BakgrundsraderareTa automatiskt bort bakgrunden från bilder med några klick

Det enklaste bakgrundsraderaren för att göra fotobakgrund transparent

Ta bort bakgrund automatiskt inom några sekunder

Det här bakgrundsraderaren separerar utan problem förgrunden från bakgrunden med några få klick. Allt du behöver göra är att ladda upp ditt foto och det kommer automatiskt att producera ett exakt utklipp med en transparent bakgrund för dig. Inga färdigheter krävs.

Testa Nu

Smart AI tar exakt bort bildbakgrund

Istället för att försöka exakt välja objektet med lasso eller markeringsmarkör i Photoshop, kommer den smarta AI som Apowersoft Bakgrundsraderare automatiskt att presentera det exakta resultatet med original kvalitet på några sekunder efter att du laddat upp dina bilder. Det är en riktigt enkel men ändå professionell bakgrundsraderare.

Testa Nu

Öka dina affärer med mer kreativitet

Oavsett om det är ett socialt inlägg, en reklambanner eller ett enastående gratulationskort, erbjuder detta verktyg dig den mall du vill ha. Det har ett stort bibliotek med mallar för olika användningsområden, inklusive marknadsföring, e-handel, media, utvecklare, fotografer och individer, etc. Det uppdateras regelbundet med nya designer. Vi välkomnar alla förslag.

Testa Nu

Hur det fungerar

Tar automatiskt bort bildbakgrunder på sekunder

 • Ladda Upp
  Importera en bild till programvaran som du vill ta bort bakgrunden genom att klicka på Plus-ikonen i gränssnittet. Eller så kan du bara dra och släpp bilden från din dator eller hårddisk.
 • Förhandsvisa
  Resultatet kommer att finnas tillgängligt automatiskt inom några sekunder. Denna programvara ger en transparent bakgrund för bilden, som du kan ersätta med andra tillgängliga färger eller inbyggda bakgrundsmallar. Du kan förhandsgranska ändringarna och jämföra dem.
 • Spara
  Klicka på knappen "Ladda Ned" i det övre högra hörnet för att spara bilden direkt på din dator. Börja nu med att redigera ditt första foto för att uppleva dess magi!

Vad säger de?

5-stjärnor rekommendation

 • Jennifer

  Enkel att använda. Gör vad det säger! Jag rekommenderar den här programvaran före andra som jag har använt. Jag ger det 5 stjärnor! Det tar automatiskt bort bakgrunden och presenterar fotot som transparent innan jag ens sparar. Det bästa är att jag kan jämföra effekten med originalfoto.

 • Annika

  Perfekt för att rensa upp bakgrunden och göra ett transparent foto! Detta är det verktyg som jag har letat efter! Mycket nöjd med det. Det tar faktiskt bort bakgrunder med ett klick och ger mallar för att skapa mina egna Instagram-märken. Super lätt att använda!

 • Björn

  Detta måste vara ett av de bästa programmen för att radera bakgrunder någonsin. Endast ett klick och det är borta. Det här är verkligen min favoritapp. Det kostar inte mycket pengar. Fortsätt göra program som är enkla att använda!

Ladda Ned Gratis

Otroligt enkel bakgrundsraderare!

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen