Starta inspelning

Online Skärminspelare

Ett klick för att börja dina obegränsade inspelningar!

Omdömen ( 16 )
Starta inspelning
SCROLL

Användarguide

Titta på video-guiden

Applikationen kräver in Java Apple, men du måste installera startaren innan du kan använda den. Därefter kan du spela in din skärm helt utan begränsning.

Spela in skärmen med en knapp

Denna skärminspelaren är webbaserad vilket innebär att du inte behöver ladda ner mjukvara på din dator för att använda dig av den. Istället öppnar du helt enkelt skärminspelaren i din webbläsare.

LÄS MER
GRATIS
Utmatningsformat
Exporterar video till MP¤, WMV, AVI, ASF, FLV, MPEG, VOB, GIF
Scenarion
Spela in all aktivitet på din skärm, däribland streamad video, demonstrationer, live chatt med mera.
 • Super enkel inspelning

  Med ett enda klick kan du snabbt skapa den video du behöver: tutorials, lektioner eller roliga klipp. Apowersoft Online Skärminspelare flexibla design låter dig spela in videos med enkelhet.

 • Spela in allt på skärmen

  Till skillnad från andra inspelningsverktyg, begränsar inte denna hur länge du spelar in - du kan spara hela TV-serier eller lektioner.

 • Flexibel skärmdumpning

  Du kan antingen välja att spela in ett förvalt område på skärmen, eller så väljer du att spela in hela skärmen. Och vill du så kan du dessutom använda den för att spela in webbkameran.

UPPACKNING

Spela in video på flera olika vis

Utöver att spela in skärmen och ljud på samma gång, kan du även lägga till din webbkamera till inspelningen för att skapa instruktionsvideos. Både din demonstration och aktiviteten på skärmen kommer spelas in.

LÄS MER
 • Fånga bild och ljud samtidigt

  Den här online-skärminspelaren låter dig spela in video och ljud på samma gång. Du kan spela in vad du än gör på din datorskärm och para ihop det med ljud från antingen datorn eller mikrofonen. Detta är bara en utav anledningana till varför denna applikationen är den absolut bästa skärm inspelare.

 • Lägg till webbkameran i inspelningen

  Denna webbkamera-inspelaren gör ditt liv enklare genom att låta dig spela in flera webbkameravideos sida vid sida med populära chatt-tjänster som Skype, GoToMeeting, med flera. Dessutom kan du ändra storleken på kamerabilden så att den passar dina behov.

UPPACKNING

Redigera i realtid

Gör din inspelade video lärorik genom att lägga till annoteringar såsom linjer, text, callouts, highlights, etc.

LÄS MER
 • Gör annoteringar under inspelningen

  Med denna webbaserade skärminspelaren behöver du inte vänta tills efter inspelningen för att fixa till din video. Du kan nämligen lägga till färger, former, anteckningar och ikoner såsom pilar medans du spelar in. Resultatet är en högkvalitativ video som du omedelbart kan lägga upp på en hemsida.

 • Flera utmatningsalternativ

  Med ett par klick kan du exportera dina inspelade videos till olika format. Med det önskade formatet kan du enkelt leverera dina filer via Internet, titta på dem på bärbara spelare, spara dem på din hårddisk, osv.

UPPACKNING

Spara och dela videos enkelt

När du är färdig med din inspelning får du alternativet att antingen spara videon på din hårddisk eller kostnadsfritt ladda upp den till ett cloud. Om du sparar ditt arbete i ett cloud, kan du enkelt dela det med vänner eller kollegor genom att skicka en länk till dina sociala medier eller andra kanaler.

LÄS MER
 • Förvara videos på din hårddisk

  Efter en inspelning ges du alternativet att spara videon på din hårddisk. Välj det formatet du önskar för att säkert spara en videofil på din hårddisk.

 • Ladda upp videos till ett cloud

  Om du hellre vill spara dina inspelningar på ett cloud eller dela med dig av dem via Internet, kan du ladda upp ditt arbete på videosidor såsom YouTube, Vimeo, osv. Det är ett bra sätt att spara och hantera dina inspelade filer. Du delar med dig av ditt material med ett par klick.

UPPACKNING

Enkelt gränssnitt

 • Gränssnitt
 • ljud input
 • ändra inställningar
 • annotera inspelning
 • spara som video fil
 • uppladdningsalternativ

  Varför välja Online Skärminspelare

  Betyg: 4.6 - baserad på 16 betyg. 16 Recensioner
  • Detta är den enda applikationen jag använder när jag gör video-tutorials. Den är hyfsat enkelt att använda och man kan lägga till linjer och ord till sin inspelning för att göra den mer livfull.

   Programmet fungerar lika bra som företaget påstår! Dessutom kan videon sparas både på min dator och laddas upp direkt till YouTube. Väldigt enkelt och effektivt!

  • Jag hade tur att jag hittade denna applikationen. Sanningen är att jag tidigare använt mig av flera skärminspelare, men de har oftast en begränsad inspelningstid vilket Apowersoft inte har. Det är ett fantastiskt gratis verktyg!

   Det är förmodligen den bästa skärminspelaren som jag har stött på. Den är gratis att använda men erbjuder ändå så många olika alternativ. Den är ganska enkel att använda och videon är alltid i bra kvalité. Med denna kan jag göra allt jag behöver och lite till!

  • Fantastisk webbaserad skärminspelare med ett snyggt gränssnitt! Redigeringen i realtid är verkligen imponerande.

   Jag hörde talas om det från en vän. Efter att ha spelat in min första video tyckte jag att det var bra. Programmet erbjuder olika upplösningar och videoformat. Älskar det!

   Online Skärminspelare kommentarer

   Lämna en kommentar

   Vänligen ange ditt namn!
   Vänligen ange innehåll!

   Kommentar (2)

   Omdömen

   new
   Support
   Dela
   Omdöme
   Kommentera
   Tillbaka till toppen
   Klicka nedan för installation