Så här spelar man in Google Duo samtal på mobilen
Kommentar

Så här spelar man in Google Duo samtal på mobilen

Senast uppdaterad den 08/11/2016 av

Som ett svar på Apples FaceTime skapade Google nyligen sin egen videosamtalsapp. Utöver sitt användarvänliga gränssnitt och enkla inspelning erbjuder appen samtal mellan Android och iOS. Den unika “Knock Knock” -funktionen är något som många användare verkligen uppskattar. Ibland händer det att man vill spela in ett videosamtal på Google Duo för att spara fina minnen med familjer och vänner. Vill du kunna spela in samtal? Fortsätt då läsa.

Framstående inspelare av videosamtal på Google Duo

1. Effektivt inspelningsprogram för iPhone/iPad

2. Lätta mobilappar på Android

Bästa metoden för iOS-användare – Apowersoft iPad/iPhone Laddare

När det kommer till inspelning av Google Duo på iPhone kan det vara svårt att hitta bra appar att använda sig av i App Store. Det finns också appar som kan användas om telefonen förs jailbreakas vilket i sig kan vara riskabelt för telefonen. Men oroa dig inte, Apowersoft iPhone/iPad Laddare är ett pålitligt val. Med sin säkra och enkla gränssnitt kan du enkelt streama din mobilskärm direkt till datorn (fungerar för både Windows och Mac) och spela in en video på samma gång.

inspelning av Google Duo på iPhone

Du kan dessutom fånga samtal från båda sidor om du pratar in i både mikrofonen på datorn och den på din mobila enhet. Följ stegen nedan för att lära dig använda inspelaren.

  • Ladda ner och installera programmet på datorn.

    Ladda ner

  • Öppna programmet och justera inställningar, såsom videokvalitet och ljud-input, efter behov.
  • Svep nerifrån och upp på din iPhone/iPad, tryck på “AirPlay” och fortsätt.
  • Tryck på föremålet med din dators namn och slå på alternativet “Skärmdubblering”.
  • Efter att enheten har synkroniserats till din datorskärm kan du starta ett videosamtal med Duo och spela in det genom att trycka på inspelningsknappen i verktygsfältet.

    starta ett videosamtal

  • För att avsluta inspelningen klickar du på stopp-knappen. Videon sparas automatisk i den mapp du valt.

Obs: Processen fungerar inte bara för Google Duo, utan kan tillämpas för andra appar såsom FaceTime och Skype.

Vanligaste Android apparna för inspelning av Duo

1. Apowersoft Screen Recorder

Android apparna för inspelningOm du vill spela in Google Duo på din Android telefon kan du med enkelhet använda Apowersoft Screen Recorder. Det är en simple app som du kan ladda ner från Google Play Store. Med hjälp av appen kan du spela in diverse aktiviteter, däribland videosamtal, streameade videos, appar, spel, osv. Utan skadliga program och reklam är detta ett program som starkt rekommenderas. För tillfället stödjs den av Android 5.0 och högre.

2. SCR Screen Recorder

spela Google Duo på AndroidEtt annat hyfsat verktyg som du kan använda dig av för att spela in Google Duo är SCR Screen Recorder. Appen är krånglefri och det går snabbt att sätta igång med inspelningar av videosamtal. Du kan anpassa bitrate och upplösning efter behov. Du kan använda den på Android telefoner innan 5.0 fast du måste först roota din enhet, vilket inte är helt riskfritt.

Sammanfattning

Duo är ett nytt och fräscht program, fast kanske inte det bästa. Det som attraherat flest användare är funktionen som låter dig ringa mellan olika plattformar. De metoder som nämndes ovan lämpar sig alla för inspelning av Google Duo och det är upp till användaren själv att ta ett beslut.

Betyg:4.3 /5(baserad på 17 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillSkärminspelare.Senast uppdaterad den 08/11/2016

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen