återställ raderade filer på en Android surfplatta
Kommentar

återställ raderade filer på en Android surfplatta

Senast uppdaterad den 22/08/2018 av

Jag höll på att skriva ner anteckningar i ett PowerPoint document med Polaris Office på min Samsung Galaxy Note 10.1 när jag av misstag råkade radera ett par viktiga filer. Jag råkade markera alla mappar och radera dem. Nu måste jag återställa filer som kommer användas i min läxa. Kan du ge mig några exempel på hur jag kan återställa filer från en Android surplatta?

Surfplattor är mångsidiga mobila apparater som miljontals människor älskar att använda vart de än går. När du av misstag eller okända anledningar förlorar värdefulla filer kan du fortfarande återställa dem med hjälp av detta professionella återställningsverktyget för Android surfplattor. Du behöver inte få panik då de följande lösningarna kommer hjälpa ig att effektiv få tillbaka dina förlorade filer.

7-Data Android Recovery 1.0

Det här är en gratis applikation som hjäper dig återställa alla sorters filer på en Android apparat, både surfplattor och telefoner. Programmet kan återställa filer från det interna eller externa minnet på alla Android apparater.

Så här använder du mjukvaran för att återställa förlorade filer på en Android surfplatta:

Steg 1 – Anslut din Android surplatta till din PC via en USB-kabel.

Steg 2 – Välj att antingen skanna SD-kortet eller det inbyggda minneskortet efter återställningsbara filer.

Steg 3 – Förhandsvisa filerna. Använd dig av ”Sök” för att hitta önskade filer att återskapa.

Steg 4 – Klicka på ”Spara” och välj i vilken mapp du vill spara filerna. Gå sedan till den mappen och flytta de återställda filerna från din PC till din Android surplatta.

Även om 7-Data Android Recovery 1.0 är gratis att ladda ner så är det bara en beta test version och därför inte så stabil. Skanningen är också långsam och proccessen tar ganska lång tid att genomföra.

Dataräddning för Android

Detta är ett högt rankat återställningsprogram för Android surfplattor som används av en mängd mobil-användare. Dataräddning för Android kan återställa alla dina förlorade filer, till exempel: dokument, foton, videos, musik, kontakter, SMS och anteckningar. Detär helt enkelt en utav de absolut bästa dataåterställnings-applikationerna som finns.

Ladda ner

Jämfört med 7-Data Android Recovery är det både bsäkrar och mer stabilt. Dessutom är skanningen väldigt snabb. Du kan återhämta all sorts data oavsett om du av misstag raderade den, en formatering gick fel, du blev av med den på grund av en virusinfektion, en Android tablet reset eller en annan anledning. Apowersoft är kompatibelt med alla Android surfplattor och telefoner.

Så här kan du återställa den förlorade datan från en Android till en PC:

Steg 1 – Anslut surfplatta till en dator via USB

Steg 2 – Aktivera USB-debugging, och vänta tills den apparat har hittats

Steg 3 – Klicka på ”Starta” för att påbörja analyseringen.

Starta

Steg 4 – När skanningen är avklarad väljer du de filer du vill återställa i förhandsvisningsfönstret, sen klickar du på ”Återställ”-

Saker du inte kan göra innan du återställa din förlorade Android data

Även om du så klart vill återställa raderade filer på din Android surfplatta så fort som möjligt, får du inte glömma att vara försiktigt och undvika vissa saker som kan störa återställningsproccessen och leda till att det misslyckas. Kom ihåg detta:

  1. Sluta använda surfplatta så fort den har anslutits till din PC. Nya filer kan skriva över och fylla tillgängligt utrymme på ditt SD-kort och på så sätt hindra återställningen.
  2. Se till att Android surfplattan har fullt batteri.
  3. Installera inte nya applikationer innan återställningen är färdig.
  4. Se till att du ansluter din apparat på ett korrekt sätt.
  5. Koppla inte ifrån USB-sladden medans återställningen pågår.
Betyg:4.8 /5(baserad på 17 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillAndroid återhämtning.Senast uppdaterad den 22/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen