Återskapa raderade kontakter på Android
Kommentar

Återskapa raderade kontakter på Android

Senast uppdaterad den 22/08/2018 av

Även om du gillar det eller inte kommer det förr eller senare hända att du får problem med din smart phone vilket kan leda till att alla dina kontakter raderas. Det kan ske p.g.a ett systemfel, ett trasigt minneskort eller användaren själv. Jag vet att ingen vill bli av med sina kontakter eftersom det är krångligt att få tag på dem alla igen. De flesta smartphone-användarna undrar garanterat hur man kan återställa kontakter på en Android-mobil. Som tur är finns det nu ett par olika svar på den frågan, vilket jag kommer förklara mer i artikeln.

Bästa sättet att återskapa dina förlorade Android-kontakter

Om du har problem med förlorade kontakter på din Android telefon, behöver du inte oroa dig längre eftersom de bästa sätten att återställa förlorade Android-kontakter på beskrivs nedanför.

Metod 1: Återställ dina förlorade kontakter från Gmail

En utav sätten du kan använda dig av för att återställa Android-kontakter är att gå till ditt Gmail-konto. Ja, med ditt Gmail-kontom, här är vad du måste göra.

  1. Logga in på ditt Gmail-konto, i övre vänstra hörnet kan du se en Gmail-ikon med en nedåtriktad pil bredvid. Klicka på pilen och välj kontakter så kommer du se alla dina kontakter.
  2. Om du inte hittar kontakterna kan du trycka “CTRL + F5” för att uppdatera.

Fast den här metoden fungerar så klart bara m du har synkat din Android telefon med ditt Gmail-konto innan du blev av med kontakterna. Om du inte har synkat är den här metoden helt värdelös. Och då behöver du förmodligen ett professionellt Android återställningsprogram för kontakter.

Metod 2: Dataräddning för Android för att återställa kontakter på Android

Som vi märkt kan den första lösningen vara effektiv men begränsande. Därför är det mycket bättre att använda en professionell applikation för att återskapa raderade kontakter på Android. Det bästa programmet är Dataräddning för Android.

Ladda ner

Genom att använda det här programmet får du till gång till alla dess fantastiska funktioner. Exempelvis möjligheten att återställa förlorade kontakter och SMS på nästan alla smart phones med Android OS. Programmet är dessutom så kraftfullt att det kan återställa andra filer, exempelvis ljud, bilder och videos oavsett hur du blev av med dem. Programmet gör väldigt säkra återställningar så att ingen personlig information läcks. Och du får dessutom möjligheten att blöddra bland filerna innan du återställer dem vilket är helt fantastiskt. Eftersom Android telefon har blivit så populära på sistonde är det ett måste att ha ett program som det här.

återvinna Android förlorade kontakter

Vilken metod är bäst?

Efter att ha gått igenom de två olika alternativen, kan vi se att den första metoden där man använder Gmail är begränsande, den fungerar bara om man har sparat sina kontakter på sitt Gmail-konto. Dataräddning för Android däremot, fungerar under alla förhållanden så länge enheten körs på Andrid OS. Dessutom har programmet flera andra användbara funktioner till ditt förfogande.

Undvika att bli av med dina kontakter på Android

Det bästa sättet att undvika att bli av med sina kontakter är att säkerhetskopiera enheten i mellanåt, smart phones kan nämligen vara opålitliga, ömtåliga och ett fel eller en förlust kan hända precis närsomhelst.

Betyg:4.3 /5(baserad på 33 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillAndroid återhämtning, Android-telefonåterställning.Senast uppdaterad den 22/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen