Video Download Capture V6.0 har släppts
Kommentar

Video Download Capture V6.0 har släppts

Senast uppdaterad den 17/08/2016 av

Den 27 juli, 2016 släpptes Video Download Capture V6.0. Video Download Capture är ett praktiskt och heltäckande nerladdningsverktyg som kan ladda ner videos från YouTube, Dailymotion, Vevo, Vimeo, Lynda med flera. Programmet erbjuder även videokonvertering, skärminspelning, bibliotek och andra uppskattade mediaverktyg så att användare slipper ladda ner och installera annan mjukvara. Med programmet kan du spara nästa alla videos från populära sidor på din hårddisk för att sedan överföra dem till dina mobila enheter och problemfritt spela upp dem.

Den sjätte versionen har flera fantastiska vertyg som alla hjälper till att förbättra användarupplevelsen.

Ladda ner

Nya funktioner

1. Direktnerladdning av ljud

Välj alternativet ljud för att ladda ner videos i ljudformat (MP3&AAC) genom att kopiera och klistra in dess URL.

2. Kraftfull igenkänningsfunktion

Med hjälp av den ensamstående Igenkänningssidan och ett stort utbud funktioner kan du nu ladda ner fler krypterade videos. Du kan till exempel använda verktyget för att upptäcka en riktigt video när du spelar den skyddade versionen i HTTP, HTTPS, RTMP, RTMPT och andra protocol.

 Identifiera video

3. Innehållsrikt bibliotek

Vet du inte vad du vill titta på? Det nya inbyggda biblioteket erbjudet en enorm samling online videos, däribland Nya, Rekommenderade och Populära. Dessutom kan du använda funktionen för att söka efter videos baserat på dina intressen. Med detta makalösa bibliotek kommer du aldrig missa en sevärd video igen.

Bibliotek

4. En användbar uppgiftslista

Alla uppgifter är uppdelade i tre typer – Nerladdning, Färdiga och Skräp. På så sätt kan du enkelt ha översikt på alla uppgifter inklusive de videos som laddas ner eller redan har laddats ner. Och skulle du av misstag radera en video kan du enkelt återställa dem från Skräp.

 Uppgiftslista

5. Intelligent Uppgiftsplanerare

Det är alltid tidskonsumernade att ladda ner många videos på en och samma gång. I dessa situationer kan du använda dig av Uppgiftsplaneraren till att ladda ner flera videos i rad och på så sätt frigöra mer tid till att göra andra viktiga saker. Välj “Nerstängning”, “Lås”, “Sov” eller “Avsluta” för att få datorn att agera respektive när alla videos har laddats ner.

Task Schedule

Optimerade funktioner

1. Mer koncist och förståeligt gränssnitt (UI)

För att förbättra användarupplevelsen har utvecklaren designat om gränssnitten med de senaste koncepten och teknikerna. Tack vare den enkla och förståeliga gränssnittet kan alla användare enkelt förstå vad det gör medans de använder verktyget och alla dess funktioner.

2. Enastående skärminspelare

Utvecklarna har optimerats Skärminspelaren i Video Download Capture 6.0. Numera kan du spela in din skärm som ett proffs fast på ett flexibelt sätt.

 screen Recorder

3. Heltäckande Videonkonverterare

Du kan inte direkt ladda ner i format som passar allt eftersom det finns så många tillgängliga mediaenheter på marknaden. Som tur är stödjer den nya konverteringsfunktionen format som är kompatibla med de flesta populära enheterna, däribland iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Android, Blackberry, Nokia, DVD, etc.

video Converter

4. Fler effektiva konton

Programmet stödjer nu fler konton för betalda videosidor. Du kan till exempel fylla i ditt användarnamn och lösenord för lynda.com och sen spara alla videos du betalar för på Lynda direkt på din hårddisk.

 Lägg till konto

5. Snabb nerladdning

Har det hänt att du stört dig på låga nerladdningshastigheter? Med den nya versionen 6.0 kan du njuta av högre nerladdningshastigheter på upp till 10 MB/s. Nu kan du ladda ner en film på ett par minuter.

Utöver de praktiska funktionerna som nämnts ovanför har denna praktiska videonerladdaren andra fantastiska verktyg såsom “Ljudredigering”, “Lägg till i iTunes”, “Lägg till i mobil”, etc. I kombination med allt detta och programmets enastående prestanda är Video Download Capture V6.0 det absolut bästa valet om du letar efter en multifunktionellt videonerladdare.

Ladda ner

Betyg:4.5 /5(baserad på 14 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillPressmeddelande och nyheter.Senast uppdaterad den 17/08/2016

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen