Guide

Använd Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare

1. Förberedelse

Besök Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare och klicka på “Starta Inspelning”.

Före inspelningen, välj mikrofon (ingång), systemljud (utgång) eller båda. Klicka sedan på “Starta Inspelning”.
Starta Inspelning

2. Börja filma

Det finns två tillgängliga inspelningslägen: Helskärm och Webbläsarfliken.

1. För att spela in ljudet från hela skrivbordsaktiviteterna, välj helt enkelt “Helskärm” → Välj skrivbordsminiatyren → Klicka på “Dela systemljud” → Klicka på “Dela”.
hela skrivbordsaktiviteterna
2. För att spela in ljudet från en viss flik i webbläsaren, välj “Webbläsarfliken” (Webbläsarnamnet kommer att ersättas med det du använder för närvarande, t.ex. Chrome Flik eller Microsoft Edge Flik.) → Välj fliken → Välj “Dela flikljud” → Klicka på “Dela”.

Chrome Flik

3.Pausa/Stoppa Inspelning

När inspelningen har startat kan du använda “Pausa” för att lämna inspelningen för senare och återuppta inspelningen när du är tillbaka. Eller klicka på “Stopp” för att avsluta inspelningen.

Stoppa Inspelning

4. Spara Inspelning

Efter att ha stoppat inspelningen kan du spela upp ljudspåret direkt online. Och om du är nöjd med det, klicka bara på “Spara” för att ladda ner ljudfilen i MP3-format.
Spara Inspelning
Och för att ytterligare njuta av extra avancerade funktioner, såsom ljud-till-text-konvertering, ljudredigering, ID3-tagg och mer, kolla bara in skrivbordsversionen nedan.

Ladda ner nu

5. Konvertera Ljudfil

Den inspelade ljudfilen sparas som standard i MP3-format. Men du kan också klicka på “Konvertera” för att utforska fler videoformatalternativ.

Konvertera Ljudfil

Betyg:4.3 /5(baserad på 13 betyg)Tack för ditt betyg!
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen