ApowerShow Släpptes
Kommentar

ApowerShow Släpptes

Senast uppdaterad den 15/03/2018 av

Apowersoft tillkännagav idag sin helt nya produkt – ApowerShow. Precis som namnet antyder är den utformad speciellt för att du ska kunna visa upp dina fantastiska videos. Med det här verktyget kan du göra MV, göra delade skärmvideos, redigera, spela in och ladda ner videos. Om du är intresserad av att skapa snygga videoklipp med egna bilder eller videoklipp kommer du att lockas av dess robusta funktioner och ett strömlinjeformat gränssnitt. Vill du prova det nu? Bara ladda ner programmet och lär dig mer om det i sektionen nedan.

Ladda ner

Särskilda Funktioner i ApowerShow

1. Lätt att använda MV Skapare med coola teman

Med MV skaparen kan du snabbt och enkelt göra musikvideos med foton och låtar. Det låter dig välja hur du vill visa din video genom att välja en av de teman som visas i den högra panelen. Det erbjuder dig massor av klassiska och roliga teman inklusive Kortfattat, Minne, Barndom, Mode, Akvarell och många fler.

MV skapare

2. Funktionsrik Skärmdelare

Skärmdelaren erbjuder dig alla funktioner som du behöver för att göra en video om en minnesvärd händelse som till exempel en födelsedag, examen eller bröllop. Du kan välja att lägga till bilder, videoklipp eller båda för att göra en delad skärmvideo. Å andra sidan kan den användas som en praktisk men kraftfull videoklippstillverkare. Den har följande bra funktioner.

Stil:

Innan du börjar göra videon väljer du ett, två, tre, fyra eller fem skärmslägena från den högra panelen. Standardformatet är 16:9. Du kan också välja 4:3 eller 1:1 som bildförhållande för din video. Under alternativet för bildförhållande kan du ställa in dess kant och färg.

ställa in stil

Filter:

Innan du börjar göra videon väljer du ett, två, tre, fyra eller fem skärmslägena från den högra panelen. Standardformatet är 16:9. Du kan också välja 4:3 eller 1:1 som bildförhållande för din video. Under alternativet för bildförhållande kan du ställa in dess kant och färg.

välj filter

Ljud:

Om din video har ljud kan du klicka på den vänstra panelen och justera volymen och välja att tona in och ut eller inte.

ställa in ljud

Musik:

Det låter dig tysta ljudet i din video genom att klicka på ikonen “Ljud” som visas på din video. Du kan lägga till din favoritmusik i din video istället och justera volymen eller välja att tona in och ut eller inte. Låten du lagt till spelas automatiskt i Loop-läge.

lägg till musik till video

Exportera:

Beroende på ditt behov kan du välja att exportera videon som 480P, 720P eller 1080P.

välj storlek

3. Multifunktionell Videoredigerare

Förutom att använda ApowerShow som videoklippstillverkare kan du också använda den för att redigera video. Denna videoredigerare levereras med alla grundläggande redigeringsfunktioner, inklusive trimning, rotering, beskärning, vändning och så vidare.

trimvideo

Det erbjuder dig andra avancerade tricks som att justera videohastigheten från 0.5 till 2, kontrast, ljusstyrka, mättnad från -100 till 100 och volymen från 0 till 1000.

justera hastigheten

Det låter dig lägga till två typer av vattenstämpel: en är text och den andra är bild. Du kan ställa in plats, storlek och justera transparensen i de vattenmärken du lagt till.

lägg till vattenstämpel till video

Dessutom kan verktyget hjälpa dig att konvertera mediefiler till dessa populära format: MP4, MKV, AVI, WMV, HEVC, VOB, M4V, GIF, MP3, MP2, WMA, M4R, DTS, AC3 och så vidare.

4. Praktisk Skärminspelare

Om du behöver spela in ett litet videoklipp eller ett ljudspår från online källor för att lägga till ditt videoklipp, kan du använda skärminspelningsfunktionen. Denna skärminspelare stöder inspelningsskärmens aktiviteter som utförs på datorn tillsammans med ljud. Du kan välja att spela in i helskärm, region, webbkamera, runt muspekaren eller endast ljudläge. Den stöder att lägga till olika anteckningar, inklusive text, pil, rad, rektangel, etc. till din video medan du spelar in.

välj skärminspelningsläge

5. Snabb Videonedladdare

Med hjälp av videonedladdningsverktyget kan du ladda ner videos från YouTube, Dailymotion, Vimeo, Vevo, Bilibili och tusentals andra webbplatser. Den stöder HTTPS, HTTP, FTP, RTMP och andra protokoll.

ladda ner video

Sammanfattningsvis är ApowerShow det perfekta verktyget när du vill skapa personliga och stilfulla videos. Eftersom det är ett allt-i-ett-program kan det också vara din perfekta assistent för att göra andra videohanteringsjobb. Klicka på Nedladdningsknappen nedan för att komma igång på din filmskapande resa nu!

Ladda ner

Betyg:4.3 /5(baserad på 13 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillPressmeddelande och nyheter.Senast uppdaterad den 15/03/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen