Hur du kan få tillbaka foton på en Android telefon
Kommentar

Hur du kan få tillbaka foton på en Android telefon

Senast uppdaterad den 22/08/2018 av

Tack vare de senaste otroliga utvecklingarna i mobilbranchen, framför allt nya Android smartelefoner, kan man nu göra nästa allt med dem. Du kan skicka meddelanden, videosamtal till när och kära, skriva ner anteckningar, spela visuellt välgjorda spel, spela in makalösa videos, ta meningsfulla bilder och mycket mer. Tyvärr betyder dessa utvecklingarna också ett ökat antal virus, system buggar, upprepade uppdateringar och mänskliga fel som i sin tur kan lede till radering av viktig information.

En sak som de flesta Android användare oroar sig extra mycket över är att av misstag radera sin data. Bilder är lika värdfulla som guld, de håller minnen till liv för alltid. Är du en utav de som råkat radera bilder av misstag bhöver du ine oroa dig längre, det finns effektiva metoder du kan använda dig av för att få tillbaka raderade Android bilder.

Hur du enkelt kan återställa bilder på en Android

Metod 1: Dataräddning för Android

En utav de absolut bästa mjukvarorna för återställning av förlorade bilder är Dataräddning för Android. Med den här skirvbords-applikationen kan du återställa mer än bara bilder, t.ex. skickade och mottagna SMS, kontakter, videos och musik, etc. Det är väldigt enkelt att använda och är kompatiblet med välkända Android telefoner och surfplattor. Programmet kan användas på Samsung Galaxy S6, Samsung S5, Note 3, HTC One, Sony, ZTE, LG och alla andra.

Du kan använda det här Android data-återställningsverktyget för att återställa filer från formaterade, missskötta, från kopplade och virus infekterade SD-kort. Programmet kan dessutom skanna, bläddra ifenom, synka och säkerhetskopiera filer på din dator. Det har en inbyggd funktion för förhandsvisning som ger användare en chans att titta igenom filerna som kan återställas innan man faktiskt återställer dem. Det är en väldigt praktisk funktion då det ser till att oönskade filer återställs Att använda programmet är väldigt enkelt, allt du behöver göra är:

 1. Ladda ner den senaste versionen av programmet och installera det på din dator.

  Ladda ner

  OBS!: Se till att du har tillräckligt med batteri; det rekommenderas att du har åtminstonde 20% kvar.

 2. Starta programmet och anslut din telefon via en USB-sladd.
 3. Om din telefon upptäcks automatiskt kan du gå vidare till nästa steg, annars måste du aktivera ”USB debugging” på din telefon genom att gå till ”Inställningar” och ”Utvecklar-alternativ”.
 4. Klicka på den gröna ”Start” -knappen för att starta en apparat-analysering.
 5. När analysen är färdigställd, utför en skanning.
 6. öppna din Android telefon och tryck på ”Tillåt”, gå sedan till din PC och tryck på ”Start” -knappen.
 7. Vänta tills återställning är färdig.
 8. Välj kategori i den vänstra rutan.
 9. Klicka på ”Galleri” för att få tillbaka bilder på din Android.
 10. Klicka på förhandsvisa och därefter på ”Återställ” -knappen för att återställa.

få tillbaka raderade Bilder på Samsung Galaxy

Detta är en guide för hur du, steg för steg, använder Dataräddning för Android för att återställa förlorade eller raderade bilder. Det krävs en mindre summa för att fullt kunna utnyttja programmet, fast där finns också en gratis prova-på-version för användare som vill testa först.

Metod 2: Gratis bild-återställnngs applikation från Play Store

T2J Photo Recovery är ett kostandsfritt verktyg, från Google Play Store, som hjälper användare att få tillbaka raderade bilder på Android. Det krävs ingen ”root permission” och du kan använda det antingen på det inbyggda eller ett externt minne. Verktyget visar de förlorade bilderna i ett miniatyrformat och kan återställa dem till JPEG filer som du kan spara på din telefon. Det är en lättviktig applikation på 131K och stödjer för tillfället Android versioner från 2.2 och uppåt.

T2J Photo Recovery

Även fast det är en gratis version men du kan endast återställa 3 foton och du måste betala för PRO versionen för att bli av med begränsningarna. Appens 2.2 stjärnor visar på att programmet inte är särskillt populärt men du kan alltid ge det ett försök.

Du behöver aldrig igen förlora värdefulla ögonblick och grymma bilder. Med dessa Android bild-återställningsapplikationerna och verktygen kan du enkelt återställa bilder på Android. För att säkra dina kommande bilder rekommenderas de att du då och då synkar din Android telefon eller ser till att du alltid har en säkerhetskopia sparad på din dator.

Betyg:4.3 /5(baserad på 155 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillAndroid återhämtning, Android-telefonåterställning.Senast uppdaterad den 22/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen