Hur du återställer raderade SMS från iPhone
Kommentar

Hur du återställer raderade SMS från iPhone

Senast uppdaterad den 15/03/2019 av

Apple iPhone är en nödvändighet för många i dagens samhälle. Med enkla meddelanden, fotografering, spelappar och andra användbara funktioner man kan tänkas behöva, är Apple iPhone förmodligen den bäst designade telefonen.

Vi njuter verkligen av alla funktionerna som iPhone erbjuder, framför allt SMS-funktionen. Viktiga meddelanden skickas varje dag mellan iPhones och ibland händer det att dessa viktiga meddelandena raderas och måste återställas. Därför har vi valt att erbjuda svaret på frågan ”Hur kan jag återställa SMS på iPhone?”

Två enkla sätt att återställa SMS på Apple iPhone:

Metod ett: Återställ textmeddelanden på iPhone med iTunes

Om du har installerat iTunes på din iPhone är chansen hög att du kommer kunna återställa förlorade meddelanden eller annan data. Det enda problemet är att du först måste använda iTunes funktion för säkerhetskopiering innan du kan få tag på meddelanden på din iPhone.

Här är några enkla steg för hur du säkerhetskopierar dina SMS:

  1. Anslut din iOS-enhet med iTunes
  2. Gå till ”Arkiv” – ”Enheter” – ”Säkerhetskopiera”

Innan du gå vidare måste du se till att säkerhetskopian existerar genom att öppna iTUnes inställningar och välja enhetsfliken. Där kan du se namnet på enheten och tiden då den säkerhetskopierades. Därefter kan du enkelt återställa raderades iPhone 4S SMS.

Här är några enkla steg för hur du kan återställa dina textmeddelanden:

Gå till ”Arkiv” – ”Enheter” – ”Återställ från säkerhetskopia”

Eller

  1. Klicka på ordet ”iPhone” i övre högra hörnet, du bör nu se en ny tabell
  2. Välj ”Sammanfattning”
  3. Klicka på ”Återställ säkerhetskopia” i nedre delen av tabellen som visas

Återställa från säkerhetskopian

Metod två: iPhone Dataräddning för att återställa raderade SMS på iPhone

iPhone Dataräddning är ett risktfritt, effektivt och enkelt-att-använda verktyg för återställning av iPhone filer. Som namnet antyder kan programmet användas som ett iPhone SMS-återställningsprogram så att du kan få tillbaka dina förlorade textmeddelanden. Det är också kapabelt till att återställa andra sorters filer på iPhone, iPad och iPod Touch.

Ladda ner

Genom att använda det kan du väldigt enkelt återställa SMS från din iPhone. Programmet låter dig få tillbaka många olika sorters förlorad data från olika iPhone modeller utan en säkerhetskopia i iTunes. På så sätt kan du återställa SMS på iPhone 6 utan krångel. Det är dessutom fullt kompatibelt med andra Apple enheter, t.ex iPad och iPod Touch.

få tillbaka raderade iPhone SMS

Du kan även förhnadsvisa dina förlorade meddelanden innan du återställer dem. En annan bra sak med iPhone Dataräddning är att du också kan återställa data som säkerhetskopierats med iTunes.

Sammanfattning, iPhone Dataräddning stödjer 3 olika återställningsmodes:

  1. Återställ dina SMS direkt från din iPhone – en funktion som låter dig återställa dina förlorade SMS helt utan en säkerhetskopia.
  2. Få tillbaka SMS med en iTunes säkerhetskopia – iPhone Dataräddning kommer samla ihop dina förlorade SMS från en tidigare säkerhetskopia i ditt iTunes.
  3. Återställa SMS från iCloud backup – om du har säkerhetskopierat dina SMS via iCloud kan du återställa dem med den här programvaran.

Tips: Hantera dina filer och din data och gör sökning mycket lättare. Med Apowersoft Gratis Online iPhone Transfer som kan överföra alla sorters filer till och från din iPhone, iPad och iPod touch kan du enkelt organisera och hantera filer efter behov.

Att använda iTunes för att återställa förlorad data är helt okej men att använda funktionen för säkerhetskopior har förlorat charmen eftersom vi många gånger inte planerar för olycka. iPhone Dataräddning låter dig däremot återställa radera SMS på iPhone helt utan en säkerhetskopia. Även om båda lösningarna är enkla att använda och kompatibla med de flesta Apple produkterna, kan vi inte ändra faktumet att vi väldigt sällan säkerhetskopierar våra filer. Därför är iPhone Dataräddning den ultimata lösningen för återstälning av SMS på iPhone.

Betyg:4.3 /5(baserad på 221 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillDataräddning, IOS Recovery.Senast uppdaterad den 15/03/2019

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen