Apowersoft har släppt Ljudinspelare för Mac 2.0 med ljudredigerare och konverterar
Kommentar

Apowersoft har släppt Ljudinspelare för Mac 2.0 med ljudredigerare och konverterar

Senast uppdaterad den 20/04/2016 av

Apowersoft kan stolt presentera din nysläppta Apowersoft ljudinspelare för Mac 2.0, en signifikant uppgradering av det redan praktiska ljudredigeringsprogramet. Med den nya versionen är målet att erbjuda effektiva redigering och konverterings funktioner för ljud och en förbättring av ljudinspelningen. Programet kommer numera med en ljudredigerare som tillåter klipp och taggning av ljud. Och en inbyggd koverterar som stödjer konvertering av ljudfiler i olika format. Vi har dessutom åtgärdat diverse buggar i programmet för att göra användning mer stabil på din Mac. Låt oss nu ta en närmare titt på de uppgraderade funktionerna.

Ladda ner

Först kan du lära dig mer om den uppdaterade mjukvaran genom att titta på demo-videon.

En introduktion av den nygjorda och inbyggda redigeraren och konverteraren för ljud

1. Cool ljudredigerare

Den mest arttraktiva av de nya funktionerna på Apowersoft ljudinspelare för Mac V2.0 är den hjälpsamma ljudredigeringen. Med detta verktyg har du möjlighet skärddarsy ljud på flera olika sätt:

Laddar ljud på en sekund

För att påbörja redigeringen klickar du på “Ladda fil”, söker igenom “Finder” och importerar en fil. Alternativt kan du öppna ljudredigeringsfönstret och dra in en ljudfil direkt. Efter det så kommer redigeraren analysera ljudet; filnamnet, längden och våglängden kommer visas klart och tydligt.

Klipp ljudfilen med enkelhet

För att klippa i ljudet klickar du på “lägg till markerings” ikonen och markera sedan det önskade området. För att ändra precisera filens längd behöver du endast manuellt ändra “Starttiden” och “Sluttiden”. Utöver att kunna ändra tiden med knappar i progammet har du även möjlighet att skriva in tid efter behov. Vill du bli av med ett markerat område trycker du på “Radera markerat”. Dessutom raderar “Avbryt” ikonen all redigering.

Kontrollera redigerat ljud i real-tid

Du kan när du vill förhandsvisa effekterna medans du redigerar. Ljudredigeraren låter dig inte bara spela upp hela ljudfilen utan även markerade sektioner. På så sätt är det enkelt att redigera efter ditt behov.

Enkelt att exportera ljud

När du är klar med redigeringen så kan du ställa in inställningarna för exportering. Först och främst bör du välj ett utmatningsformat. Programmet erbjuder flera olika format, däribland MP3, WAV, AAC, FLAC, osv. Sedan väljer du en passande metod för exporteringen. Ljudredigeraren stödjer två olika metoder för exportering: sammmanfoga det redigerade ljudet och exportera som en fil, eller exportera redigeringarna i flera separata filer.

sammanfoga vid export fil

Lägg till ID3 information

Även fast Apowersoft ljudinspelare för Mac kommer med en ID3 identifierare så finns möjligheten att lägga till artwork, titel, artister och genre för det redigerade ljudet.

2. Stadig ljudkonverterare

Den inbyggda ljudkonverteraren låter dig njuta av följande fördelar:

Stödjer en mängd olika ljudformat

Konverteraren är inte begränsad till de vanligaste ljudformaten utan kan även konvertera ljud i speciella format såsom AC3, ALAC, MKA och CAF. Det är dessutom möjligt att konvertera videos till MP3, WAV, M4A, OGG och liknande, efter ditt behov.

Mac ljud omvandlare

Konvertera ljud i hög hastighet

För att spara tid kan du importera flera filer och konvertera dem på samma gång. Oroa dig inte, konverteringen kommer garanterat gå snabbt.

Slå samman filer under konvertering

Utöver konvertering får du med denna mjukvara också chansen att sammanfoga ljud. Allt du behöver göra är att lägga till två eller fler filer, ändra alternativet sammanfogning till “På” och trycka på knappen “Konvertera”. När uppgiften är klar kommer ett fönster dyka upp på skärmen för att påminna dig.

Apowersoft ljudinspelare för Mac V2.0s förbättrade funktioner

Den nya versionen kommer med en del optimerade funktioner för att förstärka upplevelsen.

1. Erbjuder fler “modes” för planerade ljudinspelning

I uppgiftsplaneraren har du nu möjligheten att välja en ny källa för ljud-input – inspelning från “Systemljud och mikrofon”. Det är bara att välja det input-alternativet som möter ditt behov.

ljudingång för inspelning

2. Hantera ljud i “biblioteket” med enkelhet

För enklare hantering av de inspeladeljuden har en rad funktioner laggts till i “biblioteket”. Detta ger dig snabbare tillgång och du kan identifiera, döpa om, redigera och hantera ljud.

3. Ett flerspråkigt gränssnitt

Fler språk, däribland Svenska, Danska, Ungerska, Tjeckiska, Polska och Grekiska har laggts till. Genom att välja ditt moderspråk blir det lättare att använda mjukvaran till fullo.

Med den nya uppgraderingen är Apowersoft ljudinspelare för Mac numera ett heltäckande ljud-verktyg som kombinerar ljudinspelning, konvertering och redigering. Tveka inte att ladda ner programmet så att du kan börja njuta av de otroliga funktionerna redan nu.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 7 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillLjudinspelare.Senast uppdaterad den 20/04/2016
Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen