Stärker Din Kreativitet & Effektivitet

Världens bästa och enklaste bakgrundsraderare hjälper dig att öka din kreativitet och effektivitet från individuell fotoredigering, e-handelspresentation till marknadsföringsdesign. Med Apowersoft AI, blir skapandet enkelt, tidsbesparande och roligt.

Artificiell Intelligens är Vår Kärna

Har tränats med miljontals verkliga bilder och grafik, inklusive människor, produkter, digitala stämplar, ikoner, text, djur och bilar, hanterar Apowersoft AI varje bild med antingen solid eller komplicerade färger och mönster så bra utan val av förgrunds- eller bakgrundskategorier. Och AI-inlärningsförmågan förbättras kontinuerligt.

Helautomatisk & Exakt Beskärning

Helautomatisk beskärning är redo att arbeta när som helst. Men om du inte gillar resultatet, ger den perfekta bakgrundsraderaren dig också smarta Behåll/Ta bort-verktyg för precisionskontroll även för de mest utmanande foton. Justera sedan bilden - beskär bilden, zooma in/ut, flytta och duplicera för att få ditt föredragna resultat.

Mer Design, Mer Inspiration

Ta bort bakgrund, designa produktfotografer, skapa affischer, förpackningar, banderoller - alla dina designprojekt börjar enkelt med Apowersoft Bakgrundsraderare. Kombinera dina grundläggande utskärningar med inbyggda obegränsade designer, färger och anpassade bilder för att skapa helt nya bilder.

Se vad mer vi kan göra

Professionella funktioner är gjorda enkla för att underlätta arbete och spara in tid

 • Ändra Porträttbakgrund
  Säg adjö till fotostudio för att ta bilder för pass/ID-foto, körkort eller mer. Apowersoft Bakgrundsraderare har alla tillgängliga färger i biblioteket för din vanliga användning.
 • Skapa Produktfoton
  Är du ny till produktfotografering? Krokiga foton, urtvättade eller fruktansvärd vitbalans? Inga problem! Skär ut produkten, justera den och lägg till nya mönster för ett polerat resultat.
 • Ta Bort Signatur/Stämpla Bakgrund
  Skapa enkelt en digital stämpel och signatur ur bilden så att PDF-signering av dokument eller dina fotografier är lika enkelt som att skriva ditt namn på det.
 • Mer att Förvänta Sig
  Djur, bilar, text, logotyper, ikoner... finns nu också. Ändå finns det mer imponerande funktioner som kommer inom en snar framtid. Till exempel färgkorrigering, partibeskärning och ansiktsförsköning.

Se Var Bakgrundsraderaren Kan Hjälpa Dig

 • E-handel
 • Marknadsföring
 • Individer
 • Fotografer

De Älskar Oss. Du Kommer Också Göra Det

Flora

Denna app är användarvänlig och är lätt att använda, även för oss som inte har erfarenhet med fotoredigering. Det är värt att köpa.

Jessica

Bara ett klick och det är borta. Det här är verkligen min favoritapp till och med. Det kostar inte mycket pengar.

David

Enkel att använda. Gör vad det står! Jag rekommenderar programmet framför andra jag har använt. Det tar automatiskt bort bakgrunden och presenterar fotot som transparent innan jag ens sparat.

Annika

Det tar faktiskt bort bakgrunder med ett klick och erbjuder mallar för att skapa mina egna Instagram-märke. Superlätt att använda!

Bosse

Detta är en fantastisk applikation. Med den här appen kan du enkelt ta bort bakgrunden från vilken bild som helst, och spara den genomskinliga bilden med ett par tryck. Fantastisk app. Jag älskar den här appen.

Resurser

Bästa Appar för att Lägga Till Bakgrund till Foto 2020
Bästa 5 Verktyg som kan Ändra Färg på PNG Bild
Bästa Gratis Bakgrundsraderarverktyg 2020
Visa alla resurser
Facebook Grupp

Hur får man ett gratis VIP-konto?

 • Hur man får ett gratis VIP-konto Steg 1
 • Hur man får ett gratis VIP-konto Steg 2
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen
Klicka nedan för installation