Apowersoft Skärminspelare Pro 2.0 har släppts
Kommentar

Apowersoft Skärminspelare Pro 2.0 har släppts

Senast uppdaterad den 06/12/2018 av

Apowersoft Skärminspelare Pro publiserades den 13de April, 2015 med förstärkta funktioner som t.ex. film redigering i realtid, förbättring av ljudredigeringen och fixade buggar. För att kunna möta kunders krav och behov kan programmet nu redigera videos medans de spelas in, vilket gör det lättare att t.ex. skapa demonstrationer. Den här versionen stödjer fler ljud & videoformat med en anmärkningsvärd förbättring av det inspelade ljudet. Utöver det här stödjer det också uppladdning av videos till YouTube och FTP. Här kan du få en inblick i Apowersoft Skärminspelare Pro 2.0s detaljer.

Ladda ner

Nya funktioner

1. Redigering under inspelning

Den nya versionen har förbättrat funktionerna som rör demonstrationer – du kan numera ändra volymen under inspelning samt redigera och anonntera direkt på skärmen. Du kan göra omedelbara ändringar på skärmen, t.ex. lägga tll pilar, rektanglar, cirklar och pennor för att göra dina videos mer förståliga.

2. Skärmdump och videodelning

Den nya versionen är utrustad med ett inbyggt skärmdumpsverktyg som låter användare effektivisera sin kommunikation genom att ge dem möjlighet att dela bilder med andra. Skrämdumpsverktyget erbjuder också möjligheter att dela på sociala medier och spara filer i cloud-förvaring.

Den senaste versionen av Skärminspelare Pro har även förbättrat uppladdningsfunktionerna. Det är nu enklare att ladda upp på YouYube, allt du behöver är ett YouTube-konto och det är dessutom lättar att dela videos via FTP, är du en webmaster kan du ladda upp videos direkt till FTP servrar.

att dela videos via FTP

3. Innovativ teknologi för ljusinspelning

För att lösa problemet med att misslyackade ljudinspelningar har Skärminspelare Pro 2.0 använt sig av Windows Audio Session för att försäkra sig om att ljudet spelas in i högsta möjliga kvaliteten. Denna ändringen kan effektivt minska problemen för användare som inte har Virtual Sound Card installerat på sina datorer.

4. Flera video & ljudformat stödjs

I den äldre versionerna kunde man endast spela in WMV videos med Skärminspelare Pro. I den nya versionen stödjs nio olika utmatningsformat (WMV, AVI, MP4, MOV, MKV, FLV, MPEG, VOB och WEBM) för att passa användares alla behov. Vi har också lagt till AAC, FLAC till de första fyra ljudformaten (MP3, OGG, WMA och WAV) som fanns.

video & ljudformat

Apowersoft Skärminspelare Pro 2.0 har baserats på förbättringa från tidigare versioner. Det har genomgått en otrolig förbättring när det gäller funktionalitet för att kunna uppfylla så många användares behov som möjligt. I framtiden kommer Apowersoft Skärminspelare Pro ägnas åt att designa förstklassiga produkter med avancerade funktioner och lätt använding.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 17 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillSkärminspelare.Senast uppdaterad den 06/12/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen