Streaming Audio Recorder 4.0 har släppts med förbättrade funktioner
Kommentar

Streaming Audio Recorder 4.0 har släppts med förbättrade funktioner

Senast uppdaterad den 21/03/2019 av

Den 31 juli 2015, släppte Apowersoft Streaming Audio Recorder 4.0 – en betydande uppdatering i produktens utveckling. För att förbättra användarupplevelsen och möta kundernas krav, har den nya versionen ett optimerat användargränssnitt och en mängd funktioner. Numera erbjuder den avancerad ljudinspelning, en träffsäker sökmotor för MP3, en känslig ID3 igenkännare och en pålitlig radiospelare. Vill du läsa mer om ändringarna och förbättringarna, kan du ta en titt på de detaljerade beskrivningarna nedanför.

Ladda ner

Till att börja med, titta på den här videon och ta en snabb titt på hur du kan dra full nytta av detta program.

Streaming Audio Recorder 4.0 främsta förbättringar

1. Angenämt användargränssnitt

Om du har använt den äldre versionen kommer du märka skillnad redan när du startar programmet. Det eleganta användargrässnittet och den interaktiva designen leder till en väldigt njutbar upplevelse. Du kommer se animerade noter som flyger in i mikrofonen när du spelar in, för en intuitiv känsla. Dessutom är knapparna och menyerna gjorda mer stilrent och färgglatt för att vara mer lockande för nya användare.

2. Intuitiva ljudinställningar och schemaläggare

Streaming Audio Recorder strävar efter att erbjuda den bästa kvaliteten för ljudinspelningar. Vare sig du vill spela in ljud från datorn, en mikrofon eller från båda kanalerna samtidigt, kan du alltid välja mellan tre kvalitetsnivåer: Hög, Standard och Låg. För att användare ska kunna njuta av sitt inspelade ljud utan begränsningar, har den här versionen fler utmatningsformat än de tidigare versionerna. Gå bara till inställningarna i “Output” – “Format”, så kan ljudet enkelt spelas in och sparas som MP3, WMA, FLAC, OGG, WAV och AAC.

uppsättning ljudkälla

Funktionen “Skapa en planerad uppgift” har lagts till “Upprepad inspelnings” modet. När du aktiverar det kommer mjukvaran spela in efter ett schema som bestämts av dig. Behöver du spela in ljud vid samma tidpunkt varje dag kan du markera “Dagligen” rutan, klicka på “Veckovis” och välj veckodagarna, klicka därefter på “skapa” för att skapa en planerad uppgift.

upprepad inspelning

3. Effektiv ID3 igenkännare och redigerare

I denna versionen har igenkänningen av ID3 förbättrats märkbart, så nu är det lättare att organisera dina låtar. Utöver engelska låtar, kan den känna igen europeiska och asiatiska låtar och organisera dem efter titel, artist, genre och annan informaton. Dessutom låter ID3 redigeraren dig redigera filerna i olika format såsom MP3, WMA, FLAC, WAV, osv.

redigera musik info

4. Snabb musiksökningsfunktion

Med en robusta sökmotorn kan du snabbt hitta låtar du gillar. Jämfört med tidigare versioner ger Streaming Audio Recorder 4.0 dig nu bättre sökresultat. Låtar med dålig kvalitet och ofärdiga ljudspår kommer filtreras ut så att du slipper sitta och göra det för hand. Dessutom kan du ladda ner alla låtar som du hittar.

mp3 sökmotor

5. Kraftfull inbyggd CD-brännare

Skulle du vilja organisera utrymmet på din dator eller spela låtar i bilen, är den bästa lösningen att bränna musiken till MP3 eller CD. Till skillnad från andra CD-brännare, är den här inbyggda CD-brännaren väldigt enkel att använda. Det ända du behöver göra är att stoppa i en tom CD-skiva i datorn, öppna verktygsmenyn och välja “CD-brännare”. Efter att du laddat filerna klickar du på “Start” för att påbörja bränningen. En påminnelse kommer synas när CDn är färdig, sen är det bara att njuta av låtarna var du än befinner dig.

bränna filer till CD

6. Intelligent Radiospelare

“Radio” -panelen har samlat ihop nästan 1000 radiostationer i 36 olika genres. Ange en önskad kategori och dubbeklicka på radion för att spela. Du kan också bläddra bland radiokanalerna genom att klicka på “Föregående” och “Nästa”. Du kan dessutom markera kanaler som favoriter så att du kommer ihåg dem eller spela in dem med programmet.

spela radiostationer

Streaming Audio Recorder 4.0 har gjort enorma framsteg från den tidigare versionern. Det är din all-i-ett musik-vän som låter dig spela in ljud, söka och ladda ner MP3or, konvertera filer, bränna CDs och lyssna på webbradio. Testa den, du kommer inte bli besviken.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 10 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillLjudinspelare, Redigera ljud.Senast uppdaterad den 21/03/2019

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen