Apowersoft Gratis Android Manager

Apowersoft Gratis Android Manager
Betyg: 3.2 / 5 (baserad på 39 betyg) Tack för ditt betyg!
scan it! scan it transfer data

Apowersoft Gratis Android Manager är ett smart verktyg för att organisera Android data på din dator. Detta gratis verktyg ger möjlighet att hantera Android telefon eller tablett kontakter, appar, sms, musik, bilder, videor och andra filer på din dator.

Bortsett från att hantera Android på PC så är den bästa funktionen förmågan att synkronisera mellan din Android-enhet och datorn. Med användning av Android filhanterare blir överföringen extremt lätt, med stöd för lagring av filer både på datorn och din Android-telefon.

Säkerhetskopiera

Filöverföring från Android-telefon till dator

De flesta Android-telefoner har SD-kort för lagring av filer, men för att undvika att förlora viktiga saker kan du behöva exportera foton och videoklipp från din enhet till en dator som backup. Om så är fallet kan Apowersoft Gratis Android Manager säkerhetskopiera dina filer och överföra dem till datorn med ett klick.

Återställ

Återställ eller välj local fil till Android

När du har anslutit din Smartphone till Apowersoft Gratis Android Manager kan du börja överföra filer till din Android-telefon från en Mac eller Windows-PC. Importera helt enkelt säkerhetskopierade filer genom att klicka på ikonen Återställ och ditt innehåll kommer att nås från Androiden. Det är lämpligt att placera musik, bilder och videor i en speciell mapp. Du kan hämta din förlorade mediefiler om du har säkerhetskopierat dem på datorn.

Synkronisera musik

Synkronisera musik, filmer, foton och mediefiler

Apowersoft Gratis Android Manager är kapabel att exportera låtar, videor och bilder från telefonen till datorn för uppspelning. Med den är det mycket lätt att ta bort onödiga filer i bulk för att förbättra hastigheten. Ännu bättre, du kan spela, byta namn och lägga till mediefiler i spellistor. Musikälskare kan använda valfri musik som ringsignal efter personliga preferenser. Och vice versa - du kan importera eller konvertera lokala filer till Android-optimerade format.

Kontrollera Android-applikationer

Kontrollera Android-applikationer från datorn

Denna gratis Android Manager fungerar också som en App-Manager för dig att installera, avinstallera, exporta, radera och säkerhetskopiera appar. Om dessa applikationer är förinstallerade i det interna telefonminnet kan du också bekvämt flytta dem till ett SD-kort. När du gillar en programvara är det lätt att dela intressanta appar med vänner via Facebook, Twitter, Google Plus och andra sociala nätverkssajter.

Hantera SMS

Hantera dina SMS på datorn

Du har också möjlighet att hantera Android från PC. Som en gratis SMS-assistant erbjuder denna app användare gratis sms med SMS-funktion i bulk vilket sparar mycket tid och ansträngning. Dessutom, om du har några viktiga textmeddelanden lagrade på din mobil och inte vill förlora dem av misstag, kan du klicka på Exportera för att överföra Droid SMS till PC. Ännu bättre, du kan skicka och ta emot meddelanden direkt från din dator med denna Android telefonhanterare.

Organisera kontakter

Organisera kontakter och personlig information

Hantering av Android telefonkontakter är mindre svårt med denna gratis Android Manager. Denna app gör att du kan lägga till, gruppera, ta bort, redigera, importera eller exportera kontaktposter på Android-telefoner. Efter säkerhetskopiering behöver du inte oroa dig för att förlora kontaktinformationen för att du byter telefon eller tjänsteleverantör. En annan bra sak är att du kan kontrollera och ta bort alla samtalsloggar från datorn.

främjande annonser

Relaterade Artiklar

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen