Starta inspelning

Gratis Online Ljudinspelare

Spela in ljud i bra kvalité från datorns ljudkort och mikrofon

Omdömen ( 2 )
Starta inspelning
SCROLL

Tutorial

Titta på video-guiden

För att använda appen och se till att den fungerar smidigt i din webbläsare, måste nya användare installera en startare. Därefter har du tillgång till ljudinspelaren med ett enda klick.

Ett klick för att spela in det ljudet du vill

Du behöver inte installera en plug-in eller prenumerera på en tjänst, Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare låter dig spela in ljud på Windows eller Mac direkt. Appen är enkel att använda och låter dig spela in ljud i sin ursprungliga kvalité. Du har möjligheten att spela in ljud från olika ljudkällor - systemljud, mikrofon eller båda.

LÄS MER
GRATIS
Inputkällor
Streaming hemsidor, radiostationer, ljud från spel, videosamtal, osv.
Output Formats
MP3, WMA, AAC, FLAC, WAV, M4A, OGG
Kompatibla spelare/enheter
Windows Media Player, QuickTIme, iTunes, Tablets, Chromebook, Android Smartphones, iPhone, Wndows Phone
 • Förbättra ditt ljudbibliotek

  När du hör en bra låt, bakgrundsmusik i en video, en bra stream, webbradio eller en onlinekurs, kan du enkelt spela in det.

 • Spela in samtal och sång

  För att lägga till ljud i ett videoklipp, film, presentation, tutorial eller annat, är detta programmet enkelt att använda. Du kan dessutom skapa din egna meddelanden om du behöver leverera information till andra eller spela in din egen musik så att du kan sprida den vidare.

 • Spara chattar och möten

  Oroar du dig att du kommer missa viktiga saker under online-konferenser med dina kollegor+ Önskar du att du kunde spara rolika samtal du har med dina vänner på Skype? Vill du samla ljud, chattar eller musik från tv-spel? Allt det är möjligt med denna konstandsfria ljudinspelaren.

UPPACKNING

Lägg till ID3-taggar för att organisera dina inspelade ljud

Efter att du spelat in ett ljud, låter detta verktyget dig döpa ilen så att du lättar kan organisera din hårddisk. Med stöd från en smart ID3-taggsredigerare kan du även hantera ljud mer effektivt genom att lägga till omslag, titel, artist, år, album och genre. Låtars metadata som hanterats på detta viset kommer kännas igen av dina bärbara spelare.

LÄS MER
05:00
03:20
04:10
UPPACKNING

Hantera dina inspelningar precis som du vill

Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare har ett inbyggt bibliotek med alla dina inspelade filer. Efter att du gjort en inspelning kommer du hitta flera funktioner i denna listan. Det är enkelt att kolla filen eller öppna mappen den sparats i så att du snabbt och enkelt kan hitta alla ljud på din dator. Du kan även lyssna på ljuden och radera oönskade filer om det behövs.

LÄS MER
UPPACKNING

Fler externa inspelningsfunktioner

Utöver de grundläggande inspelningsfunktionerna, har applikationena andra fantastiska funktioner som “Spela” och “Dela”. Vill du lära dig mer om detta kan du ta en titt på funktionerna nedanför.

LÄS MER
 • Dela ljudet på olika plattformar

  Den praktiska delningsfunktionen låter dig dela musik på YouTube, Soundcloud, Google Plus, Twitter och andra sociala nätverk. Du kan dessutom skicka filer via e-post. Genom att dela filer på internet sparar du utrymme på din hårddisk.

 • Spela upp inspelat ljud i realtid

  Efter att du spelat in kan du kontrollera ljudets kvalité genom att lyssna på det via den inbyggda inspelaren. Om du är nöjd med resultatet sparar du det på din hårddisk, eller så börjar du om med en helt ny inspelning.

UPPACKNING

Enkelt gränssnitt

 • välj ljudkälla
 • spela in ljud
 • uppspelningsmodes
 • spela ljud
 • hantera ljud
 • redigera ID3-taggar

  Varför välja Gratis Online Ljudinspelare

  Betyg: 4.5- baserad på 2 betyg.2 Recensioner
  • Jag hittade nyss detta verktyget och det verkar vara precis vad jag behöver. Det är enkelt att använda och kvalitén på det färdiga ljudet är fantastiskt!

   Jag har använt denna ljudinspelaren i ett år och jag är välidigt nöjd. Tack så hemst mycket!

  • Jag lär ut musik över Skype och har länge använt Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare för att spela in mina musiklektioner. Jag älskar verktyget för dess kvalité och obegränsade inspelning.

   Jag blev överraskad när jag upptäckte att denna online appen stödjer inspelning av ljud från både datorn och mikrofonen på samma gång - jag använder den för att spela in samtal med mina vänner. Nice!

  • Fantastisk app! Det krävs bara ett par klick för att aktivera och kontrollera inspelningen. Gränssnittet snyggt och lätt att förstå.

   Wow, Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare är underbar! Det är gratis, enkelt att använda och kraftfullt. Jag använder det för att spela in min sång från mikrofonen så att jag kan dela med mig till mina vänner.

   Online Ljudinspelare kommentar

   Lämna en kommentar

   Vänligen ange ditt namn!
   Vänligen ange innehåll!

   Kommentar (2)

   • HejÄr skrivbordsversionen också gratis?MvhJ
    1
    0
    1
    Svara
    • Ja, har vi fri stationära versionen. Här är nedladdningslänken, https://download.apowersoft.com/free-audio-recorder.exe.
     0
     1
     0
     Svara

   Omdömen

   new
   Support
   Dela
   Omdöme
   Kommentera
   Tillbaka till toppen
   Klicka nedan för installation