Hur man överför musik till iPhone utan iTunes
Kommentar

Hur man överför musik till iPhone utan iTunes

Senast uppdaterad den 15/03/2019 av

Apple hävdar att iTunes är det bästa sättet att organisera och njuta av musik du redan äger, tyvärr krävs det många gånger mycket energi och uppmärksamhet för att hantera musik med iTunes. Trots att iTunes äger cirka 43 miljoner iPhone-användare som byggt sina egna musikbibliotek, tycker många fortfarande att iTunes inte är den bästa lösningen för musikhantering på iPhones eftersom man inte kan överföra musik till iPhone utan iTunes. Därför riskerar många jailbreak för att befria sig från dessa begränsningarna.

En perfekt och alternativ lösning som används för att föra över musik till iPhone utan iTunes

Du undrar säkert om där finns ett bra alternativ till iTunes som låter dig överföra musik till din iPhone och inte kräver jailbreak. I den här artikeln introduceras ett perfekt alternativ för att fullfölja ditt önskemål och låta dig utvekla din musiksamling på din iPhone utan iTunes.

Apowersoft Phone Manager är en mångsidig mjukvara för mobilhantering som tillåter enkel hantering av iPhones och smartphones. Med detta underbara verktyg kan du överföra, visa, återställa, säkerhetskopiera filer från mobiler och surfplattor på PC, t.ex: musik, meddelanden, kontakter, appar, bokmärken, samtalsloggar, bakgrundsbilder, videos, osv. Verktyget är känt för sin otroliga funktionalitet och förmåga att flytta musik till din telefon utan iTunes. Med hjälp av dessa stegen kan du enkelt sätta igång redan idag.

1

Ladda ner programmet till din dator och öppna det efter installationen
Ladda ner

2

Anslut iPhone till PC via USB-sladd. Tryck på “Lita på”-knappen när ett fönster dyker på din iPhone. Med ett par klicka, kan du enkelt sätta igång.

3

Efter att ha öppna programmet klickar du på “musik” -ikonen högst upp. Under musikmenyn hittar du all existerande iPhone musik. Nu är det bara att importera nedladdad musik från din PC eller andra apparater till iPhone. Med ett par klicka kan du enkelt överföra musik till din iPhone.
överföra musik till din iPhone

4

Tryck på “koppla ifrån” -knappen för att koppla ifrån din iPhone när du är färdig.

Du är välkommen att ta en titt på denna video för en dynamisk demonstration om hur man överför musik till iPhone utan iTunes.

musik till din telefon utan iTunes

Multifunktionella musikfunktioner

Om du endast använder programmet för att överföra musik, utnyttjar du inte dess fulla potential. Programmet har andra användbara musikfunktioer:

1. Radera musik permanent för att skapa utrymme
Verktyget tillåter dig att permanent radera musik från din iPhone för att skapa mer utrymme så att du kan överföra låtar till din iPhone.

2. Passande organisering för ett mer personligt musikbibliotek
För att göra ditt musikbibliotek mer personligt är appen designad med en “Ringsignalsfunktion” så att du kan använda vilken låt som helst som ringsignal. Utöver det kan du flytta låtar till speciella mappar för att organisera och kategorisera din musik. Med denna fantastiska funktion kan du lägga till musik på iPhone utan iTunes och göra ditt musikbibliotek personligare.
organiser musikbibliotek

3. Specificerad musikinformation för att lära sig mer
För att du ska lära dig mer om din iPhone-musik erbjuder denna telefonhanteraren detaljerad information om musik, såsom storlek, längd, artist, album, etc. så att du kan får en bättre överblick över ditt musikbibliotek.

4. Anslut två apparater på samma gång för att överföra musik
Den här telefonhanteraren är fullt kompatibel med både Android och iOS smartphones. Om den önskade musik är sparad på en annan iDevice eller Android smartphone, kan du enkelt överföra musiken mellan de två apparterna. Telefonhanteraren kan på samma gång ansluta två telefoner och hantera och överföra mellan telefonerna och datorn.
anslut två apparater på samma gång

Utan jailbreak tillgodoser denna app din önskan om att flytta musik till din iPhone utan iTunes, dessutom fungerar alla musikfunktionerna med andra filer, såsom bilder, videos, kontakter, osv. Utan både iTunes och jailbreak kan den här appen effektivt överföra data. Med sin mångsidighet kan den här telefonhanteraren uppfylla nästan alla dina krav om iPhone hantering.

Utöver ovan nämda alternativet för iTunes finns där en lång lista på program med defekter, t.ex: iTools, DiskAid, SynciOS, Google Play Music. Måste du spara tid kommer detta verktyg, för överföring av musik till iPhone utan iTunes, göra dig en stor tjänst.

Betyg:4.3 /5(baserad på 71 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tilliOS Tips, Mobil Manager, PC till iPhone överföring.Senast uppdaterad den 15/03/2019

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen