Apowersoft Skärmdump Pro 1.0 Released
Kommentar

Apowersoft Skärmdump Pro 1.0 Released

Senast uppdaterad den 05/08/2015 av

Idag kan Apowersoft stolt presentera utgivning av Apowersoft Skärmdump Pro – den första versionen av detta händiga skärmdumps program. Verktyget gör det enkelt för dig att ta skärmdumpar precis som du alltid velat, snabbt och professionellt.

Vad som gör detta program unikt är att du kan du kan ändra och fixa med dina skärmdumpar efter ditt behov med antingen den simpla eller avancerade redigeraren. Vilket betyder att du på grund av de flexibla funktionerna kan använda applikationen i olika delar av ditt jobb. Du kan dessutom dela det du skapar på sociala medier med ett endaste klick.

Ladda ner

Skärmdump Pros främsta funktioner

Låt oss titta närmare på verktygets främsta funktioner.

1. Fånga allt som visas på skärmen

Vill du ta en skrämdump av ett specifikt område eller från ett särskilt fönster på din dator, så kan du nu göra det med hjälp av detta verktyg och ett par musklick. I programets huvudfönster hittar du 10 olika bildtagnings alternativ som du kan använda i alla möjliga situationer. Innovativa alternativ såsom “meny” skärmdump och “Scrolla fönster” skärmdump har verkligen ökat smidigheten. När du har valt det bildtagnings alternativ du önskar så kan du ändra inställningarna och utmatningsformatet vilket du kan läsa mer om här nedanför. Efter du är nöjd med inställningarna så trycker du på kamera ikonen för att ta en bild.

2. Redigera skärmdumpar och andra bilder

När du tagit din skärmdump så kan du välja den redigerare du önskar och lägga till anteckningar eller annat som behövs för att färdigställa din bild. I den snabbredigeraren kan du välja mellan olika former såsom linjer, text, highlights och mer för att ordna din bild.

snabb skärmdump

Med den Avancerade bildredigeraren får du tillgång till ännu fler funktioner som du kan använda för att skräddarsy dina skärmdumpar. Du kan till exempel: lägga till effekter, stilar och former, du kan fylla, använda en pensel, ändra storlek och andra funktioner som garanterat kommer uppfylla dina behov.

bildredigerare

Du kan också välja att visa den redigerade bilden i miniatyr format eller i helskärm.

miniatyr

Utöver redigering av dina skärmdumpar så kan du också använda verktyget till att importera och redigera andra bilder.

3. Ladda upp och dela dina skärmdumpar

Förutom de funktioner som nämnts ovan så kommer Apowersoft Skärmdump Capture Pro med en kostnadsfri lagringstjänst till vilken du kan ladda upp dina bilder. Denna funktion är väldigt praktisk ifall du behöver komma åt dina bilder från andra datorer än din egen. Om du vill så kan du dessutom skydda dina bilder genom att lägga till ett lösenordskydd på dem. När du har laddat upp bilden så får du en länk som du kan nå bilden via. Du kan även dela dina bilder direkt till social medier. Delning och uppladdningsfunktionerna hittar du i den övre menyn på startfönstret där du också hitta snabbredigeraren och den avancerade redigeraren.

uppladdningsbild

4. Annat

I vänstra kanten av programets startfönster hittar du “Snabbstart” som låter dig ansluta till den avancerade bildredigeraren i en webbaserade verison för bildtagning och uppladdning av hemsidor. Denna funktion har verkligen ökat verktygets kapacitet.

Snabbstart

Om du vill ta en skärmdump av en pop-up eller en meny med delay så kan du använda dig av “meny” skärmdump som ger dig 5 sekunder att förbereda dig innan skärmdumpen tas. Eller så kan du använda “Delay i skärmdump” alternativet, vilket är smidigare och mer flexibelt.

Dela in Capture

Apowersoft Skärmdump Pro ger dig helt enkelt möjlighet att med ett klick kunna fånga, redigera och dela det skrivbords eller internet innehållet du vill. Appen är funktionell för alla datoranvändares digitala liv, så ge programet en chans och testa det nu!

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 16 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillSkärmdump.Senast uppdaterad den 05/08/2015

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen