Bästa sätten att spela in musik från Beats 1 Radio
Kommentar

Bästa sätten att spela in musik från Beats 1 Radio

Senast uppdaterad den 23/10/2015 av

Beats 1 är en del av Apple Music stream-tjänst och sänder radio i över 100 länder på jorden. Apple intoducerade tjänsten under WWDC 2015, det är en 24/7 non-stop radio som sänder fantastiska musikprogram, musikshiwer, stora intervjuer, musikrecensioner, osv. Utöver att lyssna på det som sänds kan användare bygga sin egen personliga station genom att söka efter och välja låtar, album och artister. Denna online radion erbjuder väldigt mycket underhållning men tyvärr kan du inte använda dig av den på platser där det inte finns Internet. Som tur är kan du använda dig av ett användbart verktyg kallat en radioinspelare för att spela in Beats 1 Radio medans du lyssnar på den. På så sätt kan du spara din favorit musik så att du kan lyssna på den när du vill.

Avancerad metod för inspelning av Beats 1 Radio

Streaming Audio Recorder är ett kraftfullt program som erbjuder en smidig lösning för inspelning av Beats 1. Programmet har ett stort utbud av format och kvaliteter att välja mellan så att du kan välja den som passar just din spelare eller enhet. Det kommer med en smart ID3-identifierare som automatiskt lägger till information om musiken under inspelning. Dessutom låter programmet dig skapa spellistor. Låt oss nu se hur du kan spela in och organisera Beats 1 Radio offline.

1

Ladda ner och installera Streaming Audio Recorder

Ladda ner

Klicka på “Ladda ner” -knappen ovanför för att ladda ner mjukvaran på din PC eller Mac, därefter följer du följande guide för att installera det.

2

Ändra inställningarna

Starta mjukvaran, öppna “Inställningar” och ange “Inspelningsinställningar”. Välj först det önskade utmatningsformatet och en mapp. Kom också ihåg att markera rutan “Identifiera ID3-taggar automatiskt när inspelningen är färdig”. Därefter ställer du in källan som “Systemljud” och klickar på “OK”.

uppsättning takter en inspelare

3

Spela in Beats 1 Radio gratis

Lyssna på Beats 1 och klicka på inspelningsknappen för att spela in radio. När programmet spelar in låtar kommer ID3-taggar att läggas till filerna. När du är färdig klickar du på samma knapp igen.

inspelning Beats 1 musik

4

Skapa Beats 1 spellistor

Gå till “Biblioteket” och välj “Skapa spellista” i det övre högra hörnet. Namnge spellistan, klicka sedan på plus-ikonen för att importera inspelade Beats 1 låtar. Nu är du färdig och kan börja njuta av din spellista.

skapa takter en spellista

För att möta olika användares behov, erbjuder mjukvaran även ljudredigering, konvertering och CD-bränning. På så sätt kan du njuta av Beats 1 musik på flera olika vis.

Enkelt sätt att spela in Beats 1 Radio

Om du inte vill installera en mjukvara från en tredjehandsleverantör på din dator, är Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare precis vad du letar efter. Det är ett webb-baserat verktyg kompatibelt med webbläsare som Google Chrome, Firefox, IE, Safari, Opera med flera. Dessutom fungerar det bra på både Windows och Mac. Verktyget erbjuder två olika sätt för inspelning av musik från Beats 1 Radio. Du hittar detaljerade instruktioner här under:

Alternativ 1: Spela in Beats 1 manuellt

Du kan, utan krångel, spela in Beats 1 medans du lyssnar på det.

  1. Gå till radioinspelarens hemsida och klicka på “Starta inspelning” -knappen.
  2. Nu kommer du bli påmind att köra Java och det är bara att klicka “Kör” direkt. Vänligen se till att du har den senaste versionen av Java, det krävs för att programmet ska fungera utan problem.
  3. Ställ in inställningar efter att verktyget visas på skärmen. Klicka på “Ljud input” -fliken och välj “Systemljud”, klicka sedan på ikonen bredvid “Output” för att välja vart musiken ska sparas. VIll du göra avancerade inställningar så går du till “Verktyg” – “Alternativ”.
  4. Lyssna på Beats 1 precis som vanligt. Så fort du hör något intressant, klickar du på “Spela in” -ikonen i Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare för att börja spela in från Beats 1. Under inspelning kan du minimera verktyget och låta det spela in i bakgrunden.
  5. Klicka på “Stopp” -ikonen för att avsluta inspelningen. Nu kommer den inspelade filen att visas i programets gränssnitt och det är bara att dubbelklicka på den för att spela upp.

spela in Beats 1 show

Nu kan du även välja “Döpa om” och “ID3-tagg redigerare” för att hantera inspelningarna.

Alternativ 2: Förinställ en inspelning av Beats 1 Radio vid en särkskild tid

Om du är ett fan av ett särskilt program på Beats 1 kan du använda schemaläggaren för automatiskt spela in radio vid en specifik tid. Nedanför hittar du stegen du ska följa för att göra detta:

  1. Efter att du startat Beats 1 -inspelaren, klickar du på “Verktyg” – “Skapa planerad uppgift”.
  2. Ange nu “Uppgiftsnamn” och “Trigger” efter ditt behov. Observer att du måste välja rätt starttid och längd för att inspelningen ska bli som du vill. Du kan välja och spara flera schemalagda uppgifter baserat på de program du vill spela in.
  3. Därefter klickar du på “Skapa” och “OK” -knappen för att bekräfta uppgiften.
  4. Öppna radion, gör det du vill eller lämna datorn helt. När inspelningstiden nås kommer programmet automatiskt börja spela in.

automatisk inspelning Beats 1 radio

Det kan vara svårt att välja vilken utav dessa två metoder som är bäst för att spela in Beats 1 gratis. Apowersoft Gratis Online Ljudinspelare är en kostnadsfri app som fungerar som en kvalificerad ljudinspelare. Streaming Audio Recorder är en försklassig mjukvara som låter dig spela in, hantera och samla på Beats 1. Det smartaste är att testa båda alternativen och se vilken som passar dig bäst.

Betyg:4.3 /5(baserad på 16 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillLjudinspelare.Senast uppdaterad den 23/10/2015

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen