Apowersoft har släppt iPhone/iPad-inspelare
Kommentar

Apowersoft har släppt iPhone/iPad-inspelare

Senast uppdaterad den 20/12/2017 av

Den 29:e januari 2016, släppte Apowersoft Skärminspelare för iPhone/iPad 1.0, en betydande uppdatering av digitala medialösningar för iOS-användare. Den nuvarnade versionen är V1.0.8, som har en förbättrad prestanda när det gäller spegling och inspelning. Den senaste omfattande applikationen har utvecklats särksilt för att hjälpa de som använder iPhone/iPad att spegla deras enheter till datorer för en bättre visuell upplevelse samt inspelning av videos och bilder. Den lämpar sig perfekt för att skapa presentationer, spara spel, spela in videosamtal, etc. För att lära dig mer om de splitter nya funktionerna kan du ta en titt på vad som följer.

Ladda ner

Apowersoft Skärminspelare för iPhone/iPad funktioner

Trådlös anslutning av iPhone/iPad till dator

Utan jailbreaking och utan sladdar kan du enkelt koppla samman iOS-enheter till Windows och Mac så att du kan spegla skärmen. Det är enkelt att göra. Börja med att koppla upp din iEnhet och dator på samma nätverk, aktivera därefter speglingsfunktionen “AirPlay” – nu kommer alla skärmaktiviteter, däibland live streams, dokument, videos och musik synkas på datorn i realtid.

kommer alla skärmaktiviteter

Stream alla skärmaktivitet med ljud till PC

TIll skillnad från andra telefonhanteringsprogram som endast kan visa en telefonskärm på PC utan ljud, kan denna mjukvara, precis som du förväntar dig, spela både skärmaktiviteter och ljud på dator i högsta kvalité. Denna funktion är perfekt när du spelar spel, har videosamtal eller tittar på film – allt du hör på din iEnhet kan synkas till datorn.

stream alla skärmaktivitet

Anpassa inställningar för upp- och inspelnng

För att uppfylla användares olika krav för in- och uppspelning, erbjuder Apowersoft Skärminspelare för iPhone/iPad olika anpassningsbara alternativ. Du kan till exempel välja uppspelningskvalité (720P eller 1080P), vilken mapp att spara filer i, videoformat (MP4, WMV, AVI, FLV, GIF, med flera), videokvalité och mycket mer. Fast det viktigaste är att mjukvaran erbjuder olika ljud-inputs för inspelning av din iOS-skärm, du kan välja att spela in systemljud, mikrofon eller båda, helt baserat på ditt behov.

anpassa inställningar

Gör inspelning av iOS-skärm enkel

Apple är så strikta med sina skärminspelningsappar att de snabbt tas bort från App Store efter att de laddats upp. På grund av detta rekommenderar vi att du använder dig av denna inspelaren för att spela upp skärmaktivitet på en PC eller göra en inspelning. Innan du spelar in kan du gå till alternativen och välja vilket input för ljud du vill använda. Oavsett om du vill spela in ett videosamtal med ljud from båda parter eller spela in ett spel med bakgrundsmusik och kommentarer, kan du använda dig av detta program.

gör inspelning av iOS-skärm

Ta skärmdumpar i HD

Utöver skärminspelningar kan detta program användas för att ta skärmdumpar av iPhone/iPad med ett enda musklick. Efter att bilden tagits sparas den som en PNG-fil. Du kan gå till den förvalda mappen för att hitta dumpen. Du kan sedan dela skärmdumpen(arna) med dina vänner eller spara dem på en hårddisk för framtida användning.

se iphonerecorderreleased-screenshot

Apowersoft Skärminspelare för iPhone/iPad erbjuder en heltäckande lösning för de som vill visa sin iOS-skärm på en dator och på sätt skapa en bättre presentation. Dessutom är mjukvara användbar för de som vill spela in sin skärm för att skapa guider eller spara viktig data. Det är värt ett försök så ta chansen att ladda ner och testa programmet nedanför.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 13 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tilliOS-inspelare.Senast uppdaterad den 20/12/2017

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen