Hur man nålar fast en skärmdump på datorskärmen
Kommentar

Hur man nålar fast en skärmdump på datorskärmen

Senast uppdaterad den 15/04/2017 av

Ibland kan man hamna i situationer där man måste bläddra fram och tillbaka mellan öppna applikationer/sidor eller visa två rutor bredvid varandra. Oavsett hur situationen ser ut kan du hantera detta problem genom att använda Skärmdump Pro för att nåla fast skärmdumpar på en PC-skärm.

Det är ett professionellt skrämdumpsprogram som designats för privatpersoner och företag och som erbjuder nio olika bildtagningsalternativ – allt-i-ett, meny, scroll, region, free hand, med flera. För att möta våra användares krav lanserades en ny version av mjukvaran (V1.3.0) med en funktion som låter dig nåla dast en skärmdump på din datorskärm. Nedanför hittar du enkla instruktioner på hur man använder denna nya funktion.

Tips: “Snabb-redigerare” är designad för direktredigering efter att bilden tagits och den “Avanceraderedigerare” är till för professionell redigering. Observera att denna funktion nedast är tillgänglig i den “Snabb-redigerare”.

output

Andra alternativ som denna skärmdumpsmjukvara erbjuder är en uppgiftsplanerare, ett fotobås, bilduppladdning & delning, skärminspelning, etc. För att lära dig mer om dessa funktioner kan du läs denna FAQ guide.

Användning i olika situationer

Denna funktion kan göra liviet oerhört smidigt och kan användas i flera olika situationer som vi nämner nedan:

Lärare & elever

För lärare och elever som måste kontrollera svaren på ett test/prov kan ta en skärmdump av svaren och nåla fast dem på skärmen så att de snabbare kan gå igenom allt material.

Lärare

Webbdesign

Denna nya funktion är även perfekt för webdesigners. När du arbetar i PS, AI, AE -program så kan det vara bra att ha en referens som inspiration medans du designar.

Webbdesign

Ingenjörer

För den som arbetar med arkitektur, ingenjörsriktningar eller liknande så är det ofta nödvändigt att kontrollera strukturer och säkerhetsåtgärder för att skapa den perfekta designen.

Ingenjörer

Översättning

Översättare behöver inte längre matcha två fönster bredvid varandra eller ännu värre byta fram och tillbaka mellan två sidor. Nåla helt enkelt fast en skrämdump och skriv översättningen i Word eller Excel.

Översättning

Shopping

Denna funktion är perfekt när man shoppar online. I bland krävs det att man noggrant jämför två produkter för att välja den som bäst passar sitt behov och sin stil.

Shopping

Datahantering

Om du arbetar med att hantera olika former av data kan det många gånger krävas att du analyserar och jämför. I en sådan situation kan det underlätta om man nålar fast viktiga anteckningar och diagram.

Datahantering

Allmänna funktioner

Om du har något viktigt att avsluta eller punkter att skriva ner så kan du nåla fast de viktigaste på skärmen så att du enkelt får tillgång till dem senare.

Allmänna funktioner

Betyg:4.3 /5(baserad på 17 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillPressmeddelande och nyheter.Senast uppdaterad den 15/04/2017

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen