Bästa sättet att återställa låtar på iPhone
Kommentar

Bästa sättet att återställa låtar på iPhone

Senast uppdaterad den 27/02/2018 av

För eller senare kommer du bli av med musik på iPhone, förmodligen på grund av någon av följande anledningar.

 • En olycka som automatiskt raderade musiken från din iPhone.
 • En uppdatering eller uppgradering som lett till att viktiga musikfiler gått förlorat.
 • Om din iPhone slutar fungera eller går sönder finns det en risk att alla filer och dokument inklusive musiken på din iPhone försvinner.

Eftersom du inte kan motverka dessa händelserna, kan de fungera att använda någon utav sätten som beskrivs nedanför för att återställa musik på iPhone.

Manuell iPhone musikåterställning

Om du av misstag lyckats radera alla musik på din iPhone, kan du använda dig av den här manuella proceduren för att återställa låtarna.

 1. Installera iTunes på en PC, om du inte redan har det tillgängligt. Öppna iTunes och radera alla data som finns tillgängligt där, förutom iTunes musikmappen. På så sätt behåller du alla låtar på din iPhone, även om de inte säkerhetskopierats i iTunes.
 2. Anslut din iPhone till datorn, synkronisera men radera ingenting. Öppna din iPhone via datorn. Nu har du tillgång till enhetens dolda filer och mappar.
 3. Öppna iTunes och gå till filerna som säkerhetskopierats. Därefter kan du kopiera alla filerna till din iPhone.

Det här är ett utav de enklaste sätten att återställa raderad musik från iPhone. Eftersom det är så enkelt kan alla göra det.

Senuti

Senuti är en applikation som kan användas för att återställa förlorade låtar på en iPhone. Nedanför beskrivs hur du gör det.

 1. Se till att din enhet in är automatiskt synkad till iTunes. På så sätt hindras automatisk uppdatering av låtar från din iPhone till en säkerhetkopieringstjänst och du undviker att fler låtar försvinner.
 2. Starta Senuti men synka inte med iTunes. Dölj ltarna du redan har i iTunes och visa endast vad som inte har säkerhetskopierat.
 3. Nu kan du kopiera låtar från iTunes till din iPhone och återställa musikfiler som raderats.

Senuti hjälper dig säkerhetskopiera data till iTunes. Så om en olycka händer och data raderas, kan du få tag på den via iTunes och återställa allting direkt till din iPhone. Det är ett snabbt och effektivt iPhone musik återställningsprogram som ger dig tillgång till dina raderad låtar och låter dig återställa dem på din iPhone.

iPhone Dataräddning

Skulle du bli av med data i din iPhone på grund av anledningarna som nämdes ovan, är iPhone Dataräddning den absolut bästa lösning för att få tillbaka datan. Det är den mest effektiva data återställningsprogramvaran och du kan använda den till att återställa alla förlorade musikfiler på din iPhone. Hur du går till väga kan du läsa mer om nedanför.

Ladda ner

Detta shareware låter dig få tillbaka låtar direkt från iPhone. Om det är något tekniskt som leder till att musikfilerna radera så finns det alltid ett sätt att få tillbaka dem. Så använder du den här programvaran kan du återställa musikfiler direkt i iPhone.

Denna mjukvaran låter dig återställa musikfiler till din iPhone från iTunes, iCloud. Om du använder iTunes som en säkerhetskopia, kan alla förlorade filer från din iPhone enkelt återskapas från iTunes.

återställa förlorade låtar från iPhone

För att sammanfatta det hela så är iPhone Dataräddning ett bättre val än Senuti när det gäller återställning av förlorad musik på iphone. Andra funktioner som gör iPhone Dataräddning ännu bättre är följande.

 1. Programvaran är inte begränsad till iPhones. Det kan även användas för att återställa förlorad data på iPads och iPods.
 2. Innan du blir färdig med återställningen av data, låter programmet dig förhandsvisa innehållet som kommer återställas.
Betyg:4.3 /5(baserad på 20 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillDataräddning, iPhone Tips.Senast uppdaterad den 27/02/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen