Hur kan man överföra filmer till iPad utan iTunes
Kommentar

Hur kan man överföra filmer till iPad utan iTunes

Senast uppdaterad den 27/02/2018 av

För i tiden tittade vi ofta på film antingen på TV eller på bio. Jämfört med dessa traditionella sätten erbjuder iPad mer flexibla och smidiga alternativ för film-tittning i hemmet eller när man är ute och reser. iTunes erbjuder en stor blandning filmer för iPad, fast det är inte gratis och många gånger visar det sig krångligt att köpa från iTunes Store. Det är då du frågar dig själv hur man överför filmer till iPad utan iTunes. I den här artikeln kommer vi rekommendera verktyg som kan hjälpa användare att snabbt överföra filmer till iPad från dator.

Smidiga lösningar för överföring av filmer till iPad utan iTunes

1. Det bästa valet för förflyttning av filmer till iPad

2. Använda iTunes för att lägga till filmer på din iPad

Att flytta filmer till iPad är väldigt enkelt om de redan är i ett Apple-kompatibelt format. Tyvärr är det flesta filmerna inte det, vilket ofta betyder en massa omkodning och krångel innan man kan sätta igång. Som tur är finns det ett otroligt verktyg som låter dig lägga till olika format till din iPad utan att använda iTunes eller jailbreak.

Apowersoft Phone Manager – Lägg snabbt till filmer till iPad utan iTunes

Apowersoft Phone Manager är ett omfattande hanteringsprogram för surfplattor och telefoner med Android eller iOS system. Telefonhanteraren är överlägset populär bland mobil-användare för sin effektiva förmåga att kunna överföra filer mellan PC och iPad. Med programmet kan du enkelt överföra filmer i alla format till din iPad, helt utan hjälp av andra verktyg.

  • Ladda ner det här filmöverföringsprogrammet nedanför, och installera det på din dator.
  • Ladda ner

  • Öppna programmet och anslut din iPhone till PC med USB-sladd. Klicka på “Lita på” när en popup dyker upp på din iPad och frågar om du vill lita eller inte lita på appen.
  • När du är ansluten går du till “Videos”, här kommer du se de filmer som redan är sparade på din iPad.
  • Klicka på “Importera” -knappen och välj de filmer du bill föra över från datorn, slutligen bekräftar du valen genom att klicka på “Öppna”. Inom en minut har du börjat överföra filmer till din iPad utan iTunes.
  • lägg till filmer till iPad utan iTunes

  • När du är färdig kopplar du ifrån din iPhone genom att klicka på “Koppla ifrån” -knappen

Förutom att överföra filmer kan du använda den här telefonhnateraren för att överföra andra videos. vare sig du behöver radera filmer för att skapa utrymme eller exportera dina iPad-filmer till en annan apparat för att säkerhetskopiera dem, uppfyller det här programmet dina behov. Du kan dessutom använda Apowersoft Phoner Manager för att hantera, visa, återställa, säkerhetskopiera data från en surfplatta eller mobildtelefon till din dator, t.ex. sånger, videos, bilder, meddelande, kontakter, appar, bokmärken, samtalsloggar, bakgrundsbilder och mycket mer. Det här låter dig hantera din iPad utan krångel. Programmet är helt enkelt en bra lösning för dig som vill överföra filmer till iPad utan iTunes.

iTunes – lägg till filmer till iPad

iTunes är ett alternativ för alla iOS användare som vill överföra olika filmer, fast processen är lite mer komplicerad. Innan du kan använda iTunes för att synka dem till din iPad, måste du konvertera dem till ett format som godkänns av iTunes, därefter måste du importera dem till ditt iTunes-bibliotek. Under den här processen kommer en hel drös popups dyka upp. Var försiktig, det kan hända att du blir av med data om du råkar göra fel val. Den här processen är verkligen kaosartad. Och det är därför många Apple användare istället väljer att använda tredjehands-applikationer så som Apowersoft Phone Manager, iTools, iExplorer, Dropbox, för att överföra filmer till iPad.

lägg till filmer till iPad

Med lösningen om hur du överför filmer till iPad utan iTunes har du möjlighet att få tag på filmer från fler källor. Jämfört med andra metoder för filmöverföring är Apowersoft Phone Manager den bästa, framför allt om säkerhet och effektivitet är viktigt för dig.

Betyg:4.3 /5(baserad på 21 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tilliOS Tips, Mobil Manager.Senast uppdaterad den 27/02/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen