Gratis HEIC-konverterare

Konvertera HEIC bilder till JPG för din egen användning

Recensioner (0)
Kvalitet
100%
Välj .heic/heif eller dra och släpp dem här
Ladda Ned App för snabbare konvertering
Klar
Ladda Ned App
Ladda ner alla
  HEIC
  Fullständigt namn :High Efficiency Image File Format
  Filändelse :.heif, .heic
  MIME :image/heif, image/heic, image/heif-sequence, image/heic-sequence
  Utvecklad av :Moving Picture Experts Group (MPEG)
  Filformat :Image Container Format
  Associerat program :iOS
  JPG
  Fullständigt namnt :Joint Photographic Experts Group JFIF format
  Filändelse :.jpg, .jpeg, .jpe, .jif, .jfif, .jfi
  MIME :image/jpeg
  Utvecklad av :Joint Photographic Experts Group
  Filformat :Lossy image format
  Associerade program :Google Chrome, Apple Safari, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Adobe Photoshop, IrfanView, Paint Shop Pro, Pixel image editor, the GIMP, ImageMagick, Paint.NET, Xara Photo & Graphic Designer.

  Konvertera HEIC till JPEG Online

  Från Apples senaste iOS11 kommer ett nytt standardformat för bilder på iEnheter - HEIC. Jämfört med JEPG kan detta effektiva format göra bilder mycket mindre utan att offra kvalité. Problemet är att många användare inte kan öppna HEIC-bilder. Med denna kostnadsfria Apowersoft HEIC-konverterare behöver du inte oroa dig över kompatibilitet med din dator eller din mjukvara. Det är enkelt att konvertera HEIF (.heic) bilder till JPEGS. Dessutom kan du behålla Exif datan i processen och bildens kvalité kommer inte påverkas.

  Gruppkonvertering av HEIC-filer

  Apples nya bildformat är praktiskt för telefoner som inte har så mycket utrymme kvar. Fast iOS 11 användare kommer behöva konvertera HEIF till JPG tills dess att formatet accepteras överallt. Om du har tagit HEIC-bilder men inte kan öppna dem på Windows, Dropbox eller Google photos så behöver du använda denna HEIC-konverterare online. Användare kan ladda upp 30 bilder i taget och konvertera dem tillsammans.

  HEIC till JPG konvertering i Cloud

  Processen genomförs i din webbläsare. De uppladdade filerna är säkra och du är den enda som har tillgång till dem. Bilderna raderas efter att du konverterat dem så du behöver inte oroa dig över att någon annan kan få tag på dem.

  Gratis, snabbt och enkelt att använda

  Den gratis HEIC-konverteraren erbjuder den bästa konverteringen på marknaden. Den använder nya och effektiva tekniker för att konvertera HEIC bilder till JPEG snabbt. Bildens kvalité kommer inte påverkas. Att använda denna HEIC till HPG konverterare är helt gratis, du behöver inte registrera dig, prenumerera eller installera tredje parters plugins. Programmet är helt obegränsat och kan användas på både Windwos och Mac. Allt du behöver göra är att att öppna sidan och dra dina HEIC filer från hårddisken till programmet så konverteras dem automatiskt till JPEG.

  Du har uppnått det högsta antalet bilder (60), vänligen ladda ner programmet för att lägga till flera bilder.
  Du har konverterat fler än 60 bilder, vänligen ladda ner programmet för att lägga till flera bilder.
  new
  Support
  Dela
  Omdöme
  Kommentera
  Tillbaka till toppen