Perfekt Guide till Hur man Konvertera WMV-filer till MP4
Kommentar

Perfekt Guide till Hur man Konvertera WMV-filer till MP4

Senast uppdaterad den 18/08/2018 av

Som vi alla vet är WMV (Windows Media Video) ett väligt populärt videoformat utvecklat av Microsoft. Fast de är inte kompatibelt med Apple produkter såsom iPhone, iPad, iTunes, osv. Det kan därför vara frustrerande om t.ex. vill redigera en WMV video i iMovie eller lägga till dem i iTunes. Därför kommer vi introducera ett par lösningar för hur man kan ändra WMV-filer till MP4 helt utan krångel.

Jättebra Lösningar för WMV till MP4 Konvertering

Enkla Metoder för ändring av WMV till MP4

Apowersoft Gratis Online Video och Ljudomvandlare är en webb-läsarbaserad applikation som kan konvertera filer till format såsom MP4, AVI, MOV, MP3, WAV och andra ljud och videoformat. När det kommer till konvertering av filer på nätet, är det här det bästa valet. Med ett användarvänligt gränsnitt hjälper programmet dig att konvetera video i tre steg. Vill du veta mer om detaljerna kan du, här under, följa instruktionerna om hur du konverterar WMV till MP4:

 1. Ta dig till videokonveterarens hemsida.
 2. Klicka på “Bläddra” -knappen för att välja WMV-filer att konvertera.
 3. Konfigurera inställningar efter ditt behov. Välj utmatningsformatet “MP4” och ändra de avancerade inställningarna om det behövs.
 4. Tryck på “Konvertera”, konverteringen kommer vara klar på ett par minuter.

Gratis Online Video och Ljudomvandlare

Det är också möjligt att konvertera flera filer på samma gång, allt du behöver göra är att klicka på “±” -fliken bredvid “Bläddra” -knappen. Sen följer du stegen igen för att slutföra din konvertering.

Skrivbordsprogram för Konvertering av WMV-filer till MP4

Vill du genomföra en mer avancerad konvertering istället för att använda ett gratis verktyg för WMV till MP4 konvertering, kommer Apowersoft Video Converter Studio uppfylla alla dina krav. Det är ett kraftfullt program, fullpackat med konverteringsmöjligheter för Windows-användare. Vare sig du vill konvertera en grupp WMV-filer eller sammanfoga alla filer till en, kan den här mjukvaran hjälpa dig och lite till. Följ först stegen nedanför och därefter instruktionerna som följer.

 • Innan du använder programmet för att ändra WMV till MP4, klickar du på nedladdningsknappen nedanför och startar sedan programmet på din dator.
 • Ladda ner

 • Efter att du öppnat mjukvara måste du klicka på “Lägg till filer” -knappen för att ladda de WMV-filerna du vill konvertera.
 • Navigera därefter till “Profil” och ställ in utmatningsformatet som “MP4” Du kan även välja vilken mapp du vill spara filerna i.
 • Sen är det bara att trycka på “Konvertera” -knappen och dina filer konverteras. Du kan spela dina konverterade videos i den inbyggda mediaspelaren när konverteringen är klar.

pro Video och Ljudomvandlare

Jämfört med den där online-konverteraren, har den här mjukvaran extra funktioner såsom trimning av videoklipp, beskärning av ramen och effekter, vattenstämplar och undertexter. Ännu bättre är att programmet erbjuder inställningar för konvertering av videos direkt till Apple, Android, Sony, osv. Du kan dessutom ta bilder av videoscener genom att klicka på den lilla kameraikonen i mediaspelaren.

Professionellt Sätt att Konvertera WMV till MP4 på Mac

Mac-användare kan antingen använda sig av den första lösningen då den fungerar för både Win och Mac med internetuppkoppling, eller så väljer du ett mer professionellt verktyg för konvertering av WMV till MP4. Är du ute efter en stabilare och mer pålitlig mjukvara som löser det här problemet, då är Apowersoft videokonverterar för Mac något för dig. Det är ett Mac program som kan konvertera filer till nästan alla ljud och videoformat, allt för att uppfylla dina krav. För att lära dig mer om hur du kan konvertera WMV till MP4, kan du följa stegen nedanför.

Ladda ner

 • Starta programmet på din dator efter att du installerat det.
 • Klicka på “Lägg till” -ikonen för att ladda WMV-filer till programmet, eller så drar du filerna direkt in i programmet.
 • Klicka på profil-listan och välj “MP4” som utmatningsformat. Du kan också ändra andra instöllningar såsom utmatningsmapp, ljud och video kvalitet, osv.
 • Det sista du behöver göra är att klicka på “Konvertera” för att starta konverteringen. Vänta tills de konverterade MP4-filerna är tillgängliga på din hårddisk.

videokonverterar för Mac

Utöver konvertering från WMV till MP4, är programmet utrustat med två otroliga vetkyg – Nedladdare och Upptäckarer. Nedladdare är väldigt praktiskt eftersom allt du behöver göra är att kopiera och klistra in ett videoklipps URL för att ladda ner det. Och Upptäckarer låter dig hitta streaming videos på det största sidorna, såsom YouTube, Vevo, Dailymotion, osv. Du behöver inte kopiera och klistra in en URL, utan Upptäckarer hjälper dig att hitta och lägga till videos till nedalddningslistan automatiskt.

Sammanfattning

Alla de metoderna som nämns ovan är lösningar för de som har problem med att konvertera WMV till MP4. Online-lösningen är det enklaste sättet medans skrivbordsprogrammen passar bättre för Windows och Mac användare som ebhöver ett stabilare och mer pålitligt verktyg. I slutändan spelar det ingen roll vilken metod du väljer, du kan alltid, utan krångel, få tag på den fil du behöver.

Betyg:4.3 /5(baserad på 19 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillvideo omvandlare källa, Videokonverterare.Senast uppdaterad den 18/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen