Apowersoft Mac Skärmdump

Mac Skärmdump
Betyg:5.0 /5(baserad på 4 betyg)Tack för ditt betyg!

Apowersoft Mac Skärmdump är ett fullfjädrat skärmdumpsprogram för Mac OS X, det gör det enkelt att ta skärmdumpar av vad som än visas på en Mac. Det kommer väl till hands om du behöver ta en skärmdump för att dela höga spelpoäng som du uppnått, videoklipp som du gillar eller guider för problemlösning osv. Utöver att ta skärmdumpar på mak så är det enkelt att lägga till anteckningar och dela de skärmdumpar som du tagit med denna applikationen. Detta kan du göra med hjälp av den inbyggda uppladdaren och den snabba bildredigeraren som du till exempel kan använda för att lägga till pilar, rektanglar, penslar eller text på dina skärmdumpar. Programet hjälper dig helt enkelt att effektivt och bevämt kommunicera med andra vare sig det gäller arbete eller nöje.

  • Skärmdump av allt som visas på din Macskärm
  • Inbyggs och smart fönster-igenkänning
  • Lägg till kommentarer och anteckningar efter dina behov
  • Ladda upp och dela bilder med ett klick
  • Skärmförstoring för bättre upplösning
  • Flera skärmdumpsalternativ

Ladda ner

Ta skärmdumpar av Macskärmen

Ta skärmdumpar av det som visas på Macskärmen

Med sitt enkela och intuitvtiva gränsnitt så ger detta skärmdumpsverktyg dig möjligheten att ta print screen på Mac enkelt genom att klicka på en knapp, du kan också skapa dina egna snabbkommandon. Programet kommer med en allt-i-ett skärmdump mode som fyller alla dina krav när det kommer till bildtagning av helskärmsläge, hemsidor, program menyer, specifika fönster eller andra valda rektangulärar områden utan krängel.

Upptäck fönster automatiskt

Upptäck fönster automatiskt vid bildtagning

Denna Mac OS skärmdumpsmjukvaran kan även upptäcka och känna igen programfönster på ett smart sätt. Det är praktiskt om du föredrar att ta skärmdumpar av programfönster då du enkelt kan flytta muspekaren till och klicka i området du vill ta bild av, istället för att klicka och dra musen för att ta en skärmdump.

Retuschera dina skärmdumpar

Retuschera dina skärmdumpar

Utöver att enkelt ta skärmdumpar på Mac så är en utav de största fördelarna med Apowersoft Mac Skärmdump bildkommentarer. I fall du önskar att lägga till kommentarer och anteckningar på dina skärmdumpar för att bättre beskriva dina idéer eller om du vill personifiera dina bilder så kan du välja att lägga till rektanglar, ovaler, pilar och text på dina tagna bilder efter dina behov.

Ladda upp dina skärmdumpar

Ladda upp dina skärmdumpar till gratis cloud-förvaring

Till skillnad från andra skärmdumpsverktyg för Mac som endast låter dig spara bilder på skrivbordet eller en hårddisk, så tillåter detta skärmdumpsverktyget för Mac dig att ladda upp bilder till cloud-förvaring som tillhandahålls av screenshot.net. Det är helt kostnadsfritt och det krävs ingen registrering. När bilden har laddats upp så kan du dessutom dela den på sociala nätverk som till exempel Facebook, Twitter, Google+, Pinetrest och liknande med ett klick. Utöver denna funktion så får du tillgång till fyra extra separata länkar så att du på samma gång kan ladda upp bilden till en blogg, ett forum eller skicka den som ett meddelande.

Skärmförstorare för exakt manuvörering

Skärmförstorare för exakt manuvörering

För extra bekvämlighet så har denna Mac OS skärmdumpsapplikation en inbyggd skärmföstorare som är designad för att visa bilder i nytt format helt oskadd. När du drar musen över ett område som du vill print screena på Mac så dyker denna funktion upp i ramen och kan användas för att zooma in på området. På så sätt kan du zooma in och ta en skärmdump av det förstorade området.

Stödjer olika bildutmatningar

Stödjer olika bildutmatningar

Så fort skärmdumpen är färdig så kan du spara den som en PNG bildfil på skrivbordet, kopiera den till clipboard eller ladda upp den till den kostnadsfria cloud-förvaringen. Det beror så klart helt på ditt behov, du kan välja att spara bilden på din dator om du behöver den senare. Om du istället vill skicka bilden som ett meddelande eller lägga till den i ett dokument så passar kopiering till clipboard bättre. Fast om du föredrar att dela skärmdumpen på sociala nätverk eller ladda upp den till en blog eller ett forum så är uppladdning det bästa.

främjande annonser

Relaterade Artiklar

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen