Välj filer för att sätta igån

Gratis Online Video Omvandlare

Konvertera och redigera alla video-/ljudfiler

Omdömen ( 0 )
Välj filer för att sätta igån
SCROLL

Snabb kom igång guide

Video Play

Om det är första gången använder vår tjänst måste du först ladda ner vår startare. Den ger dig tillgång till obegränsat med konverteringar.

Konvetera alla filer så att du enkelt kan spela upp dem

Apowersoft Gratis Online Video Omvandlare är en bra applikation för Windows och Mac OS. Denna kostnadsfria videokonverteraren är bäst lämpad för att snabbt konvertera videos till alla sorters video- och ljudformat. Utmatningsformaten är kompatibla med enheter såsom iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, Galaxy S9+, Nexus 6P, LG G7, osv.

LÄS MER
Gratis
MP4, MOV, AVI, WMV, MKV, ASF, FLV, VOB, RM, 3GP, WEBM, MPG DV P4A, M4R, MP3, WAV, FLAC, WMA, AC3, AAC, OGG och RA
Streama mediaformat till TV, iPad, Sony, Samsung, HTC, iPhone SE, iPhone 6s, Android Tablet, DVD-spelare, osv.
4K, 3D, HD, AVCHD, HEVC
UPPACKNING

Anpassa stilen på videos

Denna kostandsfria videokonverteraren kommer med avancerade alternativ. Innan du konverterar kan du redigera dina videos online. Du kan enkelt polera, förstärka och personifiera dina videos. Slutresultaten är alltid perfekta!

LÄS MER
 • Du kan beskära videos, justera storlke, ändra videoeffekter och lägga till vattenmärken. Detta är helt enkelt ett kostandsfritt sätt att konvertera och anpassa dina mediafiler.
 • Programmet har möjligheten att konvertera videos online till upplösningar från 144p till 1080p. Du kan även behålla den ursprungliga upplösningen när du konverterar videos. Med output-storlekar som 16:9, 4:3, 3:2, etc., kan du spara videos till PSP, DVD, iPhone och iPad. Du kan dessutom ändra bithastighet, bildhastighet, kanalaer och mycket mer på dina ljud- och videofiler.
UPPACKNING

Online, snabbt, lagligt, gratis utan begränsningar

Denna hemsidan är HELT GRATIS. Det tillkommer INGA extra kostnader. Du kan konvertera så många videos du vill. Om du till exempel vill konvertera videos till MP4 eller andra format är det enda du behöver göra att öppna hemsidan. Om du inte gillar att ladda ner appar på din dator är Apowersoft Gratis Online Video Omvandlare perfekt för dig.

LÄS MER
 • Konvertera videofiler snabbt

  Så hur snabbt är programmet? Våra tester visar på extremt höga hastigheter för mindre videos. Trots att det kan ta längre tid att konvertera större filer, garanterar vi att det kommer gå snabbt.
 • Vänlig kundtjänst

  Vi har professionella tekniker som fortsätter utveckal vår hemsida. Skulle du stöta på ett problem är det bara till att höra av sig. Vi har även tips och video-tutorials som kan komma till nytta.
UPPACKNING

Konvertera video ljud med vår API-tjänst

API-tjänstens olika funktioner: inbäddad konverteringsteknologi för din hemsida, appa eller förlängning. Det är enkelt att komma igång med vår API-kod.

Enkelt gränssnitt

 • Välj filer
 • Välj format
 • Avancerade inställningar
 • Ändra parametrar
 • Starta konvertering

Varför du ska välja Gratis Online Video Omvandlare

Betyg: 5.0- baserad på 97 betyg.
 • Jag måste erkänna att detta är den bästa konverteraren jag använt och jag har använt de flesta.

  Denna mjukvara är riktigt bra. Det är helt klart min favorit. Den har allt jag behöver och den är effektiv och snabb.

 • Jag letade efter sätt att extrahera ljud från en video och den här appen gjorde ett fantastiskt jobb. Den konverterade min video snabbt och smidigt.

  Denna online appen är så fantastiskt att jag kan konvertera videos utan att behöva installera ett program. Dessutom är utmatningsfilen alltid i bra kvalité.

 • Jag hörde talas om detta programmet från en post på Facebook. Den fungerar felfritt till att beskära videoklipp.

  Tack för din service. Det här är användbart för mig när jag måste ändra videoformat.

  Online Video Omvandlare kommentar

  Lämna en kommentar

  Vänligen ange ditt namn!
  Vänligen ange innehåll!

  Kommentar (0)

  Omdömen

  new
  Support
  Dela
  Omdöme
  Kommentera
  Tillbaka till toppen
  Klicka nedan för installation