Apowersoft Gratis Ljudredigerare Online

gratis online ljudredigerare
Betyg: 4.2 / 5 (baserad på 39 betyg) Tack för ditt betyg!

Apowersoft Gratis Ljudredigerare Online är ett effektivt verktyg designat för att snabbt kunna redigera ljudiler. Det låter dig smidigt klippa, beskära, dela, sammanfoga, kopiera och klistra in ljudfiler. Du kan också använda det för att lägga till, mixa och skriva över ljud eller lägga till diverse effekter. Programmet stödjer många mediaformat, t.ex. MP3, AAC, OGG, FLAC, WAV, M4A och många andra, så det är bara att importera ljudet och sätta igång.

  • Gör ring och meddelandesignaler utan krångel
  • Sammanfoga korta ljudklipp till en fullständig låt
  • Förbättra ljud genom att lägga till olka effekter
  • Importera och exportera ljud snabbt
  • Smidigt redigera ID3-tag information
  • Fungerar utan problem med både Windows och Mac OS

Medans du redigerar ljudet kan du förhandsvisa effekterna och kontrollera resultaten. Du behöver inte omkoda filen, den här kostnadsfria ljudredigeraren kan exportera ljud utan att förlora kvalitet.

Den användbara ljudredigeringen erbjuder, eftersom den är webbläsar-baserad, det mest bekväma sättet att redigera ljud på. Du aktiverar programmet med ett enda klick och du behöver inte logga in eller installera plugins på din dator.

klippa och sammanfoga ljud

Tillåter dig att utföra olika redigeringsjobb

Klipp, beskär, dela och sammanfoga - allt det här kan utföras med den kostnadsfria ljudredigeraren. Du kan till exempel spara önskade delar av en låt och använda de som signal för meddelanden. Eller beskära värdelösa delar av en längre musikfil. Utöver allt det här kan du också sammanfoga flera ljudfiler in till en enda.

lägga till musikeffekter

Perfekt ljud och konstnärliga effekter

Musikfans kan omarbeta ljud genom att lägga till önskade effekter. Du kan till exempel mixa ihop två sånger för en ny och fräsch upplevelse. Det kan också vara en bra idé att lägga till speciella ljudeffekter för att göra ljudet mer levande.

stödja olika format

Stödjer en stor mängd ljudformat

Verktyget kan inte bara redigera ljudfiler online, det kan också hjälpa dig redigera ljud från videofiler. Efter att du har importerat en video kommer redigeraren automatiskt separera ljudet och visa det som en ljudvåg. Därefter kan du börja redigera ljudet för att sedan exportera det som MP3, AAC, FLAC, M4A, WAV och så vidare.

ID3 tag editor

Kommer med en kraftfull ID3-redigerare

Det bästa sättet att hantera ditt musikbibliotek på är att lägga till info om låtar och album. Nu kan du efter behov lägga till musiktitlar, artistnamn, år och genre, du kan till och med välja speciella omslag så att du enkelt kan känna dina filer.

lyssna medan du redigerar

För-lyssna på ljud medans du redigerar

Apowersoft Gratis Ljudredigerare Online har ett innovativt gränssnitt som på ett smidigt sätt låter dig ta kontroll över redigeringen. Det visar ljud som en ljudvåg så att du kan utföra vad du behöver även visuellt. Medans du redigerar MP3 online är det bara att trycka på “Spela”-knappen för att dubbelkolla effekterna.

enkelt och gratis

Gratis, säkert och enkelt att använda

Att använda verktyget är helt gratis, du kommer inte bli ombedd att registrera dig, prenumerera eller installera tredjehands program. Det fungerar utan begränsning på Windows så väl som Mac och aktiveras direkt i alla webbläsare. Du kommer inte bli störd av popups, reklam eller virus medans du använder programmet.

främjande annonser

Relaterade Artiklar

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen