De mest effektiva sätten att konvertera MP4 till M4R
Kommentar

De mest effektiva sätten att konvertera MP4 till M4R

Senast uppdaterad den 18/08/2018 av

M4R är ett filform som uteslutande används för att skapa iPhone-ringsignaler. Till skillnad från Android användare som kan ställa in sina ringsignaler med större frihet, får vi iPhone användare endast använda ljud i M4R-format som ringsignaler. Dessutom är det tillgängliga ringisignalerna för Android färre och de personifierade helt otilräckliga. Vissa användare har en hel del musikfiler till hands. Vissa av dessa måste rippa MP4-filer så att du kan använda dem som ringsignaler. För att hjälpa användare att skapa ringsignaler kommer vi berätta om några schyssta verktyg som kan skapa iPhone-ringsignaler.

Innan vi fortsätter med verktygen måste vi först förstå vad MP4-formatet är. MP4 är ett ‘container’-format för förvaring av ljud- och videodata. Formatet missuppfattas många gånger som en efterföljare till MP3-filen, vilket är helt fel eftersom MP3 är ett ljudformat och MP4 är ett mediaformat som framför allt används för att förvaa ljud och video i en container. Du kan extrahera musik från MP4-filer för att använda det som ringsignaler.

Två underbara sätt att konvertera MP4 till M4R

Metod ett: Med hjälp av det enklaste av online verktyg

Metod två: Via ett professionellt tredjehandsprogram

1

Använd en online-konverterare

Använda en applikation på nätet rekommenderas om du inte vill ladda ner och installera en konverterar på din dator. Och den bästa för det här ändamålet är Apowersoft Gratis Online Video och Ljudomvandlare. Det är ett gratis online baserat verktyg som hjälper dig att konvertera en fil till ett annat filformat. Följ guiden nedanför för att lära dig hur du använder appen.

  • Tryck på “Bläddra” -knappen för att ladda upp MP4.
  • Välj “M4R” som utmatningsformat.
  • Klicka på “Konvertera” -knappen för att påbörja konverteringen av MP4 till M4R.

konvertera MP3 till M4R

Vänta medans filen konverteras och sparas på din PC. Därefter kan du för över den till din Apple telefon och ställa in den som ringsignal.

2

Använd en professionell konverterare

En annan bra och professionell konverterare är Video Converter Studio. Det är ett fristående verktyg som endast är kompatibelt med Windows OS. Även om det är en specialiserad konverterare, så är gränsnittet användarvänligt som man enkelt kontrollera efter en första anblick. Dessutom kan programmet konvertera MP4 till M4R i hög hastighet, och det låter användare konvertera grupper av filer på samma gång. Så för oss som föredrar ett mer kraftfullt och professionellt verktyg bör använda oss av det här. Följ stegen nedanför om du vill lära dig mer om hur det fungerar.

Ladda ner

  1. Ladda ner och installera programmet på din dator
  2. Starta efter installationen. Och klicka sedan på “Lägg till filer” för att lägga till en MP4-fil
  3. När det är klart trycker du på “Profil” -knappen för att välja filformat. Ställ in M4R som utmatningsformat.
  4. Tryck nu på “Konvertera” -knappen för att påbörja konverteringen. Därefter sparas M4R-filen på din dator.

konvertera från mp3 till m4r

Utöver att konvertera MP4 till M4R, har det här verktyget också en inbyggd videoredigerare som låter oss beskära, klippa och rotera videos. Och vi kan använda verktyget för att lägga till effekter, vattenmärken och undertexter för att göra dem mer fantastiska.

Sammanfattning

Vi kommer nu kunna ha personifierade ringisgnaler på båra iPhone genom att följa ovanstående guider om hur man konverterar MP4 till M4R. Båda verktygen är användbara. När det gäller online vektyget så krävs det en internetanslutning för att kunna använda sig av det. Fast med Video Converter Studio behöver du ite internet för att konvertera och till och med redigera mediafiler.

Tips: Efter att du bestämt vilket verktyg du vill använda dig av kan du överföra filerna till din iPhone med hjälp av Apowersoft Phone Manager. Programmet har framställts för att hjälpa dig hantera och organisera din telefondata direkt i datorn. Du kan läsa mer om hur du kan överföra musik fån PC till iPhone.

Betyg:4.3 /5(baserad på 19 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillvideo omvandlare källa, Videokonverterare.Senast uppdaterad den 18/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen