Apowersofts nya inspelare 1.0 släpptes med fantastiska funktioner
Kommentar

Apowersofts nya inspelare 1.0 släpptes med fantastiska funktioner

Senast uppdaterad den 20/12/2017 av

Med förståelsen om ett växande behov för Android användare att sända och spela in skärmaktivitet, släppte Apowersoft nyligen en ny product – Android-inspelare. Apowersoft Android-inspelare gillas redan starkt av många som uppskattar möjligheten att visa sin Androidskärm på en PC samtidigt som man kan spara aktiviteten som både videos och bild. Med hjälp av detta verktyg är det enklare för användare att spara och dela viktiga händelser på sin bärbara Android-enhet. Programmet är extremt enkelt att hantera och du kan uppfylla alla dina behov helt utan krångel. För att lära dig mer om verktyget kan du läsa om funktionerna nedanför.

Ladda ner

Fantastiska funktioner

1. Trådlös spegling av Androidskärm till PC/Mac

Apowersoft Android-inspelare kan stream all aktivitet från en Android smartphone till både Windows och Mac. Det enda kravet är att du har Android version 5.0 eller högre och att din telefon har en inbyggd Chromecast funktion. Du kopplar enkelt samman enheterna genom att ansluta dem till samma nätverk. Oavsett om du vill spela spel eller ringa ett videosamtal, är det en rolig upplevelse att spegla aktiviteten och förstås njuta av bättre grafik.

2. Förlustfri ljudspårsynkronisering

Utöver att spegla skärmaktivitet kan programmet även synkronisera ljudspår tillsammans med videon – helt utan att sänka kvalitén. Det betyder att du kan spela in video och ljud från systemet eller mikrofonen på samma gång. Om du till exempel vill göra ett videosamtal så kommer ljudet från båda sidorna av samtalet höras klart och tydligt när de spelas in.

ljudspårsynkronisering

3. Videosinpelning i HD

Vertyget har en videoinspelningsfunktion. Användare kan använda denna funktion till att spela in personliga videos eller välgorda demos som de sedan kan dela med andra. Inspelningen är inte begränsad och den färdiga videon kommer inte innehålla störande reklam eller vattenstämplar. Dessutom går det att streama en webbkamera så att användare kan se en bild-i-bild effekt under inspelningen.

videosinpelning i HD

4. Månsidig uppspelning och inspelningsinställningar

Apowersoft Android-inspelaren erbjuder sina användare en brett sortiment output-format. Det finns totalt sätt 8 format att välja mellan, varav sju är videoformat såsom MP4, WMV, AVI och GIF. Videokvalitén kan justeras från låg till hög så att den kan anpassas efter olika behov.

videoformat

5. Skärmdump med ett klick

Slutligen kan programmet också användas för att ta snygga skärmdumpar i realtid. Med ett enda klick på screenshot-knappen sparas bilden som en PNG-fil i den förvalda mappen.

skärmdump

Apowersoft Android-inspelare 1.0 använder den senaste tekonologin för mobil-casting och har löst ett problem som Android användare länge kämpat med. Just nu håller nya och mer kraftfulla funktioner på att utvecklas så att produkten kan göras ännu mer användarvänlig. Behöver du sända eller spela in din Androidskärm är detta underbara verktyg helt perfekt för dig.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 11 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillAndroid-inspelare.Senast uppdaterad den 20/12/2017

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen