Hur man återställer filer på Samsung Galaxy S
Kommentar

Hur man återställer filer på Samsung Galaxy S

Senast uppdaterad den 22/08/2018 av

Jag råkade av misstag radera alla bilder jag sparat på min Samsung Galaxy S4. Jag har inga kopior eftersom jag aldrig säkerhetskopierade dem. Snälla hjälp mig! Finns där något jag kan göra för att få tillbaka mina bilder? Finns där ett program jag kan använda för att återskapa mina bilder?

Använda Samsung Galaxy Dataåterställnings-program

Bilder är viktiga eftersom de kan bevara våra minnen. Ögonblicken kommer försvinna men om du fångas på bild kommer de överleva för alltid. Nu förtiden behöver du inte ens en digital kamera eftersom de flesta telefonerna har en inbyggd. Samsung Galaxy är en utav de mest populära telefonerna i dagens samhälle. Få inte panik om du skulle råka radera dina bilder på din Samsung Galaxy, det finns en chans att kunna återfå dem. Det finns flera Samsung Galaxy filåterhämtnings-program du kan använda dig av för att få tillbaka dina bilder.

Första metoden: Dataräddning för Android

Det här är ett kraftfullt program som inte bara återställer bilder som raderats utan annan data och filer, t.ex. musik, kontakter, SMS och videos. Utöver Samsung Galaxy stödjer programmet andra Android apparater, såsom Galaxy Tab, Galaxy Note, LG, ZTE, Sony, HTC one och HTC M4. Oavsett om du raderat filer av misstag eller din telefon är trasig eller återställd kan denna applikationen återställa dem åt dig.

Ladda ner

Detta programet för filåterställning på Samsung Galaxy S6 skannar din telefon efter existerande så väl som raderade filer. Raderade filer visas i rött så att du enkelt kan skilja dem från existerande filer. Du kan förhandsvisa de raderade filerna så att du vet vilka du vill återställa. Du kan återställa alla filerna som hittas eller välja att endast återställa de filerna du vill ha. Programmet låter dig även säkerhetskopiera data från din Android apparat till din dator. Detta Samsung Galaxy återställnings-verktyget är säkert att använda så du behöver inte oroa dig över att din personliga information läcks medans du säker och återställer raderad data.

få tillbaka raderade Bilder på Samsung Galaxy

Utöver den här Dataåtersällningen för Android kan du använda dig av Apowersoft Gratis Android Manager som låter dig smidigt hantera alla din media data. Det är en kostandsfri applikation som låter dig överföra och säkerhetskopiera filer från din Android apparat till din dator, vare sig det är en Mac eller Windows. Du kan också använda programmet för att hantera appar, SMS och kontakter från din apparat på din dator.

Andra metoden: Minitool Power Data Recovery

Om du inte vill spendera några pengar för att återställa filer på Samsung Galaxy S5, finns där appar du kan använda gratis. Ett utav dessa programmen är MiniTool Power Data Recovery Free Edition. Det är ett verktyg som låter dig återställa raderade eller förlorade bilder och andra filer på din telefon, dator, minneskort, USB-minne och liknande. Problemet är att gratis versionen endast låter dig återställa 1GB data. De riktigt versione har inga begränsningar när det gäller återställningskapacitet med det kostar.

Minitool Power Data Recovery

Jämförelse

Trots att båda applikationerna är effektiva för återställning av bilder och andra filer på din apparat, begränsar inte Dataräddning för Android vilka filer du återställer. Som sagt tillåter MiniTool Power Data Recovery Free Edition endast återställning av 1GB data. Båda programmen har användavänliga gränsnitt med Apowersofts är bättre eftersom den vägleder dig genom stegen om hur du återställer filer på Samsung Galaxy S, vilket är perfekt för nybörjare. Om du bara vill återställa lite data är den kostnadsfria programvaran kanske något för dig. Fast om du måste återställa alla dina raderade och förlorade filer – och de överstiger 1GB – är det bästa valet Dataräddning för Android.

Betyg:4.3 /5(baserad på 105 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillAndroid återhämtning, Android-telefonåterställning.Senast uppdaterad den 22/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen