Hur du överför musik från iPad till PC
Kommentar

Hur du överför musik från iPad till PC

Senast uppdaterad den 27/02/2018 av

Tillsammans med andra Apple produkter spela iPad en större och större roll i vårt dagliga liv, använder den för att lyssna på musik, kolla på filmer, skicka meddelanden eller emails, osv. På grund av sitt användarvänliga gränsnitt och sitt högkvalitativa ljus föredrar många Apple användare att lyssna på musik på sin iPad. Fast när mer och mer musik laddas ner tas mer och mer utrymme upp. Ett bra sätt att skapa utrymme är att överföra musik från iPad till PC för en så kallad säkerhetskopiering. För att förklara mer kommer vi nu introducera en bra lösning för det här.

Enkel lösning för överföring av musik från iPad till PC

1. En vanlig men begränsad lösning

2. En effektiv och omfattande mjukvara

iTunes – överför köpt musik från iPad till PC

Det är enkelt att lägga till musik på en iPad med hjälp av iTunes, men det är betydligt svårare att få musiken från din iPad till din dator eftersom iTunes måste identifiera din dator innan filer exporteras och detta är oftast en minst sagt krånglig process. Kom ihåg att iTunes endast låter användare överföra betalda låtar från iPad till dator. Så här gör du: öppna iTunes och anslut din iPad till din dator med en USB-sladd. Klicka på “Arkiv” och “Enheter” för att hitta “Överför inköp från iPad”, sen kan du överför den musik du köpt till iTunes biblioteket på din dator.

överföring köpt musik

Nackdelar: Den metoden fungerar endast för musik som köpts i iTunes och du måste se till att iTunes har blivit godkänd med samma Apple ID för köpet av sångerna i din iPad. Om låtar har köpts med olika Apple ID måste du skifta mellan båda och godkänna överföringen separat. Vill du hellre ha ett enklare alternativ som dessutom låter dig hantera låtar som inte köpts i iTunes store, då behöver du det här funktionella verktyget.

Apowersoft Phone Manager – Överför alla musik från iPad till PC

Apowersoft Phone Manager är en utav de mest populärar mobilhanterings programmen på marknaden. Den här mobilhateraren är speciellt känd för sin överföringsfunktion som låter dig överföra musik från iPad till dator utan krångel. Utöver det låter den även dig överföra, säkerhetskopiera, hantera, visa och återställa mobilfiler, t.ex. musik, videos, ringsignaler, bilder, textmeddelanden, kontakter, appar, bokmärken, smatalsloggar och bakgrundsbilder. Följ stegen nedanför för att lära dig hur du kan överföra iPad musik till PC.

1

Ladda ner den här musik-överföringsverktyget och installera det på din Windows PC

Ladda ner

2

Anslut din iPad till din dator med en USB-sladd. Klicka på “Lita på” -knappen när popup-rutan dyker upp på din iPad och frågar om du vill lita på den här appen eller inte

3

När du är ansluten går du till “Musik” där du kan se all musik som förvaras på din iPad. Välj den musiken och klicka på “Exportera” -knappen. Inom en minut kommer kan du överföra din musik från iPad till PC

överföra musik från iPad till PC

4

Efter att du överfört den önskade musiken, trycker på “Koppla ifrån” för att koppla ifrån iPad från din PC

Utöver överförngsfunktionen kan du med det här verktyget också radera musik på din iPad för att skapa utrymme för nya låtar på din iPad. Appen är också utrustad med en funktion som kallas “Ringsignal”, den låter dig ställa in din favorit musik som ringsignaler. Du kan också skapa “Ny grupp” om du vill importera musik till en specifik mapp. Eftersom den här telefonhanteraren är kompatibel med alla iOS och Android operativsystem, är det väldigt säkert och enkelt att överföra filer mellan olika smartphones.

hantera ipad musik

För att sammanfatta det hela, om du endast behöver flytta den musik du köpt från iPad till PC, är iTunes en bra lösning. Fast om du vill hantera med iPad-musik du fått tag från andra håll, är Apowersoft Phoner Manager det bästa sättet överföra musik från iPad till PC.

Betyg:4.8 /5(baserad på 20 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tilliOS Tips, Mobil Manager.Senast uppdaterad den 27/02/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen