Streaming Audio Recorder

Omdömen ( 0 )

Streaming Audio Recorder är ett bra verktyg som kan förbättra din musikunderhållning. Den låter dig enkelt spela in streamat ljud från musiksidor, videoplattformar, radiostationer och konversationer.

Mjukvaran erbjuder många olika utmatningsformat, t.ex. MP3, AAC, FLAC, WMA, osv. Så att du enkelt kan spela upp musik på olika musikspelare och bärbara enheter.

Spela in vilket ljud som helst i hög kvalité

Har du undrat om hur man kan spara en låt från en musiksida, spela in tal under ett möte eller spela in din egen röst för att göra en tutorial? Här har du lösningen, detta programmet låter dig spela in ljud från din dator och mikrofon på samma gång. Ljudet sparas därefter i hög kvalité så att du kan spela upp det på olika typer av enheter, ladda upp musik och hemsidor eller dela med andra.

LÄS MER
 • Output-format
 • Input-format
 • Enheter
Mest använda ljudformaten
Utveckalt av Microsoft, de förinställda formatet för Windows OS
Standard format för många smartphones och PlayStation
Ljudformat som används av iTunes, QuickTime och iPod
iPhone ringsignaler, förlustfritt judformat och mycket mer
Ljud på datorn
Musikbloggar, spellistor, ljudböcker, radioprogram, konferenser, osv.
Rörst från mikrofon
VoIP konversationer, sjungande, osv.
Windows
Windows 10/Windows 8.1/Windows Vista/Windows 7/Windows XP
iOS
iPhone, iPad, iPod, iTouch, Apple TV
Android
Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Sony, Motorola, LG, HTC
UPPACKNING

Lägg automatiskt till ID3-taggar för musikfiler

När du har spela in en låt behöver du inte ändra informationen själv - programmet hjälper dig kännaigen information såsom titel, album, år, genre, artist och till och med covers. Denna funktionen är förvånansvärt användbar för musiksamlare och fantaster. Den kan identifiera flera musikfiler på samma gång så att du sparar tid. Du kan så klart ändra informationen manuellt efteråt om du skulle vilja det.

LÄS MER
UPPACKNING

Konvertera ljud till enhetskompatibla format

Behöver du lyssna på en inspelning på din bärbara spelare? Det ordnar du med ett klick. Den inbyggda ljudkonverteraren hjälper dig konvertera ljud till olika format. Detta kan dessutom göras med flera filer på samma gång för att spara tid. Utöver det kan programmet organisera ljudklipp genom att sammanfoga dem till en fil. Apowersoft Streaming Audio Recorder stödjer konvertering av Internet videos till MP3, WMA, FLAC, OGG, osv. så att du kan spela upp dem närsomhelst.

LÄS MER
UPPACKNING

Erbjuder praktiska funktioner

Streaming Audio Recorder kommer med många olika effektiva funktioner som möter allas olika behov. Du kan läsa mer om dem nedanför.

LÄS MER

Spela in radiostationer på nätet

Ett perfekt sätt att spela in live-streamat ljud från radiostationer från hela världen. Det är bara att söka efter och streama den radion du vill, programmet stödjer inspelning av låtar, nyheter, talkshows, osv. och sparar det direkt på din hårddisk.

För över ljud till iTunes

Om du vill lyssna på din nerladdade musik på diverse Apple produkter kan du använda dig av “Överför musik till iTunes” -funktionen. Den konverterar ljud till format som är kompatibla med iTunes och lägger dessutom till den i iTunes.

Redigera ljud enkelt

Den inbyggda redigeraren erbjuder många roliga funktioner, t.ex. klipp, kopiera, klistra in, sammanfoga, mixa och diverse effekter. Med denna funktionen kan utan krångel du göra om ljud och till exempel skapa ringsignaler.

Bränn CD för delning och samling

Ett bra tillägg är att du kan bränna ditt ljud till en tom CD-skiva så att du kan lyssna på din CD-spelare där hemma eller i bilen. Du kan också dela med dig av musik till andra med CD-skivor.

UPPACKNING

Enkelt gränssnitt

 • spela in ljud
 • redigera ljud
 • musikbibliotek
 • spela radio
 • sök efter låtar
 • konvertera video till MP3

  Varför välja Streaming Audio Recorder

  Betyg: 5.0- baserad på 97 betyg.
  • Tack, detta är den bästa ljudinspelaren jag någonsin använt. I mitt jobb måste jag ofta spela in online-radio på min PC och Streaming Audio Recorder hjälper mig göra detta. Jag gillar denna produkten.

   Wow, jag trodde aldrig att jag skulle hitta ett så bra sätt att spela in streamat ljud. Dessutom har programmet funktioner som ljudkonvertering, redigering och nerladdning. Med ett ord: fantastiskt! Tummen uoo

  • Inom 30 sekunder förstod jag att detta var produkten för mig. Superenkelt att använda, 100% lyckat. En underbar produkt!

   Inom 30 sekunder förstod jag att detta var produkten för mig. Superenkelt att använda, 100% lyckat. En underbar produkt!

  • Enkelt att spela in, organisera och överföra musik. Med detta programmet är det så enkelt för mig att få mina favorit låtar att spela på min iPhone.

   Jag använder ofta detta programmet för att spela in konversationer på Skype. Det är enkelt att använda och inspelningarna är av högsta kvalitet. Jag är väldigt nöjd med er mjukvara!

   Omdömen

   Streaming Audio Recorder

   Den låter dig enkelt spela in streamat ljud.

   new
   Support
   Dela
   Omdöme
   Kommentera
   Tillbaka till toppen
   Klicka nedan för installation