Bästa apparna för att spela in ljud på iPhone
Kommentar

Bästa apparna för att spela in ljud på iPhone

Senast uppdaterad den 11/07/2018 av

Inspelning av röster är något som förändrats dramatisk de senaste åren i samband med framsteg inom teknologin. iPhone är en imponernade enhet som tillåter inspelning med liten storlek. Med den kan du spela in röster för att uppfylla allt från enkla till professionella behov. Elever kan använda den för att spela in lektioner i skolan. En författare utrustad med en iPhone kan enkel spela in anteckningar så fort intressant idéer slår till. En utredare kan använda inspelningsfunktionen för att spela in framsteg i projektet. Alla dessa funktionerna har lett till att många iPhone användare vill hitta den bästa och kostnadsfria ljudinspelare för iPhone.

Om du är på jakt efter det perfekta sättet att skapa röstinspelningar på iPhone 6s (och 6s plus, 6 och 6 plus), du kommer att sluta med både gratis och betalappar. Och med alla inspelnings appar tillgängliga på marknaden idag, här är topp 6 ljudinspelare program som helt kommer att arbeta med din iPhone.

De 6 bästa verktygen för att spela in ljud på iPhone

  1. Voice Memos
  2. iTalk Recorder
  3. Voice Record Pro
  4. Smart Recorder/transcriber
  5. Recorder
  6. QuickVoice2TEXT Email

1. Voice Memos

Den inbyggda appen från Apple är det enklaste sättet att spela in ljud på iPhone. Programmet är gratis och reklamfritt. Om du bara behöver en pålitlig röstinspelningsapp att spela in lektioner och vanliga konversationer med, är Voice Memos mer än tillräckligt. Appen är installerad på din iPhone så du behöver inte ladda ner någonting. Utöver röstinspelning kan den användas för att dela ljud på två olika sätt – SMS och e-post. Den har inte så många olika alternativ men är trots allt stabil och pålitlig.

röstmemon

2. iTalk Recorder

iTalk Recorder är en kostnadsfri men kraftfull ljudinspelare för iPhone. Appen kan användas för att, baserat på ditt behov, spara ljud i tre olika kvalitéer: Bra, Bättre och Bäst. Gränssnittet är förståeligt och det enda du behöver göra för att starta en inspelning är att trycka på “Tryck på Spela”. Det är dessutom enkelt att dela ljud via e-post och sociala medier, eller länka till ditt DropBox-konto för att säkerhetskopiera dina inspelningar. Om du vill använda ljudet direkt på en PC, kan du använda appen för att enkelt föra över filer via Wi-Fi.

gränssnittet för italk

3. Voice Record Pro

Detta är de enda professionella röstinspelaren bland dessa apparna och den är därför lite mer komplicerad att använda. Men den kommer med avancerade funktioner såsom inspelning, delning, uppladdning och redigering. Appen är förinställd till att spela in röst i formaten AAC och M4A. Med konverteringsfunktionen kan du konvertera filerna till MP3, WAV och WMA så att du kan använda dem på andra enheter. Utöver att kunna dela röstinspelningar på Facebook och Twitter, kan du även ladda upp filer till SoundCloud och YouTube. Du kan också använda appen för att göra enklare redigeringar, t.ex. klippa, beskära och bifoga.

Voice Recorder standarden

4. Smart Recorder/transcriber

Denna kostnadsfria ljudinspelningsappen för iPhone kan ‘multi-taska’ med förvånansvärt bra röstkvalité. Den är väldigt omtyckt på grund av sina snabba och enkla processer. Med appen får du tillgång till obegränsat med inspelning då det inte finns några gränser på filernas storlek. Efter att du spelat in din röst med appen kan du lägga till ID3-taggar och bilder till ljudet. Genom att justera inställningar kan du enkelt konvertera inspelningar till ringsignaler. En annan viktig funktion är att den kan transkribera ljud så att du enklare kan hålla reda på viktiga meddelanden. Fast det bäta är att den stöjder massor med språk, däribland Franska, Tyska, Kinesiska, Italienska, Spanska och många fler.

Smart Transkribenten

5. Recorder

Med en liten insättning kommer du långt med denna praktika appen som kan hjälpa dig spela in samtal på din iPhone. Funkionerna är grundläggande men du har möjligheten att köpa krediter om du vill spela in telefonsamtal. Denna appen kan komma till nytta om du ofta tar emot instruktioner från dina chefer via telefon. Du kan göra dig av med penna och papper och istället spara instruktionerna genom att spela in samtalen.

gränssnittet för inspel

6. QuickVoice2TEXT Email

QuickVoice2Text Email erbjuder en super enkel lösning för att skapa ljudinspelningar på din iPhone. Bästa funktionen är att du med bra noggrannhet kan transkribera inspelningar till text. Glöm inte att begränsa inspelningarna till höst 30 sekunder. Den har en särskild “Tryck&talar” -design som förenklar hanteringen avsevärt. För att effektivt hantera dina inspelningar kan du synka filerna med iTunes. En annan rolig funktion är att du kan skicka dina inspelningar till andras e-post som ringsignaler och på så sätt använda din och dina vänners röster som ringsignaler.

snabb röst

iPhones har blivit multifunktionella verktyg för alla sina användare. Telefonen i fråga har, men dina intuitiva funktioner, höjt personers produktivitet. En inspelningsapp för iPhone är till stor hjälp för de som måste spela in röst och andra ljud. Professionella inspelningar är bäst om man vill skapa imponerande inspelningar med bra kvalité för olika användningsområden. Att hitta den bästa inspelningsappen gör bärbara inspelningar enklare och hjälper i sin tur dig att spara in tid.

Betyg:4.3 /5(baserad på 40 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillLjudinspelare.Senast uppdaterad den 11/07/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen