ApowerREC

Bästa Skärminspelaren för Windows, Mac, Android och iOS

Recensioner ( 0 )
BLÄDDRA

Spela In Alla Skärmaktiviteter

 • Spela In Skärm

  Spela in skärmaktiviteter på din skärmen.

 • Spela In Webbkamera

  Spela in webbkamera eller spela in webbkamera med skärmen.

 • Spela In Ljud

  Spela in systemljud och mikrofon.

 • Lägg Till Anteckning

  Lägg till texter, linjer, pilar och andra realtidsredigeringsarbeten.

 • Redigera Video

  Klipp videolängd, lägg till en vattenstämpel och annan avancerad redigering.

record-screen
record-webcam
record-audio
annotation
edit-video

Extra Smart Skärminspelningsupplevelse

Använd ApowerREC för Effektiv Arbets- och Produktivitetsförbättring

Företag & Arbete

Gör en demonstrationsvideo för din app eller fånga webbkonferens för säkerhetskopiering och senare granskning. Röstkommentarer och webbkamera stöds också för att inkluderas i inspelningen.

Utbildning & Studier

Spela in onlinekurser för e-lärande och lägg till extra kommentarer till det för bättre illustrering. Och den här videoinspelningsprogramvaran hjälper dig också att göra din videopresentation mer levande.

Underhållning

Spela in dina bästa spelögonblick smidigt med HD-kvalitet, ta skärmdumpar av vissa segment och dela dessa fantastiska spelupplevelser med andra.

Allmän Användning

Annan allmän användning som erbjuds av denna PC-skärminspelare inkluderar att spara bra videochattmoment, spela in ett kort videoklipp för felsökning och kundsupport, etc.

Betrodd av

Dela Din Video med Världen

Dela alla de underbara stunder du har upplevt genom att fånga dem som videor eller bilder, och låt dina vänner, familj eller till och med prenumeranter från hela världen känna som att de mottogs personligen.
Lagra dina skärmbilder på RecCloud för säkerhetskopiering, och det ger dig full kontroll över hantering och delning av videos online.
Skapa en ny FTP-anslutning som du vill och få tillgång till FTP-servern för att ladda upp och ladda ner filer på ett effektivt sätt.
Ladda upp dina inspelade videos med ett enda klick direkt till YouTube för direktdelning med prenumeranter. Inget mer behövs.
Skicka video till Google Drive molnlagring och dela videon direkt med dina Google-vänner.
Ladda upp video till Dropbox med ett enkelt klick så att du kan organisera videos och få dem synkroniserade med ditt team.

Systemkrav

ApowerREC är en kraftfull skärminspelare för Windows och Mac och stöder också inspelningsskärmaktiviteter med internt ljud och mikrofon för dina iOS- och Android-enheter. För iOS-användare kan du lägga till din egen röst och facecam till videon efter inspelningen. Och för Android-användare kan du enkelt styra skärminspelningen med en overlay-ikon och justera flera inspelningskonfigurationer.

ApowerREC

Spela In Alla Underbara Ögonblick

Hur får jag ett gratis VIP-konto?

 • Gå till Google Play eller App Store och betygsätt ApowerREC med 5 stjärnor.
 • Ta en skärmdump av din 5-stjärniga recension och skicka den till oss via nätformuläret, så skickar vi dig en månad med gratis VIP-medlemskap.
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen
Klicka nedan för installation