Guide

Hur man Använder Apowersoft Gratis Online Skärminspelare

1. Förberedelse

Besök Apowersoft Gratis Online Skärminspelare och klicka på “Starta inspelning”.

Före inspelningen väljer du det objekt du vill spela in, som skärm, webbkamera, systemljud eller mikrofon. Klicka sedan på “Starta inspelning”.
som skärm

2. Starta Inspelning

Det finns tre tillgängliga inspelningslägen: Hela skärmen, Fönster och Webbläsarfliken.
För att spela in hela skrivbordsaktiviteterna, välj helt enkelt “Hela skärmen” → välj skrivbordsminiatyren → klicka på “Dela systemljud” → klicka på “Dela”.
Hela skärmen

För att spela in ett programfönster, välj “Fönster” → välj miniatyrbilden för programfönstret → klicka på “Dela”.
Fönster

För att spela in en viss flik i webbläsaren, välj “Webbläsarfliken” (Webbläsarnamnet kommer att ersättas med det du använder för närvarande, till exempel Chrome Tab eller Microsoft Edge Flik.) → välj den flik du vill spela in → välj “Dela flikljud” → klicka på “Dela”.

Webbläsarfliken

3. Pausa/Stoppa Inspelning

När inspelningen har startat kan du använda “Pausa” för att lämna inspelningen för senare och återuppta inspelningen när du är tillbaka. Eller klicka på “Stopp” för att avsluta inspelningen.
Stoppa Inspelning

4. Spara/Ladda Upp Inspelning

Efter avslutad inspelning kan du spela upp videon för att förhandsgranska inspelningsinnehållet. Om du är nöjd med det, klicka bara på “Spara” för att ladda ner videon. Eller ladda upp den till RecCloud, en molnvideohanteringsplattform där du kan skapa en videospellista eller lägga till teamsamarbetsmedlemmar för att hantera videorna tillsammans.
Om du inte är nöjd med det, klicka bara på “Starta en ny video” för att starta om inspelningen.

Ladda Upp Inspelning

Och om du har en större efterfrågan på skärminspelningar som zoominspelning, spotlight-inspelning, videokomprimering eller uppgiftsinspelning, se den professionella stationära versionen ApowerREC nedan:

Ladda Ned

5. Konvertera Video

Den sparade videon kommer att vara i WebM-format. Således, om du föredrar MP4-format, klicka bara på “Konvertera till MP4” för en ytterligare videokonverteringsprocess.

Konvertera Video

Betyg:4.3 /5(baserad på 4 betyg)Tack för ditt betyg!
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen