt gameplay på dator och du kan välja mellan att göra det online med en webbapplikation eller med ett program som du laddat ner på datorn. Tyvärr uppfyller inte alla inspelningsverktyg sina användares förhoppningar, vissa är till och med bedrägerier som inte för mer än att förstöra för dig. Så för att hjälpa dig hitta det perfekta inspelningsverktyget har vi valt ut de två bästa metoderna.

Använd Gratis Online Skärminspelare

Detta är en enastående och gratis inspelningsapplikatione som enkelt kan användas för att spela in skärmaktivitet såsom gameplays. Appen spelar in allt på din skärm och har bevisats vara betydligt bättre än liknande verktyg på nätet. Nedan hittar du ett par av de styrkor som gör denna dator spel inspelaren till den bästa.

dator spels inspelaren

  • Gratis att använda.
  • Låter användare välja ljud-input, vilket är ett måste dör de som gör video tutorials eller kommenterar spel.
  • Stödjer alla system, däriblan Windows och Mac.
  • Ingen längdbegränsning på inspelnngarna.
  • Inga vattenstämplar eller störande reklamer.

Det är enkelt att använda detta verktyg. Tryck på knappen “Starta inspelning” på applikationens hemsida för att sätta igång processen. Observera att du om det är första gång du startar inspelaren så måste du först installera en liten startare. Under själva inspelningen kan en användare klicka på ikonen som ser ut som en webbkamera för att bädda in sin webbkamera i inspelning – en så kallas bild-i-bild video.

inspelning dator spels

Efter att du spelat in spelet kan du fixa till videon med effekter, övergångar, kommentarer, med mera, men för att göra det behöver du ett kraftfullt videoredigeringsprogram. Därför är detta verktyg utrustat med flera unika effekter och redigeringsfunktioner som kan hjälpa dig till den perfekta videon.

Som du kanske redan misstänkt finns detta verktyg även som en nerladdade proffsversion med fler funktioner än versionen på nätet. Detta program har fler inspelningsmodes och kan användas till att schemalägga inspelningar, uppladdning och redigering. Du kan ladda ner programmet och påbörja din gratisperiod här nedan.

Ladda ner

Använd Fraps

Ett annat populärt sätt att spela in gameplays just nu är ett program som heter Fraps. Fraps är ett inspelningsprogram som måste installeras på datorn. Endast skärmaktiviteter i DirectX och OpenGL-spel kan spelas in. Det fungerar hyffsat som inspelare på en PC för den som letar efter en sådan. Utöver videos kan programmet också ta skärmdumpar och spara bilder i BMP, JPG och PNG.

fraps programmet på datorspel

Kom ihåg att gratis versionen är begränsad till 30 sekunders inspelningar. Och alla videos får en vattenstämpel. Fast du kan köpa Pro-versionen och få tillgång till alla funktioner. Här är för- och nackdelarna med programmet.

Fördelar:

  • Kompatbilet med de flesta Windows OS.
  • Erbjuder kvalitativ videoinspelning.

Nackdelar:

  • Skapar enormt stora filer.
  • Använder mycket av datorns kapacitet och gör den långsammare.
  • Inget stöd på Apples operativsystem.

Övanför hittar du lösningarna för inspelning av datorspel. Det är upp till dig att välja den du vill ha! Hoppas att de metoder vi nämnt kommer vara till användning för dig.

Betyg:4.8 /5(baserad på 13 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillSkärminspelare.Senast uppdaterad den 05/09/2016

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen