Flexibla metoder för nedladdning av musik från Spotify
Kommentar

Flexibla metoder för nedladdning av musik från Spotify

Senast uppdaterad den 05/08/2015 av

Sporify är en musik-streamning hemsidan så låter dig lyssna på musik från olika artister direkt i din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan skapa spellistor så att du inte alltid måste sökae efter dina favorit låtar. Du kan även lägga till andra användares spellistor till din samling. Spellistorna kan sparas offline så att du kan lyssna på dem även när du inte har tillgång till Internet, fast du måste ändå använda dig av Spotify. Musik kan synkas med din surfplatta eller mobiltelefon om du vill lyssna på musik när du är ute och far.

Däremot kan du inte, även när sparat dina spellistor offline, ladda ner musik och spela dem på andra apparater eller mediaspelare utan att använda Spotify. Detta beror på att musiken är krypterad så att ljudkonverterar inte kan hitta den. Det finns ingen möjlighet att rippa musik direkt från Spotify, utan du måste använda ett tredjehandsverktyg för att spela in Spotify-musik i önskat format. MP3 är helt klart det bästa formatet att använda sig av eftersom det är kompatibelt med olika plattformar och minskar låtars storlek utan att offra kvalitet.

Hur man laddar ner musik från Sporify gratis

1. Audacity

Audacity är en öppen programvara för inspelning och redigering av ljud, applikationen är kompatibel med olika operativsystem såsom Windows, Mac och Linux. Du kan använda det för att spela in ljud på din dator, fast det kan vara lite krångligt att använda. Det har dessutom flera inställningar och ett gränssnitt som inte är särkskilt användarvänligt. Innan man börjar spela in måste man gå igenom flera steg av inställningar, vilket kan vara svårt om man inte är tekniskt lagd.

rippa musik från Spotify

Om du trycker att det är osmidigt att använda Audacity finns där ett annat kostnadsfritt program du kan använda för att ladda ner musik från Spotify. Fortsätt läsa för att lära dig mer hur du går tillväga.

2. Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare

Det här är en online-applikation som du kan använda för att ladda ner Spotify i olika format. Det är enklare och mer okomplicerat, och det krävs ingen installation. Det är också helt gratis så att du slipper spendera pengar på dina nedladdningar.

 • Öppna verktygets hemsida, klicka på “Starta inspelning” -knappen.
 • Markera “Ljud Input” och välj “Mikrofon”, “Systemljud”, eller “Systemljud och mikrofon”.
 • Spela upp ljudet du vill spela in på Spotify och klicka på “Spela in” -knappen.
 • Klicka på “Stopp” när du är färdig.

ladda ner låtar från Spotify

Gå nu vidare till utmatningsmappen för att spela Spotify-låtar offline.

Ladda ner låtar från Spotify med avancerad programvara

Apowersoft Streaming Audio Recorder en annan applikation du kan använda för att ladda ner Spotify MP3. Den kräver installation och kan användas på Windows och Mac. Du kan utnyttja ett gratis-test innan du köper den fullständiga versionen. Utöver att spela in ljud från datorn och konvertera till olika ljudformat, kan programmet ladda ner musik från videos-delningssiter som YouTube, redigera låtar, lägga till musik i iTunes och få tillgång till radiostationer på nätet. Bränna Spotify-musik till CD är också möjligt.

Ladda ner

Jämfört med de ovan nämda verktygen har Apowersoft Streaming Audio Recorder sina fördelar. Användare kan t.ex. rippa Spotify till MP3 på Mac OS X Mountain Lion. Du behöver inte slita ut dig i jakt på en professionell inspelare av ljud och mac. Programmet är dessutom välidgt stabilt.

ladda ner Spotify MP3

Nu när du har lärt dig hur man laddar ner musik från Spotify, får du inte glömma att inta använda den nedladdade och konverterade musik till annat än personligt bruk. Du kan så klart även köpa musik från musikaffärer för att respektera upphovsrätten och låtskrivarna.

Betyg:4.3 /5(baserad på 65 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillLjudinspelare.Senast uppdaterad den 05/08/2015

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (1)

 • Hej!Tack för din artikel. Bra skrivet, lätt att förstå.Tack oHej dåChrister
  2
  1
  0
  Svara
Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen