ApowerREC har släppts
Kommentar

ApowerREC har släppts

Senast uppdaterad den 02/02/2018 av

Dec.15th, 2017 – Apowersoft har idag meddelat att de släpper ApowerREC, ett splitternytt program som stödjer skärminspelning på flera olika plattformar och enheter däribland Windows och Mac. Mjukvaran erbjuder professionell inspelning på ett innovativt och användbart gränssnitt och kombinerar skärminspelning med schemaläggda uppgifter, redigering i realtid, videouppladdning, skärminspelning och mycket mer i ett och samma verktyg. Du kan få programmet installerat nedan och läsa mer om funktionerna i följande avsnitt.

Ladda ner

Grymma funktioner som är inkluderade i ApowerREC

1. En intelligent panel och ett praktiskt overlay-verktygsfält

Denna skräminspelare har en intelligent panel som används för att kontrollera processen. Kontrollen låter dig välja område, ljud och webbkamera för din inspelning.

Huvudpanelen

Dessutom hjälper ett flexibelt verktygsfält till efter att du startat inspelning – om du inte vill använda verktygsfältet kan du dra det till sidan a v din skärm för att minimera det. Flytta verktygsfältet med hjälp av musen och använd verktyg till att annotera, ta skärmdumpat och ändra din inspelning.

Överlagringsverktygsfält

2. Inspelning av HD-video med ljud

ApowerREC är också en bra inspelare då den erbjuder flera olika inspelningsmodes. Du kan spela in i helskärm, i ett anpassat område, eller spela in regionen runt din muspekare. Dessutom kan du välja att endast spela in den webbkamera eller webbkamera och skärmen på samma gång. ApowerREC är ett professionellt verktyg som låter dig spela in snygga videos med ljud från både systemet och mikrofonen eller både och. Dessutom kan du använda programmet till att synka videos med ljud.

Spela in med ljud2

3. Redigering i realtid

För de som vill redigera videos under inspelningen är ApowerREC ett perfekt val. Programmet erbjuder fler inspelningsalternativ inklusive text, linjer, rektanglar, markering och mycket mer. Denna funktioner hjälper dig skapa tydliga och intuitva videos vilket är perfekt för dig som vill skapa inlärningsvideos och tutorials samt annat digitalt content.

Realtidsannonsering

4. Automatiska planerade uppgifter

Programmet kommer med två automatiska schemaläggare, den första heter “Uppgiftsplanerare” och den kan användas för att skapa schemalagda uppgifter som startas även om du inte befinner dig vid datorn. Den andra kallas “Följ inspelning” och är en funktion som är perfekt så den kan spela in en viss applikation och avsluta inspelningen när applikationen stängs ner. Båda verktygen är perfekta för de användare som inte har möjlighet att styra inspelningen manuellt av olika anledningar.

Schemaläggaren

5. Enkel filhantering

Alla inspelade videos och skärmdumpar visas separat i huvudfönstret så att du enkelt kan hantera dem utan att behöva öppna mappar. I programmet kan du visa filernas namn, storlek, längd vilket är ett smart och enkelt sätt för dig att hålla koll på dina filer. När det gäller hantering kan du visa, radera, döpa om, välja alla, etc.

Enkel filhantering

6. Flera uppladdningsplattformar

Om du skulle behöva dela dina inspelade videos eller bilder med vänner så kan ApowerREC användas med det största uppladdningsplattformarna, däribland YouTube och FTP. Behöver du ladda upp bilder till gratis molnförvaring för att spara utrymm på din enhet kan du göra det via screenshot.net.

Flera uppladdningsplattformar

ApowerREC är ett användbart program som fyller många praktiska funktioner, från utbildningssyften till företagspresentationer och underhållning. Du kan ladda ner programmet med knappen nedan och njuta av alla funktioner som vi nämnt på denna sida.

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 13 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillPressmeddelande och nyheter.Senast uppdaterad den 02/02/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen