Hur man konverterar MP4 till FLV
Kommentar

Hur man konverterar MP4 till FLV

Senast uppdaterad den 18/08/2018 av

MP4 är en utav de mest populära videoformaten och har en upplösning som är väldigt nära den ursprungliga DVD-kvalitén. Den här sortens filer kan dessutom förvara annan mediadata såsom undertexter, stillbilder och objekt- och scenbeskrivningar. Med alla dessa fördelarna har MP4 länge används för att förvara ljud- och videodata. Fast, MP4 är ett relativt okomprimerat format vilket oftast betyder större filer.

Jämfört med MP4 är FLV-filer mindre i storleken och är därför lättare att dela. De flesta videosidorna använder FLV-filer för online streams eftersom de inte använder upp så många dator- och nätverksresurser. Man kan smidigt spela upp och ladda ner FLV-videos även på smäre nätverk. På grund den enkla delningen och den lilla storlken är FLV ett bra alternativ till MP4. I de följade delarna kan du lära dig hur du enkelt konvertera MP4 till FLV.

Online applikationer för konvertering

i

Apowersoft Gratis Online Video och Ljudomvandlare

Denna applikationen är ett gratis program som låter dig konvertera direkt på hemsidan. Programmet låter dig spara filer i olika ljud- och videoformat, däribland MP3, WAV, FLAC, AAC, MP4, FLV, MOV, AVI, med flera. Konverteringen genomförs snabbt och helt utan förlust av kvalité. Utöver desa grundläggande funktionerna är applikationen utrustad med en snabb redigerare där du kan välja att justera flera olika alternativ såsom upplösning, bithastighet, stereo rate, beskära videoklipp och mycket mer. Ta en titt på stegen här under för att lära dig mer om hur du kan konvertera MP4 till FLV med detta programmet.

 • Navigera Apowersoft Gratis Online Video och Ljudomvandlare
 • Klicka på knappen “Bläddra” för att ladda en MP4-fil
 • Välj “FLV” som utmatningsformat
 • Klicka på knappen “Konvertera” för att välja vart du vill spara filen och påbörja uppgiften

konvertera MP4 till FLV

ii

Free Online File Converter

Free Online File Converter är ett välkänt online-program för konvertering av diverse filer, däribland ljud, video, bild, dokument, E-böcker, arkiv, osv. Dessutom kan den hantera olika format såsom FLV, MP4, MOV, AVI, etc. Med denna applikationen kan du konvertera dina filer till önskade format utan att förlora kvalité. Det intuitiva gränssnittet gör det enkelt för nya användare att lära sig hur allt fungerar. Ta en titt på följande guide om hur du ändrar MP4 till FLV.

 • Besök online konverterarens hemsida
 • Öppna menyn “Videokonverterare” och välj alternativet “Konvertera till FLV”, klicka därefter på knappen “GO”
 • Klicka på “Välj fil” för att ladda upp en MP4-fil
 • Tryck på “Konvertera fil” för att påbörja konverteringen

online file converter

Tyvärr kan konverteringen stoppas om du inte har en tillräckligt bra nätverksuppkoppling. För att undvika detta problemet bör du överväga att använda ett mer professionellt program.

Professionellt konverteringsprogram

Apowersoft Video Converter Studio

Apowersoft Video Converter Studio är ett bra verktyg för konvertering av medafiler. Programmet stödjer en mängd olika ljud- och videoformat såsom MP3, AAC, OGG, FLAC, AVI, FLV, MKV, och så vidare. Programmet fungerar effektivt som en MP4 till FLV konverterar men har även andra funktioner såsom en videoredigerare, videonerladdare, skärminspelare och MV maker. Det finns flera olika redigeringsalternativ att välja mellan, du kan till exempel klippa och beskära videoklipp, lägga till vattenmärken, undertexter och göra dina egna effekter (skärpa, kontrast, mättnad, osv.). Gör följande för att använda programmet.

Ladda ner

 • Ladda ner och installera konverteraren på din dator
 • Öppna programmet och lägg till en MP4-fil
 • Klicka på “Profil” och välj “FLV” som utmatningsformat
 • Tryck på “Konvertera” för att sätta igång

MP4 till FLV

Sammanfattning

Alla programmen som nämnts ovanför är bra för kovertering mellan MP4 och FLV. Fast online-programen kan vara lite ostabila vid långsamma nätverksanslutningar. Därför rekommenderar vi Apowersoft Video Converter Studio. Både konverteringen och de andra funktionerna är användbara.

Betyg:4.3 /5(baserad på 10 betyg)Tack för ditt betyg!
Skriven av:tillKonvertera onlinevideor, Konvertera videoformat.Senast uppdaterad den 18/08/2018

Lämna en kommentar

Vänligen ange ditt namn!
Vänligen ange innehåll!

Kommentar (0)

Få dem nu!
APOWERSOFT
Exklusiva
presenter
&
värdefulla
rabatter
Läs mer
Apowersoft Unlimited
En installation för all 14+ av Apowersofts produkter
new
Support
Dela
Omdöme
Kommentera
Tillbaka till toppen