Apowersoft Videonedladdare för Mac

Mac videonedladdare
Betyg:5.0 /5(baserad på 2 betyg)Tack för ditt betyg!

Apowersoft videonedladdare för Mac är speciellt utformad för Mac-användare att ladda ner online video från massor av videosajter som YouTube, Vimeo, Dailymotion, Veoh, Facebook, Blip TV, Hulu, Metacafe, Liveleak, etc. Med denna Mac videonedladdare kan du ladda ner alla filmer i valfritt format, inklusive MP4, WMV, FLV, 3GP, MOV, WebM och mer. Dessutom stöder den nedladdning av videor av olika upplösning, även HD-video i 720p, 1080p eller högre.

  • Ladda ner vilka videor som helst på OS X 10.9 Mavericks
  • Konvertera video till alla populära format
  • Ladda ner och konvertera flera videor på en gång
  • En knapp för att ladda ner hel YouTube-spellista på Mac
  • Hantera dina nedladdade videor i ordning
  • Titta på dina nedladdade videor med inbyggd videospelare
  • Högsta videokvalitet vid nedladdning

Ladda ner

Mer än bara en videonedladdare, Apowersoft videonedladdare för Mac har en kraftfull videokonverterare som ger möjlighet att konvertera video till alla populära filformat för enheter, till exempel iPad, iPod touch, PSP, iPhone, Samsung Galaxy, Kindle Fire, HTC och många andra.

Här är de viktigaste egenskaperna:

Ladda ner video på Mac i originalkvalitet

Ladda ner video på Mac i originalkvalitet

Apowersoft videonedladdare för Mac ger Mac-användare ett enkelt sätt att ladda ner video och ljud från webbplatser. Med den kan du fånga alla streamade format och mediaprotokoll (HTTP, RTMP, MMS, FTP, RTSP, och HTTPS). Dina nedladdade videor sparas på Mac utan kvalitetsförlust.

konvertera video för Mac

Konvertera valfri online- eller lokal video

Både dina nedladdade videor och lokala filer kan konverteras till ett brett utbud av videoformat, som MOV, MPEG-4, AVI, FLV, SWF, WMV, 3GP, ASF och mer. En annan bra funktion är möjligheten att konvertera video till M4A, MP3, OGG, AAC, AC3 och andra vanliga ljudformat. När konverteringen är klar kan du importera videofiler till iTunes direkt på appen.

Ladda ner flera videoklipp

Ladda ner flera videoklipp under en session

I batch-läge för nedladdning kan du ladda ner flera filmer på en gång. Så fort du drar webbadresserna till ikonen för Apowersoft videonedladdare för Mac läggs filmerna automatiskt in i nedladdningslistan. Den kommer att genomföra nedladdning blixtsnabbt och garanterar högsta nedladdningskvalitet.

Ladda ner vilken spellista från YouTube

Ladda ner vilken spellista från YouTube som helst

Alternativen är till synes oändliga för nedladdning av YouTube-video men vad händer om du vill ladda ner en hel kanal av YouTube-videor? Denna YouTube nedladdare för Mac är det perfekta verktyget för att ladda ner hela YouTube-spellistor. Det är bara ett klick för att ladda ner vad du surfar på de kanaler du prenumererar på eller din personliga YouTube-sida.

Hantera videor för Mac

Hantera enkelt videor i biblioteket

När applikationen är förinställd kommer automatisk avstängning genomföras när uppgiften är slutförd. Du har också möjlighet att sätta programmet att vila eller sluta efter nedladdning. I så fall behöver du inte själv sitta kvar framför datorn hela tiden. Dessutom låter denna Mac videonedladdare dig organisera de nedladdade filerna i biblioteket, och det är ditt val att byta namn, ta bort eller spela upp videon som du vill.

Fånga på skärmen för Mac

Fånga vad som helst på skärmen

Apowersoft Mac videonedladdare är utrustad med skärminspelare vilket gör att du kan spela in alla aktiviteter på skärmen, inklusive menyer, objekt, helskärm och anpassade regioner. Detta är särskilt användbart för användare som vill fånga livestreaming och skyddat videoinnehåll från BBC iPlayer, Twitch TV, Livestream, ABC, CNN, etc.

Redigera video

Redigera video enkelt för att uppnå önskad effekt

Den integrerade editor gör videoredigering mycket enkelt, med stöd för putsning, beskärning, sammanslagning av videoklipp till ett, fininställning av specialeffekter och tilllägg av undertexter. Den är utformad för att vara intuitiv, du kan få lysande resultat även om du är ovan datoranvändare.

främjande annonser

Video Demo

Demo Video

Relaterade Artiklar

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen