Gratis alternativ till Snagit för att ta skärmdumpar
Kommentar

Gratis alternativ till Snagit för att ta skärmdumpar

Senast uppdaterad den 05/08/2015 av

Snagit är ett populärt skärmdumpsverktyg. Det låter dig ta bilder av alla delar av din skärm, inklusive valda områden, scrollade hemsidor och aktiva fönster. Du kan också använda det för att redigera skärmdumpar och spara filer online genom cloud-förvaring. Dessutom kommer Snagit med funktioner såsom videoinspelare, webb-fångare och bildtagare. Verktyget har en gratis och en betald version. Endast den betalda versionen innehåller alla praktiska verktyg. Därför är majoriteten av folk alltid på jakt efter ett gratis program som kan mäta sig med Snagit. Om du letar efter en alternativ lösning som erbjuder samma funktioner som Snagit, fast utan de överväldigande alternativen, bör du ta en titt på vad som nämns nedan.

Topp alternativ för Snagit för skrämdumpning

1. Apowersoft Skärmdump Pro

Apowersoft Skärmdump Pro kan ta skärmdumpar från allt som visas på en skärm. Den kan fånga aktivitet på skrivbordet, hemsidor, mediafiler, aktiva fönster, menyer, webbkameror och mycket mer. Dessutom kommer det här verktyget med en snabb-redigerare och en avancerad redigerare för användare som behöver redigera sina bilder för att göra dem mer förståliga. Alla aktiviteter som händer på din skärm kan fångas i HD-video. Du kan dessutom lägga till highlights och annonteringar på skärmen medans den spelar in. Det är verkligen ett otroligt verktyg!

alternativ till Snagit

Anledningen till varför det är det bästa programmet som liknar Snagit är för att du enkelt kan dela dina bilder via e-post, sociala nätverk, chatprogram och allt annat. Intressant är också att verktyget, precis som Snagit, kommer med gratis förvaringsutrymme där användare kan spara sina bilder utan att registrera sig.

Ladda ner

Fördelar: Funktioner som bildredigering och delning av bilder på nätet.

Nackdelar: Inga, än så länge.

2. Skärmklippverktyget

SkärmklippverktygetNär det kommer till OS-applikationer, har Windows sin egen version av ett skärmdumpsverktyg, det heter Skärmklippverktyget. Även om det inte ens är i närheten av vad Snagit är när det gäller inspelning av videos och ljud, kan programmet enkelt fånga skärm-aktivitet. Det här gratis alternativet till Snagit kan på samma sätt redigera bilder med den inbyggda redigeraren.

Skärmklippverktyget finns tillgängligt för Windows Vista och Windows 7 edition. Det är ett alternativ för Windows, för de som använder Windows XP eller Mac bör leta efter andra alternativ.

Fördelar: Enkelt att använda, tillgängligt för Windows 7/8.

Nackdelar: Redigeringsverktygen är väldigt grundläggande.

3. Jing

programmet som liknar Snagit Jing är ett annat gratis alternativ till Snagit, programmet har ett väldigt snyggt. Det kan fånga allt som syns på skärmen och erbjuder redigeringsfunktioner, t.ex. markering på skärmdumparna, highlighting och textrutor. Mjukvaran har även en funktion för inspelning av skärmen, fast inspelningtiden är begränsad till 5 minuter.

Fördelar: Det är gratis.

Nackdelar: Videoinspelningen är begränsad till 5 minuter.

4. Greenshot

GreenshotGreenshot är ett alternativ till Snagit. Det kan snabbt och enkelt skapa skärmdumpar från skärmaktivitet, applikationsfönster och hemsidor. Det har inte bara samma kapacitet för bildtagning som Snagit utan även funktioner som tillåter redigering och delning av bilder. Greenshot kräver ingen registrering eller uppskrivning. Programmet kan däremot inte spela in skärmen som Snagit.

Fördelar: Det kan utföra enkla redigeringar.

Nackdelar: Programmets bildtagning av hela sidor fungerar inte riktigt. Den kapar kanter och lämnar en mörk bakgrund runt bilderna.

5. PicPick

gratis alternativet till SnagitPicPick är ett gratis alternativ till Snagit som är utrustad med underbara funktioner. Det är ett fullständigt skärmdumpsverktyg, men vad som skiljer programmet åt är att redigeringsfunktionerna är tillgängliga direkt i gränsnittet. Du kan välja färger, använda en färgpallet, pixellinjal och en whiteboard. Det finns dessutom flera effekter du kan använda, t.ex. motion blur, och brightness control. Utöver allt det här är programmet också enkelt att anpassa efter behov och det levererar skärmdumpar med ett par klick.

Fördelar: Låter användare ta skärmdumpar snabbt och enkelt.

Nackdelar: Bildredigeraren är inte lika bra som Snagits.

6. TinyTake

TinyTakeDet här är ett kostnadsfritt verktyg med en mängd funktioner. Med det kan du fånga allt på din datorskärm, redigera bilder och dela dem på sociala medier. Redigeringsfunktionerna låter användare lägga till text, former, linjer, pilar och mycket mer.

Fördelar: Annonteringsverktyget

Nackdelar: Ett MangoApps konto krävs om du vill dela bilder online.

Sammanfattning
Det finns en hel massa alternativ till Snagit på nätet. Allt från freeware till shareware garanterar att du kan ta bild på objekt och bilder som visas på din skärm. Ett utav alla de verktygen som nämnts kommer fylla dina behov eftersom de alla har funktioner som liknar Snagits. Fast om du letar efter det bästa alternativet till Snagit, ett alternativ som till och med är bättre än Snagit, då är Apowersoft Skärmdump Pro för dig. Det är en underbar applikation värd att testa och du får enkelt tag på det genom att klicka på knappen här under.

Ladda ner

Betyg:4.8 /5(baserad på 16 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillSkärmdump.Senast uppdaterad den 05/08/2015

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen