Bildvisare

Bästa verktyget för att visa HEIC, JPG, PNG, BMP bilder i perfekt kvalité

Omdömen (0)
Titta på video-guiden
SCROLL

Snabbare! Lättare! Smidigare!

Med sitt användarvänliga gränssnitt och kraftfulla funktioner erbjuder Apowersoft Bildvisare det bästa sättet att visa dina bilder. Programmet använder effektiv teknologi så att bilderna syns i samma ögonblick du klickar på dem.

LÄS MER
RAM
100%

Lågt resurskrav

Verktyget använder sig av lite resurser och tynger inte ner din dators CPU. Därför kan du även visa bilder på datorer med låg prestanda.

Visa långa bilder enklare

Du behöver inte längre dra långa bilder upp och ner för att titt på dem. Detta verktyg låter dig scrolla musen över bilden för att se den. Det är helt klart det bästa alternativet om man jämför med Windows Photo Viewer.

UPPACKNING

Stödjer många format

Utöver populära format såsom BMP, PNG, JPG, TIFF och liknande, stödjer programmet även professionella bildformat som HEIC (HEIF), PSD, CDR, RAW, osv.

LÄS MER
PSD
Kamerabild
PDF-filer

PDF-filer

Skaffar du dig detta programmet kommer du inte längre behöva använda andra PDF-program. Programmet kan nämligen, utöver att visa bilder, öppna PDF-filer.

Bilder i andra format

Applikationen stödjer specialformat i Photoshop, CoreDraw, Ai med flera. Du kan också öppna fotografier som tagits med produkter från Canon, Sony, Nikon, Olympus, Matsushita och alla andra kameror.

UPPACKNING

Ett klick för skärmdump

Verktyget låter dig ta skärmdumpar av alla ytor på skärmen. Du kan dessutom lägga till linjer, text, pilar och andra annonteringar.

LÄS MER

Ta skärmdumpar av allt som visas på skärmen

Denna mjukvaran för bildvisning låter dig ta skärmdumpar på allt som visas på din skärm. Detta görs enkelt med hotkeys och du kan välja mellan specifika ytor, programfönster, menyer eller helskräm.

Spara enkelt skrämdumpar

Efter att du skapat en skärmdump kan du dubbel klicka på mysen för att kopiera bilden till clipboard eller klistra in den i ett annat program. Alternativt kan du spara den direkt på din hårddisk.

UPPACKNING

Hantera bilder i grupp

Verktyget har en funktion som låter dig hantera flera bilder samtidigt. Du kan konvertera formatet, ändra storlek eller döpa om dem.

Döp om
Formatkonvertering
Ändra storlek

Dela bilder direkt

Har du någonsin velat dela en intressant bild med dina nära och kära? Om detta är fallet kan du nu använda denna bildvisaren för att på ett par sekunder dela alla dina bilder.

LÄS MER
Cloud
Social

Anpassad bilddelning

Du behöver bara ange ditt användarnamn och lösenord en gång, efter det kommer du automatiskt loggas in när du delar bilde. Dessutom kan du anpassa funktionen till de sociala medier du använder oftast.

Gratis cloudförvaring

Apowersoft fotovisare erbjuder även gratis cloudförvaring. Efter att en bild har laddats upp får du en direktlänk till den som du kan använda för att t.ex. dela på forum, bloggar, osv.

UPPACKNING

Enkelt gränssnitt

 • huvudfönster
 • öppna bild
 • visa bild
 • slide

  Varför du ska välja Apowersoft Bildvisare

  Betyg: 5.0- baserad på 97 betyg.
  • Denna bildvisaren är grymt mycket bättre än Windows förinställda. Snyggt gränssnitt, enkelt att använda och stöd för GIF Bra jobbat! Vi älskar den!

   Jag älskar Apowersoft Bildvisare. Jag har många “långa” bilder på min PC. Tidigare har det varit krångligt att visa dem då jag varit tvungen att dra musen upp och ner. Som tur är har detta verktyg löst mitt problem. Nu scrollar jag bara över bilden istället.

  • Jag jobbar som designer och använder oftar mjukvaror som Photoshop, CDR, Al, etc. Denna bildvisaren stödjer många bildformat och är överraskande bra. Älskar det!

   Bildvisaren har redan tagit plats som mitt förinställda program på datorn. Jag har använt programmet ett bra tag och tycker att det är riktigt stabilt. Den har alla nödvändiga funktioner så som konvertering av bildformat, skärmdumpar och mycket mer. Supersmidigt!

  • Jag älskar fotografier. Jag har tagit och spara en enorm mängd bilder på min dator. Apowersoft Photo Viewr stödjer många format från olika kameror och låter mig dela mina bilder till SNS med ett enda klick.

   Aldrig mer Adobe! Denna bildvisaren öppnar till och med PDF-filer - och snabbt dessutom. Välidgt intuitivt! Du förtjänar det!

   Kunskapsbas

   new
   Support
   Dela
   Omdöme
   Kommentera
   Tillbaka till toppen