Använd Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare
Kommentar

Använd Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare

Senast uppdaterad den 18/01/2019 av

Tack vare sin smidighet och sina praktiska funktioner är ljudinspelare online oerhört populära just nu. De är enkla att använda så länge man har en stabil internetuppkoppling. Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare är en av de bästa ljudinspelningsprogrammen. Precis andra webbaserade verktyg kan denna app spela in ljud från datorn och från externa källor som en mikrofon. Dessutom är mjukvaran kompatibel med både Mac och Windows och kan användas med alla stora webbläsare, däribland Firefox, Chrome, Opera och Safari. Det bästa är att programmet är 100% fratis utan tid- och storleksbegränsningar. Fortsätt läsa för att lära dig mer om hur du kan använda denna kostnadsfria ljudinspelare online.

Så här använder man Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare

Starta applikationen

Gå till inspelarens webbplats och starta appen genom att klicka på “Starta inspelning”. Första gången du använder Gratis Online Ljudinspelare kommer en liten startare laddas ner till din dator. Processen är helt säker och tar ett par sekunder. Därefter kan du börja använda applikationen.

Starta applikationen

Välj din ljudkälla

Efter att du startat applikationen så väljer du den ljudkälla du behöver baserat på dina behov genom att klicka på ljud-knappen längst ner till vänster “Systemljud” är om du vill spela in MP3s från streamin hemsidor, radioprogram, ljud från datorspel, etc. “Mikrofon” låter dig spela in din röst för instruktioner, etc. “Både systemljud och mikrofon” stödjer inspelning av telefonsamtal och andra situationer där du behöver spela in din röst med ljud från datorn. Efter att du valt ljudkälla kommer inspelaren dyka upp.

Välj din ljudkälla

Börja spela in ljud

Spela upp ljudet som du vill spela in eller prata i mikrofonen. När allt är redo trycker du på knappen “Start” för att starta inspelningen. Du kan pausa och fortsätta inspelningen som du vill eller trycka på “Stopp” för att avbryta.

Börja spela in ljud

Spela upp det inspelade ljudet

Programvaran har ett inbyggt mediabibliotek som listar alla de inspelade filerna. För att spela upp en inspelad fil klickar du på “Inspelningslista” i det nedre högra hörnet. Välj filen du vill spela och spela upp den. Du kan också trycka på “Öppna mapp” för att se vart den är sparad på datorn.

Spela upp det inspelade ljudet

Lägg till musikinformation

Om du vill redigera filens ID3-tagg så går du till mediabiblioteket och väljer “ID3 Tag redigerare”. Därefter kan du ändra titel, artist, år, album, osv.

Lägg till musikinformation

Hantera de inspelade filerna

I ljudinspelarens musiklista kan du enkelt hantera filerna. Du kan döpa om och radera filer – en i taget eller flera åt gången – helt utan onödigt krångel.

Jämfört med liknanden verktyg är Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare mer kraftfullt eftersom appen kommer med flera verktyg utöver själva inspelningsfunktionen. Programmet är dessutom snabbt, stabilt och av högsta kvalité.

Sammanfattning

Det finns ett par ljudinspelare online som fungerar på ungefär samma vis. Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare är däremot en av de bästa som alltid levererar ljud i högsta kvalité och utan att du behöver registrera dig eller prenumera på något.

Om du letar efter en mer omfattande ljudinspelare så låter dig planera uppgifter, söka efter HQ-låter, konvertera och ladda ner musik, etc. så kan du alltid uppgradera till pro versionen och njuta av alla fördelar.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 13 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillLjudinspelare, Online Ljudinspelare.Senast uppdaterad den 18/01/2019

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen