Ta skärmdump

Gratis Skärmdump

Ta en skärmdump av allt på din skärm i hög kvalité

Omdömen ( 0 )
Ta skärmdump
Video Guide
SCROLL

Användaguid

Denna kostnadsfria skärmdumpsmjukvara kräver int Java Applet, men första gången du använder den måste du installera en startare. Därefter kan du ta skärmdumpar helt utan begränsning.

Skärmdump med ett klick

Detta kostnadsfria skärmdumpsverktyg är en webbaserad applikation som fungerar lika bra på Windows som Mac. Programmet låter dig ta bilder på vad som än visas på din skärm. Du får vad du ser.

LÄS MER

Spara skärmdumpar som JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF och PDF.

Ta skärmdump av vadsomhelst på skärmen, inklusive applikationer, videos, spel, hemsidor, etc.

 • Skärmdump med ett klick

  Du behöver bara klicka på kameraikonen eller tryck på “Print Screen”-knappen på ditt tangentbord för att ta en bild. Det är så enkelt att det inte skulle förvåna oss om det kommer bli det verktyg du föredrar för framtiden.

 • Ta bild av allt på skärmen

  För att uppfylla allas behov kan detta verktyg ta bild av vadsomhelst på skärmen, däribland förvalda ytor, aktiva fönster, rullgardninsmenyer, hemsidor, videos, spel, och så vidare.

 • Smart fönster-igenkänning

  Efter att programmet aktiverats upptäcks applikationers fönster automatiskt när din mus dras över dem. Allt du behöver göra är att klicka på musen för att ta en bild av programrutan.

UPPACKNING

Annotera skärmdumpar omedelbar

För extra bekvämlighet har denna skärmdumpsapplikation en snabb bildredigerare som du kan använda för att polera och annotera dina skärmdumpar. Du kan till exempel lägga till linjer, pilar, text och former för att markera delar av bilden. Det finns även ett verktyg för “suddning” så att du kan täcka privat information.

Ladda upp till gratis cloud-förvaring

En annan fördel med denna applikation är att det erbjuds gratis online-förvaring till alla användare så att de smidigt kan förvara sina skärmdumpar och bilder. Efter att du är färdig med en skärmdump kan du ladda upp den direkt till Screenshot.net så att du kan spara utrymme på din dator. Efter att skärmdumpen har laddats upp får du en länk till bilden så att du kan publicera den på forum och bloggar. Alla bilder som sparas i cloudet är 100% säkra.

Dela skärmdumpar med enkelhet

Utöver att spara dina skärdumpat på din hårddisk eller den kostandsfria cloud-förvaringen, låter denna mjukvara dig även kopiera skärmdumpen till clipboard, mejla den eller dela den på sociala nätverk såsom Facebook, Twitter, Google+ och Pintrest. På så sätt kommer alla dina följare se skärmdumpen så fort den är färdig.

Enkelt gränssnitt

 • viktigaste gränssnittet
 • ta skärmdump
 • justera inställningar
 • ladda upp skärmdump

  Varför du bör välja Gratis Skärmdump

  Betyg: 5.0- baserad på 97 betyg.
  • Detta skärminspelningsverktyg är riktigt praktiskt. Jag gillar det enkla gränssnittet och hur simpelt det är att ta en skärmdump. Bra jobbat!

   Det är enkelt verktyg med många användbara funktioner. Ett alternativ i inställningar kan du använda för att ta en skärmdump med förskjuten tid, vilket är praktiskt om du vill ta bilder på menyer eller inkludera verktygstips i en skärmdump.

  • Jag älskar den omedelbara annoteringen. Det är superenkelt att lägga till linjer, pilar och text innan du spara din skärmdump som en bild. Jag kan till och med dela min skärmdump direkt till Facebook!

   Jag har en blogg och behöver ofta skapa bilder, och många gånger grupper av bilder. Detta verktyget har ett alternativ som låter mig kopiera skärmdumpen direkt till clipboard så att jag inte behöver spara varje skärmdump som en bild innan jag kan använda dem.

  • Programmet erbjuder gratis cloud-förvaring för bilder. Dessutom får jag länkar till bilderna - länkar som jag kan använda för att enkelt dela bilder på forum. Coolt!

   Detta är fantastiskt hur ett så lättviktigt verktyg kan ha så mång användbara funktioner. Designen med omedelbar delning uppskattar jag verkligen.

   Gratis Skärmdump kommentarer

   Lämna en kommentar

   Vänligen ange ditt namn!
   Vänligen ange innehåll!

   Kommentar (0)

   Omdömen

   new
   Support
   Dela
   Omdöme
   Kommentera
   Tillbaka till toppen
   Klicka nedan för installation