Apowersoft Skärmdump Pro 1.1 har släppts med skärminspelare
Kommentar

Apowersoft Skärmdump Pro 1.1 har släppts med skärminspelare

Senast uppdaterad den 05/08/2015 av

Idag kan apowersoft presentera Skärmdump Pro 1.1, en makalös produkt-uppdatering. Speciellt utvecklad för både proffs och nybörjare, erbjuder den enkla men samtidigt fullständiga skärmdumps funktioner. Den låter dig ta skärmdunpar, lägga till anteckningar, ladda upp och dela bilder, alla med ett fåtal klick.

Förutom förbättringen av den grundläggande skärmdumpsfunktionen och andra kraftfulla funktioner har denna updatering tagit ett stort steg genom att lägga till skäminspelning och uppgiftsplanerar. Du kan läsa mer om den nya funktionerna nedanför.

Ladda ner

Nya funktioner

1. Spela in skärm med ljud på samma gång

Utöver skärmdumpsfunktionerna som låter dig dela information med andra, snabbt och enkelt, så har Skärmdump Pro 1.1 utrustats med innovativa skärminspelningsfunktioner som låter dig spela in all skärmaktivitet som video. Som den inbyggda och professionella skäminspelaren den är, stödjer den inspelningsalternativ såsom helskärm, område, webbkamera, runt musen och enbart ljud. Detta är perfekt om du vill visa upp en produkt, skapa en presentation eller göra en instruktionsvideo med steg-för-steg instruktioner. En utav skärminspelarens unika funktioner är att den kan spela in både systemljud och mikrofonljud på samma gång. Vilket betyder att inspelning av onlinechattar via progam såsom Skype, GotoMeeting, Google Hangout, osv. numera är mycket enklare.

Du kan spara videon i nio välkända format – WMV, MP4, MOV, MKV, AVI, etc. beroendes på hur du vill spela upp och dela videon efteråt. På så sätt kommer den inspelade filen vara kompatibel på nästan alla digitala apparater. För extra smidighet får du dessutom tillgång till användbara och kostnadsfria verktyg från inspelningsmenyn, dessa kan hjälpa dig att göra dina videos mer demonstrativa och exakta.

2. Redigera skärmen under inspelning

För att hjälpa dig demonstrera och personifiera dina videos medans du spelar in kan du redigera skärmen med hjälpa av de omfattande redigeringsalternativen som kommer med inspelningen. Du kan så klart enkelt lägga till pilar, linjer, rektanglar och andra föremål på skärmen under inspelning. För att låta dina tittare lära sig mer och bättre förstå sig på vad du gör kan du välja färg och ändra storlek på muspekaren via “Spelar in” inställningar.

redigera skärmen under inspelning

3. Skapa planerade uppgifter för bildtagning

Ibland kan det hända att du vill spela in information på din dator när du själv inte är där, t.ex. aktiemarknaden eller kanske vill du hålla kolla på vad dina barn har för sig. För att hjälpa dig med detta behov har Skärmdump Pro 1.1 en uppgiftsplaneringsfuntion som låter dig ta skärmdumpar på din dator efter förinställda tidsintervall.

skapa planerade uppgifter

För att var mer specifik så låter uppgiftsplaneraren dig att välja starttid, stopptid, intervaller, områden, output-mapp och andra inställningar efter dina behov. Det är bara att klicka på “skapa” knappen för att påbörja en uppgift, uppgifter kommer sedan utföras automatiskt efter dina inställningar. På så sätt kan du övervaka din dator utan att ens vara i närheten av den.

4. Snabb tillgång till bildtagning och skräminspelning

Med ett intuitivt gänssnitt ger Skärmdump Pro 1.1 dig snabb tillgång till bildtagning och skärminspelningsfunktioner. I programmets huvudfönster kan du välja den funktionen som du föredrar genom att välja mellan alternativen bredvid kameraikonen i nedre högra hörnet. Sen är det bara att trycka på kameraikonen för att ta bilder eller spela in.

Apowersoft Skärmdump Pro

Apowersoft Skärmdump Pro 1.1 har förbättrats mycket i jämförelse med den tidigare versionen. Den nya kombinationen av skärmdump och skärminspelning har definitivt förvandlat verktyget till en mer omfattande inspelnings-lösning för olika behov. Se nu till att ladda ner det här under så att du också kan börja njuta!

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 12 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillSkärmdump.Senast uppdaterad den 05/08/2015

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen