Recension av de Bästa Skärminspelare på Android
Kommentar

Recension av de Bästa Skärminspelare på Android

Senast uppdaterad den 20/08/2018 av

Nu för tiden är det Android som tar stor plats på marknaden inom den mobila industrin. Tack vare olika appar som utvecklas på Android, blir våra liv allt mer färgrika. Däremot, är det oundvikligt att människor ibland behöver dela saker på deras mobil med andra över distans eller spela in något interessant på deras mobiler. Kanske en av de bästa lösningarna är att spela in skärmen med video. Även om många olika skärminspelare finns tillgängliga i app-butiken, är det förvirrande att välja ett effektivt verktyg som passar dig bäst. Därför listar den här artikeln de bästa apparna för skärminspelning på Android, med deras för- och nackdelar.

I. Bästa lösningen för Skärminspelning på Android

En tillgänglig app som är varmt rekommenderad är Apowersoft Screen Recorder. Med den kan man spela in demos, tutorials, spel och andra aktiviteter på skärmen på din Android-mobil. Det finns många inställningar som upplösning, bitfrekvens, bildhastighet som kan ställas in av dig själv. Förutom att spela in skärmen, kan du även lägga till din webbkamera tillsammans med ljudet från din mobil och mikrofon att spelas in samtidigt. Med dess kraftfulla funktioner är denna app lättanvänd, även för en nybörjare.

Dessutom finns det också alternativet att gömma appen som du inte vill spela in. Du behöver heller inte ha rooting på din Android-mobil för att spela in skärmen.

Skärminspelning på Android

Fördelar: Rooting behövs inte, stödjer inspelning av mobil video- och ljud.

Nackdelar: Stödjer bara Android 5.0 och senare versioner.

Notera att Apowersoft också har en Android-inspelare för skrivbordet, som heter Apowersoft Android-inspelare. Den kan spegla och spela in all aktivitet på Android-skärmen till datorn. Vissa Android-enheter under version 5.0 stödjs också. Du kan ladda ner och använda den nedan.

Ladda ner

II. Andra Skärminspelare för Android

1. Rooting-metoden – Rec.

Auktoriserad av administratören, är Rec. en skärminspelare på Android som låter dig fånga din mobils skärm som en videofil. Däremot måste du ‘roota’ din Android-enhet innan du kan använda den. Med detta verktyg tillåts du spela in video med mikrofonens ljud (inte systemljudet) i fem minuter. Innan du spelar in kan du justera bitfrekvensen, inspelningens längd och gestkommandot. Du behöver betala för att ta bort tidsbegränsningen för inspelning. Det fungerar för att skapa tutorial-videos om appar och spel.

 Rec.

Fördelar: Enkelt att använda och stödjer gestkommandon (skaka mobilen för att stoppa inspelningen).

Nackdelar: Man behöver roota telefonen och appen stödjer bara Android 4.4 Kitkat eller senare versioner. (Rooting behövs inte för versionen av Android Lollipop 5.0+)

2. Enkel metod – SCR Skärminspelare Gratis

SCR är en till app för att spela in skärmen på Android Lollipop. Den låter dig spela in i tre minutor, och du måste uppgradera till betalversionen för att ta bort begränsningen. Det finns en inställningspanel för att ställa in videokodare, upplösning, bitfrekvens och bildtransformering. Dock, kan denna app spela in det interna ljudet på din enhet medan den också spelar in skärmen. Däremot kräven också denna app rooting, förutom för att köra på Android Lollipop 5.0.

SCR

Fördelar: Stödjer att spela in mobilens ljud.

Nackdelar: Gratisversionen erbjuder bara tre minuters inspelning och lägger till ett vattenmärke på varje inspelad video.

Alla inspelare som nämnts ovan kan användas för att spela in skärmen i Android. Om man tittar generellt på dessa fyra verktyg, är Rec. och SCR begränsade i inspelningens längd. Istället för dessa tre lösningar, är Apowersoft Screen Recorder det bästa valet för den har inte bara grundläggande inspelningsegenskaper men även extra funktioner.

Betyg:4.8 /5(baserad på 16 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillAndroid-inspelare.Senast uppdaterad den 20/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen